Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
kasiuniaa1603 napisał(a):
hehe coq robię dokładnie to samo jak muszę coś innego robić 😁 A co do zdjęć to znalazłam fajną ofertę na allegro 500 zdjęć na 100zł http://allegro.pl/zrob-sobie-dobrze-szybko-i-tanio-500-zdjec-10x15-i2192160890.html

fajna oferta. ja jeszcze żadnych zdjęć nie wywoływałam. kiedyś chyba agami też wklejała linka do Allegro do wywołania zdjęć

• Mamusie
kasiuniaa1603 napisał(a):
hehe coq robię dokładnie to samo jak muszę coś innego robić 😁 A co do zdjęć to znalazłam fajną ofertę na allegro 500 zdjęć na 100zł http://allegro.pl/zrob-sobie-dobrze-szybko-i-tanio-500-zdjec-10x15-i2192160890.html

Ha, no trzeba sobie radzic 😜

Aga no samodzielna, ale jaka marudna dzisiaj 🤢

Czy Wam tez tak szybko mija czas jak wasze dzieci spia? 😮

• Mamusie
wanilia napisał(a):
coq moja dzis w nocy ruszyła z produkcją -pół godziny zeszło na stękaniu i prutaniu ale akcja zakończyła sie sukcesem i przed piata mogłam zmienić pieluchę 😁

A wiesz, ze u mnie dzis tez caly dzien purtanie bylo.
Marze, zeby poszla spac, bo tak marudzi i ciagle cos nie pasuje. Wogole to gladam tele na stojaco 🤢 bo siedziec nie mozemy!

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
A my juz po kapieli 🙂 Obsrutalo mi sie dziecie i stwierdzilam, ze nie ma sensu jej na godzine przebierac.

o to się dziś pośpieszyłyście dziewczynki 😁 moja Jula jeszcze na spacerku, ja z nią byłam przed południem i najpierw 15 min darcia 🤢, a później bite 2 godziny snu 🤪
A i Yasmina zdolna bestia 😎 nasza trzyma chwilę,a Wasza jeszcze taką wielką 🤪

cholercia chcę się zarejestrować w aptece doz i coś mi nie wychodzi 😠 byłam dziś u nas i pani mi polecała, ceny niższe i specjalny program dla mam i dzieciaczków
a właśnie podajecie dzieciom coś oprócz wit. D, bo nam pediatra kazała podawać dodatkowo cebionmulti

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
wanilia napisał(a):
coq moja dzis w nocy ruszyła z produkcją -pół godziny zeszło na stękaniu i prutaniu ale akcja zakończyła sie sukcesem i przed piata mogłam zmienić pieluchę 😁

Marze, zeby poszla spac, bo tak marudzi i ciagle cos nie pasuje. Wogole to gladam tele na stojaco 🤢 bo siedziec nie mozemy!

u mnie to samo... bycie na rękach jak mama siedzi to nie bycie na rekach 🙃

Wanilia i jak po mleczku... no oprócz kupy... spała??

• Mamusie
meliska napisał(a):

cholercia chcę się zarejestrować w aptece doz i coś mi nie wychodzi 😠 byłam dziś u nas i pani mi polecała, ceny niższe i specjalny program dla mam i dzieciaczków
a właśnie podajecie dzieciom coś oprócz wit. D, bo nam pediatra kazała podawać dodatkowo cebionmulti

Ja juz od dawna w tej aptece kupuje 🙂 polecam ten program sa fajne znizki i mozesz jeszcze dostac karte stalego klienta i zbierasz punkty a potem zamieniasz na nagrody 🙂
Jedyne co polecam wczesniej zamawiac przez internet to co chcesz kupic. Przykladowo Maltan w aptece zwykle maja ten maly, a przez internet jak zamawiasz masz juz ta wieksza tupke 🙂

• Mamusie
a my wrocilismy wlasnie od neurologa... bylam prywatnie.. i okazalo sie ze maly jest calkowicie... zdrowy;D nieurologicznie... te oddechy to do 18 sekund to normalne u dzieci ze mocno powietrze nabieraja... i zeby sie nie martwic.. zbadal go tez dokladnie nie tak jak ta neurolog na kase choprych w osrodku ze na plecy, brzuch i koniec... zbadal tez pod katem napiecia.. i powiedzial ze leciutkie napiecie i krecz jest ale to sie pojawia u wiekszosci dzieci okolo 2 miesiaca i znika kolo 5 i powiedzial ze nie widzi sensu w rehabilitacji u Kuby a tym bardziej zadnej metody voida bo on jest zdrowy 🙂)a zamiast metody voida bedzie metoda wojna;d i on sie nie da;p tak sie usmiechnelam ze kamien wielkji z serca spadl...

• Mamusie
aaagaaa napisał(a):
Meliska my oprócz witaminy D bierzemy też Cebion. jak Maciek kiedyś miał katar i byliśmy u lekarza, żeby go osłuchała to powiedziała wtedy żeby brać 5 kropli dziennie przez ten okres zimowy i przejściowy. i jeszcze bierzemy.

Aga, ale tak jak my multi czy wit. C? ( my mamy brać 3 kropelki... a jak mu podajesz?)

