Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Witam, nadrobilam;-)))
Widze, ze dzionek udany dla wszystkich:-D

Ja tez sie nie spodziewalam, ze dzisiaj tak cieplo i bym prawie ugotowala dwojke synko, ale to chyba dlatego, ze obawialam sie, ze sa jeszcze slabi po chorobie... Bo ubralam ich nawet w rajstopki pod spodnie hehe i dwa dlugie rekawy, ale po wyjsciu szybko to zredukowalam;-D

Zmykam juz spac...

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
dorianna napisał(a):
Witam, nadrobilam;-)))

Ja tez sie nie spodziewalam, ze dzisiaj tak cieplo i bym prawie ugotowala dwojke synko, ale to chyba dlatego, ze obawialam sie, ze sa jeszcze slabi po chorobie... Bo ubralam ich nawet w rajstopki pod spodnie hehe i dwa dlugie rekawy, ale po wyjsciu szybko to zredukowalam;-D

Zmykam juz spac...

hahaha nie ty jedna taka madra by nalozyc rajstopki i spodnie ;D ja tez taka inteligentna dzis bylam;D a wieczorem byly juz spodnie i skarpetki i chodzilam i sciagalam nogawki nisko by mial nogi zakryte a chloe tu pisze ze w samym body i holi ze w krotkich spodenkach a ja jak bym dziecko na mroz wysylala naubieralam i zadowolona hehe

• Mamusie
Aniqa ja wiedziałam że się uda!! a dzięki Tobie jeszcze bardziej doceniam karmienie piersią 🙂
Aga cieszę się z Wami 🙂
Agami jak wkleję torta to padniesz 🤪 na razie nie skończyłam bo nie mogę lukru jeszcze położyć co by się nie rozlał na śmietanie ale już wygląda bosko!!! to chyba najładniejszy tort będzie jaki kiedykolwiek zrobiłam 😁 bita śmietana biała i różowa a sam biszkopt taki niesamowicie różowy że łooo matko!! Julia zachwycona.do tego magiczne babeczki 😁 tylko mąż mi bruździ w tym moim lukrowym świecie....od pon do dzisiaj w cugu.... ale dam sobie radę. mam dziewczynki i jakoś to będzie... a zrobiłam sałatkę jarzynową i nie zgadniecie.próbuje i próbuje i coś mi brak...ale nie wiem co.ale dobra,przełożyłam do szklanych miseczek na ładnie i do lodówki.teraz wieczorem mi się przypomniało OCB.nie dałam groszku!!więc z powrotem obie miski do dużej i mieszando 🙃 o 12 mam gości Julkowych jutro więc do nie wiem kiedy 😮 jak to się potoczy to nie mam zielonego pojęcia... dobranoc

• Mamusie
dzień dobry 😘 😘 😘 😘 u nas to dzisiaj jakieś szaleństwo jesteśmy a nogach od 6:45 😮 No i jak w ostatnich dniach darcie na całego. najgorsze jest to że mu idzie u góry cały rząd zębów tzn 1 i 2 🤢 Na dziąsłach to już takie kropki białe się przebiły i idzie do strasznie powoli 🤢 🤢 🤢 🤢

• Mamusie
Dzien dobry,
Same dobre wiadomosci 😆 U nas tak jak bylo tak jest czyli totalny brak czasu, bo Sarah po pierwsze nie spi w dzien a jak jiz to z calego dnia zbierze sie moze godzina a po drugie nie cjce sie sama bawic. Tak Wy opowiadacie,ze Wasze malenstwa leza sobie namacie i soe bawia tak ja klade Sare a ona w ryk 🤢 Kupilismy jej hustawke z doczepianymi zabawkami ale gora 15min usiedzi. Ciagle chce siedziec na rekach. No i zaczyna sie unosic jakby chciala siadac. W gondoli boje sie ja zostawiac bo mam wrazenie ze z niej wypadnie. Takze dzis wielkie sprzatanoe bo syf,kila i malaria.
P.s mam suknie do slubu.

