Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
hej kochane.
ranek u nas ok tylko dzis deszczowo. teraz przestalo padac wiec pojdziemy na spacer.
Pamm dużo zdrówka dla KOnsti mój mały też ma zalegający przyklejony katar i jak widzi FRIDE to koniec na siłe mu wyciągam bo mu tak furga!!!
BASIA życzę żeby dziś Florek był grzeczniutki i uśmiechnięty w akademi!!!
JA wczoraj małemu dałam surową truskawkę z bananem i kleikiem ryżowym i wcinał mniam mniam
DORI gratuluje 5 rocznicy ślubu i wszystkiego naj naj , faJNIE ŻE chrzest się udał

• Mamusie
spaaaaccccc 😞((((((((((((((((((((( mlody usnal o 22 spal do 24 i od 24 do 4 walka byla.... ani cyc ani rece ani bujanie w koncu zrobilam 130 modyfikowanego jakos w niego wcisnelam i polozylam do nas do wyra i o 4 laskawie usnal by o 6:30 juz byc gotowym do zabawy 😞(((((((((((((((kto wymyslil by dzieci sie tak szybko regenerowaly... mamusia dzis nie przytomna 😞((

• Mamusie
dzień dobry 🙂 ale niestety pochmurny... całą noc lałooooo, teraz chwilowo przestało padać, ale chyba nie na długo. w każdym bądź razie na chwilę obecną na spacerek się nie wybieramy, mam nadzieję, że po południu pogoda się polepszy 🙂
Dorianna fajnie, że chrzciny się udały 🙂 no i spóźnione życzenia z okazji Waszej rocznicy ślubu, dużo miłości każdego dnia 😘

• Mamusie
Basienka84 dziękujemy 😘 walcze z całych sił z nią i serce mi się kroi jak ona płacze przez to czyszczenie nosa.. 🤢
meliska tak byłyśmy na kontroli w piątek i zapisała mucofluid do nosa bo najpier od poniedziałku brała nasivin i to można brać 5 dni i teraz to.. i fenistil teraz jeszcze.. oczywiście dalej ma brać przez 5 dni Drosetux na kaszel już lepiej bo gardło nie jest czerwone ale jeszcze lekko pokasłuje 🙂 teraz do kontroli w środe pójdziemy
Ulka różnią się rzepami bo w dadach są rozciągalce a w sleep & play nie ale i tak ich używam i tych i tych bo jestem zadowolona 🙂 i ja też kupiłam wczoraj w kauflandzie jedna za 24,99 więc kupiłam dwie paczki my nadal używamy rozmiar 3 🙂

• Mamusie
aaagaaa napisał(a):
pammat napisał(a):
a ja wlasnie skonczylam prasowac a mała spi od 9 nie długo wstanie na pewno a ja nie wiem co na obiad dzisiaj .. 😮

my dzisiaj na szczęście obiad mamy 😁

ale za to prasowanie czeka na mnie nieuchronnie.... a już zebrały mi się 4 pralki...

ty to chyba codziennie pierzesz bo co chwile masz prasowanie 🙃

• Mamusie
pammat napisał(a):
aaagaaa napisał(a):
pammat napisał(a):
a ja wlasnie skonczylam prasowac a mała spi od 9 nie długo wstanie na pewno a ja nie wiem co na obiad dzisiaj .. 😮

ale za to prasowanie czeka na mnie nieuchronnie.... a już zebrały mi się 4 pralki...

no powiem Ci, że czasami 3 prania dziennie robię i w sumie wychodzi średnio ok 6 prań tygodniowo. rzeczy męża, moje, Maćka osobno, białe, kolor i tak tyle wychodzi 😁

• Mamusie
aaagaaa napisał(a):
pammat napisał(a):
aaagaaa napisał(a):
pammat napisał(a):

no powiem Ci, że czasami 3 prania dziennie robię i w sumie wychodzi średnio ok 6 prań tygodniowo. rzeczy męża, moje, Maćka osobno, białe, kolor i tak tyle wychodzi 😁

😁 masakra

• Mamusie
pammat napisał(a):
aaagaaa napisał(a):
pammat napisał(a):
aaagaaa napisał(a):
pammat napisał(a):

😁 masakra

bo u mnie często się zmienia ciuchy 😉 i potem wstawiam na taki program odświeżanie w pralce na 15 minut 😉

