Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Witaj Asiu,no faktycznie masakra z tymi butelkami no ale co zrobic. ja przez ten miesiac mialam duzo stresu,moze dlatego mleko zaniklo a malutka odpukac je regularnie chociaz w ostatnich dniach w dzien coraz czesciej ale to ponoc normalne
z tymi butlami jedynie to dobre ze moze mnie ktos zastapic z karmieniem jak musze gdzies wyjsc no i jak adam jest w domu to tez wstajemy na zmiane do niej,jedną noc ja nastepną on..tak ze z tym akurat jest lepiej no ale szkoda bo wiadomo mleko matki najlepsze..

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
asiadudzika napisał(a):
moja robi kupę raz na 3 dni 😮 niby na piersi to norma ale i tak to za mną chodzi...

mi lekarka powiedziala ze dopoki nie placze, nie prezy sie to jest ok. A z czopkami lepiej nie podawac bez potrzeby bo sie dziecko przyzwyczaja i jak naprawde nie bedzie moglo zrobic, to wtedy czopki nawet nie pomoga i bedzie problem dopiero

• Mamusie
no moja przeważne wcina 90 tak co 3 godziny,przepajam też ją herbatką ale od kąd skonczyla miesiąc czasami jej ta 90tka nie wystarcza to daje jej więcej,na noc pije dwie butle mleka z odstępem góra godziny ale wtedy wiem że ma zamiar długo spac ,zawsze jak chce 2 razy z rzedu jeśc to potem spi w nocy nawet 6 godzin

• Mamusie
dorianna - okres?? juz? masakra!! my tylko naturalne metody...takze chyba musze zaczac oberwacje...znowu bo 9 miesiacach przerwy 😉
holi - ja slyszalam ze jak dokarmiac to zawsze najpierw piers a na dopchanie dopiero butla o lepsze dla laktacji jest
asiadudzika - wspolczuje tych rewolucji z mezem... pamietaj ze jestesmy z Toba, zawsze mozesz nam sie wygadac!!!!
coq - przyszla ta chusta?? jaki kolor wybralas w koncu? ja tez slyszalam duzo dobrego o nati baby, i mysle ze podjelas dobra decyzjie. ponobno chusty za 50 zl sa do d... i nie warto ryzykowac.

mam takie pytanie do wszystkich - w czym kapiecie dzieciaczki?? my caly czas kapalismy w oilatum, a wczoraj pierwszy raz w musteli i masakra, nie dosyc ze to niewygodne bo trzeba nabierac zelu i dopiero myc malucha, a najpierw go jeszcze zmoczyc, a potem splukac, i w ogole woda taka twarda jest. do tego juz mu sie luszczy skora na glowce dzisiaj, no bo glowki kremem nie smaruje przeciez... a oilatum mu fajnie natluszczalo widocznie. no i musialam kupic oilatum znow, tylko czemu to jest takie drogie???????

• Mamusie
Chloe nie mam jeszcze chusty 😠 Obserwuje przesylke na GLS i ostatnia o niej wiadomosc to taka, ze wczoraj o 22.35 byla w Strykowie! Ktokolwiek widzial ktokolwiek wie! 😲
Jak doczytalam troche to zrezygnowalam z czegos taniego, ( chcialam taka na probe) bo mozna sie zrazic do noszenia, bo sie wrzyna w ramiona podobno no i dziecka nie chce narazac na cos co nie jest w pelni bezpieczne. A wybralam kolor Lirio, niech ma cos corka w odcieniach rozu 😆 http://shop.natibaby.pl/chusta-nati-lirio-standard.html
A jak Tobie wizanie idzie? Julek grzecznie w niej siedzi?