Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
hej z rana 🙂 ciasto upiekłam wczoraj o północy 🙂 dzisiaj z koleżanką wybieramy się do jeszcze jednej mojej bardzo dobrej koleżanki co ma miesięcznego Kacperka 🙂 więc ciasto z myślą zatargania ze sobą było robione 🙂 [nawiasem mówiąc pyszna szarlotka mi wyszła 🤪 tak więc jeszcze poprasuje chwilę i jadę 🙂 jest okazja to się troszkę podmaluję 😁 widzialam że Beatce nie udało się wczoraj poprasować a mnie już przyciska bo ciuchy się kończą dla Milenki...zaraz troche nadgonie. miłego dnia dziewczynki 😆

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
dorianna napisał(a):
AGAMI dobrze pamietasz, ze mial juz rota i dlatego jestem pelna nadziei, ze nie zachoruje.

Rozmawialam z doktorka i moge dzisiaj prawdopodobnie wyjsc do domu. Mielismy byc do jutra wiec mysle, ze ten jeden dzien krocej bedzie oki:-)

To super 🙂 Maly jak juz to mial nie powinien sie zarazic. Trzymamy kciuki za szybkie wyjscie 🙂

• Mamusie
Basienka84 napisał(a):
dorianna napisał(a):
AGAMI dobrze pamietasz, ze mial juz rota i dlatego jestem pelna nadziei, ze nie zachoruje.

Rozmawialam z doktorka i moge dzisiaj prawdopodobnie wyjsc do domu. Mielismy byc do jutra wiec mysle, ze ten jeden dzien krocej bedzie oki:-)

To super 🙂 Maly jak juz to mial nie powinien sie zarazic. Trzymamy kciuki za szybkie wyjscie 🙂

dokladnie uciekajcie szybciutko do domku 🙂

• Mamusie
Dzień dobry 🙂

Dori to pakujcie się szybko co by się nie rozmyślili 🙂

Asiulka no ja czaję, że tak źle to nie ma, ale jak się za swego Ł nie weźmiesz i on też nie będzie chciał to będziecie brnąć w to bagno z dziewczynkami. Mi ostatnio brat się przyznał, że też ma problem z alkoholem i też kompletnie nie wiedziałam co powiedzieć i jak mu pomóc 😞 😞 😞

A my zaraz na spacerek do mojej maminki skoczymy, bo my dziś same na salonach 😉

• Mamusie
kasiuniaa1603 napisał(a):
Dziewczyny, czy Wam też tak lecą włosy???? u mnie to poprostu masakra jak mały skończył 3 m-ce to włosy zaczęły mi lecieć dosłownie garściami... 😮 😮 🤢 🤢 jak tak dalej będzie to będę miała 3 w włosy na krzyż bo z natury mam już rzadkie.. 🤢

mi na początku tak dosyć leciały, ale teraz tak w normie raczej. A może Ty jakąś anemię masz, bo tak z wagą poleciałaś 🥴 ja za to znowu 2 kg +, czyli w sumie nadal do zgubienia 4 😠

• Mamusie
Dziewczyny, czy Wam też tak lecą włosy???? u mnie to poprostu masakra jak mały skończył 3 m-ce to włosy zaczęły mi lecieć dosłownie garściami... 😮 😮 🤢 🤢 jak tak dalej będzie to będę miała 3 w włosy na krzyż bo z natury mam już rzadkie.. 🤢

mi lecą masarycznie... 😞 😞 😞
wszędzie są moje włosy... zawsze na to przesilenie zimowo-wiosenne mi wypadały, ale teraz jest ich mnóstwo. ktoś ostatnio mi mówił, że dopiero ok 3-4 miesięcy po porodzie zaczynają wypadać. więc ja myślę, że u mnie się skumulowało... 🤢

• Mamusie
meliska napisał(a):

mi na początku tak dosyć leciały, ale teraz tak w normie raczej. A może Ty jakąś anemię masz, bo tak z wagą poleciałaś 🥴 ja za to znowu 2 kg +, czyli w sumie nadal do zgubienia 4 😠

Widze ze nie jestem sama jesli chodzi o wage. Tez jestem 4 kg +. Kupilam sobie juz sprzet teraz czekam az mi przyjdzie i do roboty 🙂 moze uda mi sie do wyjazdu na Chorwacje zrzucic troche. Jakos w dwuczesciowym stroju musze wygladac 😁

• Mamusie
w ogóle to dzień dobry bardzo 😁

my mieliśmy być dzisiaj na kursie, dzisiaj makijaż wieczorowy 😁 wczoraj był dzienny i do końca dnia chodziłam pięknie wymalowana 🤪 🤪 🤪 no ale Maciek zrobił mi niespodziankę 😜 obudził się jak zwykle o 6, do 7 poleżał ze mną w łóżku i się pobawiliśmy, potem usnął to i ja poszłam spać, bo z reguły do 7.40, czasem do 8 pośpimy na ten drugi powrót, a tu dzisiaj Maciek się budzi, ja patrzę na zegarek: 10.50 🤪 🤪 🤪 szaleństwo 😁 no więc zanim się ubraliśmy, Maćkowi zmieniałam pampersa na łóżko i w momencie wyciągnięcia pampersa zaczął sikać... muszę dzisiaj zmienić pościel, wstawiłam pranie, ubrałam siebie, Maćka. Potem jeszcze zrobił kupę. no i śniadanie dla mnie, dla niego. I tak się zrobiła 11.40 no i już nie warto było nawet się na kurs wybierać, bo zanim byśmy się poubierali, dotarli do byłaby 12. a ok 12-12.15 jest obiad, a po obiedzie albo już nic nie ma, albo jeszcze takie dokończenie czegoś i do domu . no więc dzisiaj jestem niepomalowana 😉
ale za to od jutra paznokcie 😁