• Mamusie
pammat napisał(a):
Basienka84 dziękujemy 😘 walcze z całych sił z nią i serce mi się kroi jak ona płacze przez to czyszczenie nosa.. 🤢
meliska tak byłyśmy na kontroli w piątek i zapisała mucofluid do nosa bo najpier od poniedziałku brała nasivin i to można brać 5 dni i teraz to.. i fenistil teraz jeszcze.. oczywiście dalej ma brać przez 5 dni Drosetux na kaszel już lepiej bo gardło nie jest czerwone ale jeszcze lekko pokasłuje 🙂 teraz do kontroli w środe pójdziemy
Ulka różnią się rzepami bo w dadach są rozciągalce a w sleep & play nie ale i tak ich używam i tych i tych bo jestem zadowolona 🙂 i ja też kupiłam wczoraj w kauflandzie jedna za 24,99 więc kupiłam dwie paczki my nadal używamy rozmiar 3 🙂

Ja tam nie lubie tych slee and play jednak jestem za DADA i konczymy 3 i juz mam kupione 4, ale sie zastanawiam czy jeszcze nie kupic 3, bo jeszcze sie w nie miesci...

• Mamusie
aaagaaa napisał(a):
pammat napisał(a):
aaagaaa napisał(a):
pammat napisał(a):
aaagaaa napisał(a):
pammat napisał(a):

😁 masakra

bo u mnie często się zmienia ciuchy 😉 i potem wstawiam na taki program odświeżanie w pralce na 15 minut 😉

no no rozumiem 😜 na 15 min program to chwilunia

• Mamusie
hello 🙂 u nas na obiad gołąbki.byliśmy wczoraj u teściowej i dała na wynos 🙂 Ł. dostał obskok jak zwykle po takiej głupocie ale pewnie nie na długo mu to starczy 🤨 czasami chce mi się o niego walczyć i sobie mówię,że trudno.najwyżej będę krzyczeć,bić go jeździć za nim jak wariatka bo przecież jak go zostawię to źle skończy...a czasami jak bym go pizgnęła i zostawiła to tylko dym by poszedł!nie zrobiłam mu dzisiaj kanapek ale chyba przewidział bo wstał chwile wcześniej i sobie robił.
nie mogę się zebrać żeby małej sesje zrobić 🤔 🤔 no ale dzisiaj to chyba ten dzień.Jula właśnie wstała i je truskawki na śniadanie.a ja jadłam w piątek kogiel mogiel z truskawek i nic małaj nie jest 🤪 i wczoraj jadłam też 🤪 jadłam też ciasto 'pijana śliwka' nie wiem czy znacie ale jest na bajerze,z gorzką czekoladą na wierzchu.zjadłam bo już mnie skręciło na maxa!! w piątek chyba jadłam i nic!! Milenka żadnych plam!!więc może to te ulepszacze z czekolady tak na nią działają...gorzka nie ma pewnych substancji więc może w tym cały pic.
Basia Florek wymiata 🤪 no jestem w szoku 😮 moja jak ją sadzam to też po żółwiemu ma kręgosłupik 😁 miota się na wszystkie strony.
Agami współczuje nocki 😞
Pam zdrówka dla córci :*

• Mamusie
dorianna napisał(a):
pammat napisał(a):

Ja tam nie lubie tych slee and play jednak jestem za DADA i konczymy 3 i juz mam kupione 4, ale sie zastanawiam czy jeszcze nie kupic 3, bo jeszcze sie w nie miesci...

ja też ich nie lubię, wolę dada... a my już kończymy paczkę "4"

• Mamusie
meliska napisał(a):
ja Was podziwiam z tym prasowaniem... ja po praniu nie prasuję... po prostu z szafy wyciągam i jak jest taka potrzeba 😜 że co, że niby leniwa jestem ☺️ ☺️

Meliska ja swojego też raczej nie prasuje 😉 przed wyjściem jak jest wymięte, ale jak się ładnie rozwiesi i powiesi na wieszaku to nawet nie trzeba 😉

Męża koszulki prasuję, bo inaczej on wyciąga z szafy i chce taką wymiętoloną ubrać, więc muszę dbać o to, żeby mi wstydu nie zrobił no i wobec tego prasuję 😁 😜

a tak naprawdę to Maciejkowe ciuszki prasuję 🙂 I ich jest najwięceeeej 😁