• Mamusie
hej hej 🙂
my na jednym spacerku byliśmy rano od 9 do 11 i Maciek był ubrany w długie spodnie, body krótki rękaw i bluzka długi rękaw. niedługo wybieramy się znowu na spacer i teraz ubiorę go w body krótki rękaw, koszulka krótki rękawek i jakieś cienkie spodnie 🙂
a czas na forum pewnie znajdę wieczorem 🙂
baj 😁

• Mamusie
agami napisał(a):
dorianna napisał(a):
Witam, nadrobilam;-)))

Zmykam juz spac...

hahaha nie ty jedna taka madra by nalozyc rajstopki i spodnie ;D ja tez taka inteligentna dzis bylam;D a wieczorem byly juz spodnie i skarpetki i chodzilam i sciagalam nogawki nisko by mial nogi zakryte a chloe tu pisze ze w samym body i holi ze w krotkich spodenkach a ja jak bym dziecko na mroz wysylala naubieralam i zadowolona hehe

hehe to my nie zle jestesmy, no bo sie tak nagle goraco zrobilo 😉
Ale dzisiaj juz zmiana, bo bylam na spacerku juz tylko body z kr. rekawem i koszulka i spodnie cienkie i skarpetki 😁 no 🙂

• Mamusie
dorianna napisał(a):
agami napisał(a):
dorianna napisał(a):
Witam, nadrobilam;-)))

Zmykam juz spac...

hehe to my nie zle jestesmy, no bo sie tak nagle goraco zrobilo 😉
Ale dzisiaj juz zmiana, bo bylam na spacerku juz tylko body z kr. rekawem i koszulka i spodnie cienkie i skarpetki 😁 no 🙂

dzien dobry a moj dzis tylko w body na dlugi rekaw i pampers i skarpetki i koniec;pno i czapa lekka kupilismy dzis spcjalne taka lekka w crocodrillo i o zgrozo 50 zl jedna mala czapka;/nigdzie nie bylo;/

• Mamusie
Juz mnie nie dobijajcie tymi tropikami 😎
Ha! A u mnie wcale nie najgorzej 🙃 bardzo cieple powitrze, co prawda chmury sloncu nie chca dac sie przedrzec i jest silny wiatr, ale jest cieplo 🙂
A ja dzis z Yasminka wyszlam body, koszulka z dl rekawem i spodenki i cieniutki kocyk. Najlepsze, ze zapomnilam czapeczki, ide tak i cos mi nie gra 😁 ale mam zawsze w wozku czapke wiec spoko.

• Mamusie
Ulka napisał(a):
siemka. moja juz sie niechcacy opalila na buzi wiec polecialam po krem do rossmana i tez kupilam ten nivea kosztuje 28-29 zł
pozatym ona nie chce lezec w gondoli łapie sie raczkami po bokach gondoli i siedzi oczywiscie klade ja albo nosze na rekach na dworze bo ryczy i chce oglądac wszystko, takze smiesznie to wyglada bo lapie sie wszystkiego co popadnie zeby sie tylko nie polozyc!

a ja napisze jeszcze raz- chusta 🙂 nasz Julek tez wielki obserwator 😉

• Mamusie
witajcie, latwo was dzisiaj nadrobic, ledwie 2 strony, cos sie nie staracie 😜
a ja dzis tradycyjnie w pracy, a tatus z maluszkiem 🙂) 3 godziny spacerowali dopoludnia, a o 16 jeszcze raz poszlismy. taka pogoda ze az zal nie skorzystac.. 🙂
tylko tak goraco ze miedzy 12 a 16 raczej nie wychodzimy. a Wy?
Julek juz spi padniety 🙃 a ja jade na dyzur do przychodni, no a maz tradycyjnie przed xboxem 😁

• Mamusie
bry....
padam na moje wyciagniete przez Kaline cyce 🙃 🙃 🙃
o 6 dalam jej cycka, ło matko, jakie zdziwienie na jej buzi sie malowalo, rozgladala sie, patrzala mi w oczy jakby nie wierzyla ze znowu ciagnie 🙂 co prawda, nie ciagnie tak idealnie jak przedtem, ale mysle ze w ciagu kilku dni dojdziemy do wprawy.stwierdzilam ze bede jej dawac cycka rano i wieczorem, a w dzień butla zostanie, bo jakby nie bylo nie jestem wtedy do niej przywiazana i zawsze kto inny moze ja nakarmic.
ale dzisiaj cudo pogoda, nie??? no bajka normalnie, Kalina miala body długi rekaw, getry i skarpetki i czapka (nie mam takiej typowo letniej i miala niestety taka ciut grubsza, ale nie miala spoconej glowki, wiec bylo spoko)
A bylismy na zakupach i na szybkiego kupilam sobie 2 pary butow,bo malzon z kalina w aucie czekal, no i przyjezdzamy do domu, mierze te buty jeszcze raz i okazalo sie ze obie za male 😠 😠 no masakra jakas, niby rozmiar 40, a nie moge w nich lazic, do dupy z takimi wielkimi girami 😠. chyba siostrze je dam.