Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
agami napisał(a):
a my szykujemy sie na szczepienie...boje sie,... i az mnie ciary biora na te 3 wklucia.,.. poza tym od rana mi nie dobrze 😞(( mam nadzieje ze to nie jelitowka zadna... tydzien temu maz byl chory... teraz ja zakatarzona i mlody.....

Trzymamy kciuki 🙂 bedzie dobrze 😘
My na szczepienia idzieny 17 Kwietnia 🥴

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
dziewczyny jakie wapno dajecie dzieciaczkom ? bo mi kazala podac wapno i witaminke c a w aptece mowia ze nie ma takiego dla dziecka 4 miesiecznego...
poza tym misio plakal strasznie ale to juz ostatni raz 3 wklucia byly... pozniej juz po 1 razie jest a w 18 miesiacu mozna juz 5w1 brac bez wzgledu jak byl szczepiony wczesniej...
misio wazy 7100;D i ma 66-68 cm wg ich miarki ale mi sie wydaje ze wiecej bo kombinezon na 68 i wszystkie spiochy 68 sa dawno za male..

• Mamusie
agami napisał(a):
dziewczyny jakie wapno dajecie dzieciaczkom ? bo mi kazala podac wapno i witaminke c a w aptece mowia ze nie ma takiego dla dziecka 4 miesiecznego...
poza tym misio plakal strasznie ale to juz ostatni raz 3 wklucia byly... pozniej juz po 1 razie jest a w 18 miesiacu mozna juz 5w1 brac bez wzgledu jak byl szczepiony wczesniej...
misio wazy 7100;D i ma 66-68 cm wg ich miarki ale mi sie wydaje ze wiecej bo kombinezon na 68 i wszystkie spiochy 68 sa dawno za male..

Jaki duzy 🙂 dobrze ze juz jest po wszystkim 🙂

• Mamusie
Basienka84 napisał(a):
agami napisał(a):

Jaki duzy 🙂 dobrze ze juz jest po wszystkim 🙂

no i ciagle placze co chwilka sie budzi i placze... nigdy az tak nie bylo jak dzis 😞

• Mamusie
hej kochane!!! Agami wapno możesz kupić
Sanosvit o smaku bananowym pisze tam że mogą dzieci do 6 mies i dawkowanie ja pracuję w aptece więc wiem co mówię!!!
My dziś ranek spoko mały nadal kupki nie zrobił wczoraj i dziś to na razie 1,5 dnia !!!
Pogoda brzydka więc nie wychodzimy ale na kawce u koleżanki byliśmy!!!
BASIENKA ekstra zdjęcia Florek słodziak i jaki poważny!!!
Chloe zdjęcie AVATAR ekstra mała w kąpieli!!!
DORIANKA cieszę się że z małym coraz lepiej oby tylko mu gorączka przeszła!!
My siedzimy w domku zaraz będziemy obiadek jeść mój M zrobił SPAGETTI

• Mamusie
Obiło mi się o uszy, że ktoś mnie wołał 😎

Od mojej ostatniej wizyty ponad 120 stron 😮 !!!!!!!!
Super, że chociaż Wy macie czas na forum i nie zginie ono śmiercią tragiczną 😉

Wanilka księżniczka Twoja "wyrżnęła" się na prowadzenie 🤪 Gratki 🙂
Agami no może Kubulek nie ma dnia na kłucie dzisiaj i mu przejdzie do nocki...tego Wam życzę 😘

Mój pączek jak na pączka przystało okrąglutki jest i słodki a jakże 😎
Cały czas tylko i wyłącznie na cycu, śpi różnie ale zazwyczaj daje pospać...co do mnie to okresu nadal nie mam i tabsów żadnych jednak nie biorę bo i po co 😜
Pogoda w kratkę ale nawet jak pada to pączek balkon zalicza 🙂
Góra się ostro robi i w maju już zamieszkać będzie w dwóch pokojach można 🤪
...a do czerwca łazienka ma być skończona więc na tym się zatrzymam bo kasy brak na kolejne dwa pokoje...