Dorianna super, że dzisiaj wychodzicie 😁 😁 😁

• Mamusie

nooooo, u mnie po skonczeniu 3 m-cy to garsciami wyciagam, tez juz nie wiem co zrobic, cala podloga w kuchni, lazience, sypialni, na kalinie pelno, w jej raczkach...probowalam szamponow odzywek i niestety gówno z tego...juz mam tak cienki kitek, jak nigdy. jeszcze 2-3 m-ce i bede łysa

• Mamusie
Basienka84 napisał(a):
meliska napisał(a):

Widze ze nie jestem sama jesli chodzi o wage. Tez jestem 4 kg +. Kupilam sobie juz sprzet teraz czekam az mi przyjdzie i do roboty 🙂 moze uda mi sie do wyjazdu na Chorwacje zrzucic troche. Jakos w dwuczesciowym stroju musze wygladac 😁

jajuz sie pogodzilam ze nigdy dwucześciowego kostiumu nie zaloze, przez te rozstepy na brzuchu...musze poszukac jakiegoś seksi jednoczesciowego 😮 tylko nie wiem czy takie istnieja

• Mamusie
Aniqa1111 napisał(a):
Basienka84 napisał(a):
meliska napisał(a):

jajuz sie pogodzilam ze nigdy dwucześciowego kostiumu nie zaloze, przez te rozstepy na brzuchu...musze poszukac jakiegoś seksi jednoczesciowego 😮 tylko nie wiem czy takie istnieja

Na szczesie takie tez istnieja 😉 pytanie tylko jak bardzo wyciete chcesz 😁

• Mamusie
Aniqa1111 napisał(a):
a jutro ide do lekarza z Kalina, cos mi to moje dziewcze pokasłuje od tygodnia, niby lekko, ale coraz częściej. wyczuliłam sie jakos na kaszel u niej, odkąd Ulka wyladowala w szpitalu z Karolinka na zapalenie pluc bezobjawowe

a'porpos lekarzy -my dzisiaj poszlismy bo to juz ponad tydzien katarku i tez lekki kaszel to nas pogonila ze bez sensu ze przyszlam bo jeszcze cos gorszego zapie w przychodni... i ze taki katarek to nie katarek i w sumie nic nowego nie przepisala....

• Mamusie
chloe napisał(a):
Aniqa1111 napisał(a):
a jutro ide do lekarza z Kalina, cos mi to moje dziewcze pokasłuje od tygodnia, niby lekko, ale coraz częściej. wyczuliłam sie jakos na kaszel u niej, odkąd Ulka wyladowala w szpitalu z Karolinka na zapalenie pluc bezobjawowe

a'porpos lekarzy -my dzisiaj poszlismy bo to juz ponad tydzien katarku i tez lekki kaszel to nas pogonila ze bez sensu ze przyszlam bo jeszcze cos gorszego zapie w przychodni... i ze taki katarek to nie katarek i w sumie nic nowego nie przepisala....

no mój Maciek ma taki leciutki katarek i kilka razy dziennie zakaszle. mam nadzieję, że się ode mnie nie zarazi. ale do lekarza na razie nie idę. bo daję mu wapno, witaminę C i syropek prawoślazowy na kaszel

• Mamusie
beata26 napisał(a):
Dzien dobry 🙂
Sarka przespala cala noc i dopiero obuqdzila sie na mleczko. Za oknami ptaszki spiewaja, wiec licze na ladna pogode. Niuniak zje i sie jeszcze klade,bo mam do pracy na 9. Chloe masz oklaska za to,ze chcialo Ci sie tak pozno w nocy nadrabiac i oklaskiwac kibicow. Milego dnia dla wszystkich. Klade sie bo Ssarka z butla zasnela.

dziekuje 😘

• Mamusie
Aniqa1111 napisał(a):

nooooo, u mnie po skonczeniu 3 m-cy to garsciami wyciagam, tez juz nie wiem co zrobic, cala podloga w kuchni, lazience, sypialni, na kalinie pelno, w jej raczkach...probowalam szamponow odzywek i niestety gówno z tego...juz mam tak cienki kitek, jak nigdy. jeszcze 2-3 m-ce i bede łysa

Myslalam,ze to przez farbowanie, ale skoro Wy tez macie ten problem to chyba nie przez farbowanie.

• Mamusie
Tak wogole, to ugotowalam na parze dla Sarenki 2 rozyczki kalafiora,2 rozyczki brokul i marchewke i odrobine ugotowanego ryzu. Zmiksowalam z 1/3 szkl mleka UHT i wcinala lepiej niz ze sloiczka. Wczoraj pierwszy raz jej to podalam i nic jej nie bylo. Rano kupa normalna byla, wiec bede gotowala sama. Polecam, bo swojskie ma smak a ze sloiczka nie bardzo.