• Mamusie
Basienka84 napisał(a):
meliska napisał(a):

Ja juz od dawna w tej aptece kupuje 🙂 polecam ten program sa fajne znizki i mozesz jeszcze dostac karte stalego klienta i zbierasz punkty a potem zamieniasz na nagrody 🙂
Jedyne co polecam wczesniej zamawiac przez internet to co chcesz kupic. Przykladowo Maltan w aptece zwykle maja ten maly, a przez internet jak zamawiasz masz juz ta wieksza tupke 🙂

ja też tam często kupuję, znaczy się w tej stacjonarnej i dziś trafiłam na miłą panią i brak kolejki i wszystkie mi te karty pozakładała 🙂

• Mamusie
Agami super, że z malutkim wszystko w porządku 🙂 Ach ta nasza służba zdrowia.... do dupy jednym słowem 🤢
coq no jak dla mnie to za szybko bo zanim coś zrobię to ten rozbójnik już się budzi 🤪 ale zawsze znajdzie się jakiś sposób, żeby się czymś zajął i wtedy spokojnie dokańczas to co zaczęłam 🙂

• Mamusie
meliska napisał(a):
aaagaaa napisał(a):
Meliska my oprócz witaminy D bierzemy też Cebion. jak Maciek kiedyś miał katar i byliśmy u lekarza, żeby go osłuchała to powiedziała wtedy żeby brać 5 kropli dziennie przez ten okres zimowy i przejściowy. i jeszcze bierzemy.

Aga, ale tak jak my multi czy wit. C? ( my mamy brać 3 kropelki... a jak mu podajesz?)

my samą C. i ja daję do butelki z mlekiem

• Mamusie
meliska napisał(a):
coquelicot napisał(a):
wanilia napisał(a):

🤢 🤢 🤢 🤢 wczoraj nie dałam enfamilu bo nie obudziła mi się o 22, dopiero po północy a potem po 4rano. pierwsze podejście było dzis po kapieli i.....masakra. ryk i wielkie plucie. z bólem zmęczyła 30ml ale większość z tego chyba jednak wypluła. potem moja mama spróbowała tego mleka i tez o mało co by je wypluła 😁 więc muszę kupic inne -jakies sugestie? bo widać walory smakowe maja znaczenie 😉
Agami wreszcie dobre wieści - cieszę się bardzo 🙂

• Mamusie
wanilia napisał(a):
meliska napisał(a):
coquelicot napisał(a):
wanilia napisał(a):

🤢 🤢 🤢 🤢 wczoraj nie dałam enfamilu bo nie obudziła mi się o 22, dopiero po północy a potem po 4rano. pierwsze podejście było dzis po kapieli i.....masakra. ryk i wielkie plucie. z bólem zmęczyła 30ml ale większość z tego chyba jednak wypluła. potem moja mama spróbowała tego mleka i tez o mało co by je wypluła 😁 więc muszę kupic inne -jakies sugestie? bo widać walory smakowe maja znaczenie 😉
Agami wreszcie dobre wieści - cieszę się bardzo 🙂

bebilon też jest ohydny, ja też go wypluwam 😜

• Mamusie
hejka!!! mój mały już śpi z 15 min ja właśnie zjadam kolację!!!
Agami cieszę się że z Kubusiem wszystko oki jednak warto było iść prywatnie do lekarza ja byłam prywatnie u neurolog i spoko wszystko ok z małym a na usg głowy nagadała mi!!!
Agaaa tak mój mały lubi obcych i lubi jeździć po moich koleżankach!!!
Mój za dnia na spacerach śpi i w domu tak z godz się zdrzemnie
Dziewczyny takie śmieszne i nietypowe pytanie tu na forum wiecie co ja mam mega wjazd na słodycze jedzenie i jem tyle co mój mąż a nawet i więcej ale BĄKI to puszczam takie że sama w nich nie mogę wytrzymać masakra normalnie jakbym zjadła tonę FASOLKI po bretońsku szok

• Mamusie
hej
ale sie dzisiaj wkur******
mielismy dzisiaj w sądzie postepownie spadkowe po moim ojcu. zawiadomienia o rozprawie zostaly wyslane do wszystkich dzieci i mojej mamy. moje dwie siostry sa za graniaca i moj malzon specjalnie byl dwa razy w sadzie w informacji sie pyatc, co zrobic, bo moich siostr nie bedzie. no i dwa razy babka mu powiedziala, ze nie musza byc wszyscy, wystarczy powiedziec sędziemu , ze siostry sa za graniaca i to wwystarczy. no to dzisiaj idziemy, a ta sedzina do nas, gdzie są pełnomocnictwa od moich sióstr, bo sa nieobecne....nosz ku*wa, po to pytalismy w tej o to informacji, zeby nie bylo wtopy, a i tak wielka dupa wyszla!!!no i wyznaczyli kolejny termin rozprawy za dwa tygodnie, jak zdobedziemy te pelnomonictwa 😠 😠 😠 😠 😠 kuźwa, co za pojebany kraj!!!!
A tak wogole jutro rano jade do lekarza z ta majoa watroba, trzymajcie dziewczyny kciuki, bo jak sie okaze ze to cos powaznego to sie załamie 😞