Buziaki dla mamusiek i słodziaków 😘 😘 😘
To tak w szybkim skrócie bo właśnie widzę, że łapkami zaczyna wywijać w łóżeczku,a umawiałam się z nim, że ma spać do 17-tej

• Mamusie
pamiętacie jak zamawiałam ciuchy dla Julki? przyszły,o wiele bardziej zniszczone niz na zdjęciach a do tego jedna bluzka miała rękaw pocięty nozyczkami!!!! 😮 😮 więc napisałam do tej babki co i jak i ze wystawię jej komentarz neutralny.zaczęłam pisać i się zawahałam... nigdy jeszcze nautrala nie wystawiałam a na dobrą sprawę to i negatyw za to by się należał.co ona myśli że z łachy mi te ciuchy oddała?? 60 zł za nie zapłaciłam więc mogła tej bluzki po prostu nie wysyłać.do tego była poplamiona i z dziurkami dwiema z przodu.nic tylko ją wyrzucę 😠 sporo tych ciuchów ale np trafila się sukieneczka na 1,5/2 lata.miały być ciuchy w rozmiarze 116-122 więc z lekka przesadziła,co ona myśli że moje dziecko z karłów????????? eh.zdenerwowałam sie.a zaraz po tej paczce listonosz mi stanik do karmienia przywiózł i co??mam tak małe cycki ze nawet B jest na mnie z lekka przyduże.... będę buczeć!! 😞 😞 wypcham sobie wkładkami i ciul mnie interesi 😠

• Mamusie
Aniqa1111 napisał(a):
kasiuniaa1603 napisał(a):
[IMG]http://i39.tinypic.com/23mm140.jpg[/IMG]
komuś tu się nie podoba pozycja leżąca 😮 😎

wow, co za sportowiec. ja widze ze moja kalina to leniuch jeden, przewracac sie nie chce, a podnosic to podnosi tylko glowe, takiej pycju jak awad jeszcze nie odkryła 🙂

on to w ogóle nie podnosił, a jak już zaczął to na maxa 😮

• Mamusie
kasiuniaa1603 napisał(a):
NovaM napisał(a):
Hmmm...no i zdarzy mi się raz na jakiś czas znaleźć czas na forum, a tu nie ma z kim pisać...a może ja już nie "Wasza" cooo 😞 ???

😉 😉 😉 😉 😉

nasza nasza 😘 😘 😘 po prostu wszystkie mamusie wywiało na spacerki 😁

no o tej porze to juz chyba nikt nie spaceruje 😉

• Mamusie
NovaM napisał(a):
Hmmm...no i zdarzy mi się raz na jakiś czas znaleźć czas na forum, a tu nie ma z kim pisać...a może ja już nie "Wasza" cooo 😞 ???

😉 😉 😉 😉 😉

oj tam, głupoty Marzenka gadasz 😉 ja mialam przed chwila akcje, zlew mi sie w kuchni zapchał i moj wspanialy maz zaczal ja przepychac, ja w tym czasie zeszlam na dol do babci i czuje ze cos mi na łeb kapie 😮 😮 no masakra, woda z naszej kuchni sie przelała i babci lazienke zalało 🤢 🤢 juz myslelismy ze rura poszła i trzebabedzie panele zrywac w kuchni, ale na szczeście przyszedl teściu i jakimś specjalnym szlauchem to przepchal, także już gra, tylko takie pobojowisko zostawil, ze dopiero skonczylam sprzatac

• Mamusie
Helloł 🙂

NovaM nawet nie myśl tak... pewnie żeś nasza 🙂 🙂 🙂 ja Cię ostatnio nawet wspominałam jak Przepis na życie leciał 😉 a my się kąpaliśmy niedawno i jak dzidzia moja spać idzie to zawsze kukam

Agami biedny Kuba, ale dobrze, że już ostatni raz 3 ukłucia miał... i jak się teraz czuje?
A fotek jeszcze nie zamawiałam, bo to pewnie będzie większa ilość, bo będę zamawiała razem z mamą i sis... zobaczymy ile setek wyjdzie 😉

Aga a Maciejka jak? a małżon dotarł? 🙂

Dori super, że u Dorianka widać poprawę 🙂

A ja dziś do doktora poszłam, bo nic mi nie odpuszczało i antybiotyk zapisał 😞 i chyba muszę wziąć, bo od niedzieli próbowałam już wszystkiego i zero poprawy, a nie chcę mojego aniołeczka zarazić 😞

A i Kasiunia Awad mały spryciarz widzę 😉