Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Agami jesteś usprawiedliwiona 😉 i dzięki 🙂... od razu mi lepiej 😁
U nas też leje, więc na razie nie ma szan na wyjście 😞
Moja gwiazda ma teraz drzemkę... muszę Wam się pochwalić, że od kilku dni w ciągu dnia śpi w łóżeczku, bo wcześniej to tylko przy cycu, ale od jakiegoś czasu cyc jest be 😞 😞
Aga to ile już tych zębów macie i ile znowu idzie, bo już się pogubiłam... u nas jeszcze ani widu ani słychu

• Mamusie
meliska napisał(a):
Moja gwiazda ma teraz drzemkę... muszę Wam się pochwalić, że od kilku dni w ciągu dnia śpi w łóżeczku, bo wcześniej to tylko przy cycu, ale od jakiegoś czasu cyc jest be 😞 😞
Aga to ile już tych zębów macie i ile znowu idzie, bo już się pogubiłam... u nas jeszcze ani widu ani słychu

nie przejmuj sie u nas cyc tez tylko rano w nocy wieczorem a w dzien nie specjalnie i musze latac z laktatorem 😞 bo moj laktatorek gardzi cycusiem w dzien;p ale spi w dzien w wozku lozeczko w dzien jest beee bo przeciez sie nie kołysze;p

• Mamusie
agami napisał(a):
meliska napisał(a):

nie przejmuj sie u nas cyc tez tylko rano w nocy wieczorem a w dzien nie specjalnie i musze latac z laktatorem 😞 bo moj laktatorek gardzi cycusiem w dzien;p ale spi w dzien w wozku lozeczko w dzien jest beee bo przeciez sie nie kołysze;p

to u nas nawet rano już jest be 😞 a tak zawsze rano brałam młodą do siebie i jeszcze godzinkę, dwie snu mogłam na tym zyskać, a tak wypad z wyra 🤢 w ciągu dnia nie mam czasu ganiać z laktatorem, więc ściągam tylko rano i wieczorem i widzę, że coraz mniej... średnio 70 ml z obu 😞 ale się nie poddaję póki co... może sobie zaparzę herbatkę laktacyjną 🤔

• Mamusie
meliska napisał(a):
agami napisał(a):
czy ktos jeszcze bez okresu czy tylko ja zostalam???? pol roku juz ponad pod porodu a okresu ni widu ni slychu....

to się ciesz 😜 ach jak kocham podpaski 😜

A Kubunio jak słodko śpi 🙂 jak nasze dzieci śpią to takie aniołki 😉

tak jak napisalas... ja śpią ;D bo jalk nie spi a dzis ma dzien swira... to mamusia wysiada i juz mam szczerze dosc... nie chce jesc, nie chce spac, nie chce sie bawic.... ciagle marudzi 😞(( juz probowalam i zupke i deserek i mleko i kaszek i cyca i wszystkim pluje a od 9 nic nie jadl 😞(((((( o 9 tylko pol jogurtu z hipp i nic wiecej 😞(((

• Mamusie
Witam ciepło 😘
Katja najlepszego duzo zdrówka 😘
U nas nieciekawie małemu wyszła ostra anemia z 17.9 spadła do 7.1 🤢 🤢 jeden pozytyw że w kale nie ma krwi utajonej uff teraz bedziemy szukać przyczyny tak wielkiego spadku
Przez przypadek dowiedzielismy się że Rafcio ma anemie ,poszłam z nim do swojej lekarki prywatnie bo miał oczka zaropiałe ,a ona mi że mały jest za blady na jasną karnacje i badanie krwi kazała zrobic ,normalnie z 10 min szukałam na tym diagramie HGB 😮

Wiedziałyście to że żelazo u niemowlaka do 6mc jest zelazem pępowinowym a po 6mc dziecko samo musi juz gromadzić żelazo
Sorki że Wam męce ale od dwóch dni głowa mi pęka od nadmiaru myśli bo już wszystkie najgorsze wizje mi sie pokazały 🤢

• Mamusie
Anika_77 napisał(a):
Witam ciepło 😘
Katja najlepszego duzo zdrówka 😘
U nas nieciekawie małemu wyszła ostra anemia z 17.9 spadła do 7.1 🤢 🤢 jeden pozytyw że w kale nie ma krwi utajonej uff teraz bedziemy szukać przyczyny tak wielkiego spadku
Przez przypadek dowiedzielismy się że Rafcio ma anemie ,poszłam z nim do swojej lekarki prywatnie bo miał oczka zaropiałe ,a ona mi że mały jest za blady na jasną karnacje i badanie krwi kazała zrobic ,normalnie z 10 min szukałam na tym diagramie HGB 😮

Wiedziałyście to że żelazo u niemowlaka do 6mc jest zelazem pępowinowym a po 6mc dziecko samo musi juz gromadzić żelazo
Sorki że Wam męce ale od dwóch dni głowa mi pęka od nadmiaru myśli bo już wszystkie najgorsze wizje mi sie pokazały 🤢

spokojnie bedzie dobrze dostaniecie zelazo i podniesiecie poziom... ja o tym czytalam bo ja mam wieczna anemie i pytalam lekarza ze skoro karmie piersia a mam malo zelaza to czy jemu starczy i wlasnie powiedzial ze do 6 mc to dziecko ma a pozniej trzeba podawac produkty bogate w zelazo a jak nie da sie wystarczajaco urozmaicic diety to wtedy leki... moja przyjaciolka roczniakowi podaje zelazo teraz od 3 tygodni bo tez takie winiki mial.,..