Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
hello 🙂 co z tym przepisem na życie? Jerzy to ten Adamczyk? chyba zaraz obejrzę bo wszystkie tak przeżywacie...dzisiaj przede mną dzień pełen wrażeń bo najpierw z samochodem na kanał,potem do opieki z zaświadczeniem o urlopie wychowawczym i jeszcze z psem miałam jechać tylko najgorsze ze musze obie dziewczynki ze sobą wziąć 🤢 a gdzie tu jeszcze pies???? smyczy nawet nie mam ☺️ chyba poczekam aż sama będę mogła jechać...a to wszystko jest w całkiem innym kierunku niż sklep w którym smycz można kupić...no nic.pokombinuje.nie wyspałam się dzisiaj...

• Mamusie
Witam,
My czekamy chyba na drugą jedyneczke bo wieczorem po camili młody ślicznie usnal ale o 4 pobudka i chciał mi rękę zjeść i znowu kropelki chyba go bardzo nie boli bo nawet nie płacze tylko rozdrazniony jest ale spać mu nie dawało
Mam nadzieję że dzień oblecimy bez kropli 😉

Wanilia powodzenia 🙂

• Mamusie
asiadudzika napisał(a):
zapomniałam napisać ze jutro mamy ostatnie szczepienie 🤢 13;30 -2 wkłucia 🤢 a z Julą idę 6.06 też na 2 wkłucia i to to dopiero będzie wyczyn!! ja nie wiem kto ją będzie trzymał... 😮

a czemu 2? teraz tylko wzw jest chyba bynajmniej my mamy ale przesuniete ze wzgledu na ta chorobe bo to zakazne bylo i kazali odczekac..

• Mamusie
agami napisał(a):
wczoraj byla u mnie kuzynka w 38 tygodniu i smialysmy sie ze jeszcze w maju urodzic moze ona mowila ze nie nie ze na dzien dziecka pewno hehehe pojechala do domu a o 4 rano wody odeszly;D i jest na proodowce juz;p

No to wygadalas hehe 😉 oby wszystko bylo oki i maluszek zdrowy 🙂

A na pneumokoki to moj ma refundowana ta szczepionke i nic nie placimy 😆

• Mamusie
dobry 🙂
kurcze tyle miłam napisać pewnie wszystko pokręce 😉
Pamm buziaki i zdrówka dla Konsti 😘
Coquś szczęśliwej podróży 😘
Ulka teściówka wczoraj sam na sam tak samo słodziuśna 😮 obkupiła małą i mnie chciała ale sie nie dałam
Aniqa cycusie działają jupiiiiiiii 🤪
my też nie szczepimy na pneumokoki
no i reszte zapomniałam 🤔
aaaaa fotka Maciusia suuuper 🙂

• Mamusie
Aniqa i Agami wszystkiego co najlepsze dla Kalinki i Kubusia 😘 😘 😘

marika my za pneumokoki płaciliśmy ostatnio 320zł, a wcześniej 280zł. Bo ona zdrożała ostatnio.

w ogóle to dzień dobry 🙂

u nas pobudka dzisiaj o 4.50... i dopiero o 9.30 Maciek usnął... masakra. ale w sumie nie był marudny, bawił się.

• Mamusie
to nadrabiam...
Aniqa no to super, że Kalinka z cycusiem nie musi się rozstawać 😘 tym bardziej się cieszę, bo wiem jakie to dla Ciebie ważne i jeszcze szkoda by tego mleczka było...ja codziennie wieczorem ściągam i coraz mniej, a rano też muszę jej modyfikowane dorabiać, bo się cycem nie najada 😞
Aga super to foto... takie swojskie klimaty 😁 moja teściowa ostatnio wzięła me dziewczę i za chwilę przyleciała, że niby się kur wystraszyło haha a ona się po prostu jej bała 😁
Basieńka mam nadzieję, że dziś już lepiej Florek zniósł ten pobyt w żłobku
Nadia u nas kaczuchy też robią furorę, ale w wersji tańczę z mamą... normalnie sikamy z moim tak się Julka cieszy 😁
Wanilia kciuki za usg mocno trzymamy 😘 i czekamy na Ciebie matko pracująca 😉
Marika u nas chyba 320 zł, ale my jeszcze nie szczepiliśmy, chyba pierwszą dawkę po roku zaszczepimy

I teraz czuję się jak z innej planety, bo wczoraj nie obejrzałam Przepisu na życie ☺️ obiecuję dziś nadrobić 😜 😜

• Mamusie
no wlasnie holi dzis w domu? 😉
meliska moj tez wstal o 7 i zasnal kolo 9:30 ale juz wstal;p on sie szybko regeneruje... i powiem wam hit... kaszki ze sloiczka sa super... a kaszka z torebki mleczna bobowity byla super dopoki nie posmakowalismy sloiczka u babci i teraz nie chcial jesc... a mi szkoda bylo wywalac wiec mysle zrobie bardziej wodnista ... zeby gesta nie byla... i tez nic... no to wzielam blender i zrobilam ja na zupelnie gladko i co???? zjadl cala miske... no panski piesek... jak tylko cos ma leciutkie grudeczki to juz jest beeee;/