Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Hehehe wiecie co mój terrorysta właśnie zrobił 😮 😮 😮 ?????????????

Siedzę przy kompie i żeby mi łapek w klawiaturę nie mieszał to posadziłam go buzią do siebie...on tak intensywnie się bawił moją bluzką i tak się we mnie wtulał, że sam sobie cyca zapodał 🤪 🤪 🤪
Ale się zdziwiłam jak nagle poczułam, że ssie 😮 😮 😮 heheh no pewnie minę miałam bezcenną 🙃
Ciekawe jak długo pociągnie 😎

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
hej hej hej 🙂
u nas dzisiaj ciepło, ale wiejeeeeeeeee strasznie. no ale byliśmy na spacerze, a potem u babci, czyli Maćka prababci 🙂 i jak wyszliśmy z domu o 10 wrócilismy o 15.30 😁 potem zjadł ziemniaka z marchewką rozdrobnione widelcem, poprawił jabłuszkami smażonymi przez mamę moją 🙂 a teraz usnął 🙂
w ogóle tata mi kupił wczoraj około kilograma cielęciny i muszę coś z tym zrobić. wieczorem ugotuję zupkę Maćkowi, a resztę pozamrażam w kawałkach małych...

NovaM no to "pan tata" ma chyba jakieś problemy z głową 🤢 a i mój Maciek przebił dzisiaj Twojego Kajtka ze spaniem, jak wstał o 5.30 dzisiaj, tak usnął dopiero o 12.50 😮 😮 😮 no a Kajtek to już duży chłopak jak sam sobie cycka wyciągnie no i pociągnie 😜

• Mamusie
Takiego beznadziejnego dnia dawno nie miałam. Jestem w domu - sama, do tego bank PKO BP po pół roku ciągania i wymyślania jakie papiery, zaswiadczenia i wnioski mamy im donieść i zapewniania że mamy zdolność kredytową dał odpowiedź negatywną. Normalnie nie mogę w to uwierzyć i od godziny ryczę. Nawet Wam nie napiszę jaki znaleźli powód do wydania odmownej decyzji bo to aż niemożliwe jest. I trzeba oddać klucze do mieszkania właścicielowi a my będziemy gnić w tej kawalerce i szukać innego banku

• Mamusie
wanilia napisał(a):
Takiego beznadziejnego dnia dawno nie miałam. Jestem w domu - sama, do tego bank PKO SA po pół roku ciągania i wymyślania jakie papiery, zaswiadczenia i wnioski mamy im donieść i zapewniania że mamy zdolność kredytową dał odpowiedź negatywną. Normalnie nie mogę w to uwierzyć i od godziny ryczę. Nawet Wam nie napiszę jaki znaleźli powód do wydania odmownej decyzji bo to aż niemożliwe jest. I trzeba oddać klucze do mieszkania właścicielowi a my będziemy gnić w tej kawalerce i szukać innego banku

Oooo QRWA 😮 😮 😮 !!!!!!!!!!

• Mamusie
wanilia napisał(a):
Takiego beznadziejnego dnia dawno nie miałam. Jestem w domu - sama, do tego bank PKO SA po pół roku ciągania i wymyślania jakie papiery, zaswiadczenia i wnioski mamy im donieść i zapewniania że mamy zdolność kredytową dał odpowiedź negatywną. Normalnie nie mogę w to uwierzyć i od godziny ryczę. Nawet Wam nie napiszę jaki znaleźli powód do wydania odmownej decyzji bo to aż niemożliwe jest. I trzeba oddać klucze do mieszkania właścicielowi a my będziemy gnić w tej kawalerce i szukać innego banku

my tez tak mielismy pozniej zaden banbk na czele wlasnie z pko nie chcial nam dac i w koncu wzielismy w polbanku... polecam szczerze ten bank... przede wszytskim bardzo ludzko oceniaja wlasnie zdolnosc i ogolnie milo nas zaskoczyli
co do spania moj kuba wstaje w tym tyg o 8 w zasypia... hmm 10 minut temu wiec od 8 do 18 nie spi ani sekundy mezowi

• Mamusie
Ja już nie mam siły. Najgorsze jest to że powód odmowy jest naprawdę nieracjonalny, wygląda to tak jakby szukali dziury w całym na siłe - to mogli pół roku temu powiedzieć że nie i chuj ( bo musze sobie zakląć normalnie). Kredyt miał być na 130 tys z miesięczną ratą 900 zł - to my za wynajem płacimy odstępnego niewiele mniej.Ja to może nie ale mój M całkiem nieźle zarabia, umowa na stałe plus dodatkowe przychody z umów zlecenie. Więc ja się pytam dla kogo są qrwa te kredyty??????? Wszystkie plany szlag trafił, o drugim dziecku też mogę zapomnieć 😞

• Mamusie
wanilia napisał(a):
Ja już nie mam siły. Najgorsze jest to że powód odmowy jest naprawdę nieracjonalny, wygląda to tak jakby szukali dziury w całym na siłe - to mogli pół roku temu powiedzieć że nie i chuj ( bo musze sobie zakląć normalnie). Kredyt miał być na 130 tys z miesięczną ratą 900 zł - to my za wynajem płacimy odstępnego niewiele mniej.Ja to może nie ale mój M całkiem nieźle zarabia, umowa na stałe plus dodatkowe przychody z umów zlecenie. Więc ja się pytam dla kogo są qrwa te kredyty??????? Wszystkie plany szlag trafił, o drugim dziecku też mogę zapomnieć 😞

mowie ci pko to juz nic gorszego bys nie moze u nas w pk wymagali dochodow z kosmosu dla 150.000 a polbank dal od razy i jeszcze walutowy jak chcielismy wtedy w euro dostalismy spokojnie... najlepiej zlozyc wnioski do kilku... wiem ze nie chce sie juz ale jak nie zawalczycie to nie dostaniecie.. trzeb apo trupach za przeproszeniem walczyc o swoje.. trzymam kciuki mocno
aaagaa fakt zabalki Maciusia i on sam przeslodki
novaM widze ze sie dojarki dorobilas ;D hehehe moj sam sie w nocy umie podlaczyc hihihi;p

• Mamusie
agami napisał(a):
wanilia napisał(a):

mowie ci pko to juz nic gorszego bys nie moze u nas w pk wymagali dochodow z kosmosu dla 150.000 a polbank dal od razy i jeszcze walutowy jak chcielismy wtedy w euro dostalismy spokojnie... najlepiej zlozyc wnioski do kilku... wiem ze nie chce sie juz ale jak nie zawalczycie to nie dostaniecie.. trzeb apo trupach za przeproszeniem walczyc o swoje.. trzymam kciuki mocno

przerabane, zeby sie trzeba bylo prosic zeby mogli na kims zarobic, a poza tym to pozyczanie na procent jest wg Biblii grzechem i powinni sie wszyscy spalic w piekle 😜 😁

• Mamusie
My po szczepieniu ....mały ma 8,5kg!!!!!! 🙂
Teraz trochę marudzi już wykapany ale chciałam mu mleko na noc dac najwcześniej ok 19.30 więc tatuś w salonie zabawia ale za to odleci mi przy mleku na bank

Wanilia - strasznie mi przykro bo wiem jak marzyłas o tym własnym mieszkaniu..... 😞

Aaaaaaaaa wasze dzieci są mega ze tyle nie śpią.....mój dziś przez dzień 3 drzemki w sumie jakieś 3,5 godziny....on to dzidzi przy waszych... 😉 😉

• Mamusie
dzień dobrywieczór 😁
Wanilia szkoda strasznie że Wam nie przyznali tego kredytu ale jak bardzo Wam zależy to próbujcie gdzie indziej.nie wszyscy są pierdolnięci 😁
Chloe leż,niech dupa odpoczywa 😁 pierwsze miesiące są czasami gorsze niż ostatnie,mimo tego ze brzuch mały 😞 humor jak sama wiesz będzie Ci się teraz często zmieniał więc musisz to przetrwać.
Marzenka ja bym wolała nie pożyczać wózka...a wiadomo co będzie...a jak mi ukradną? jeszcze zobaczę co zrobię.tymczasem kupiłam Mili ponton i wleje jej tam wody na plaży z morza i będzie się pluskać 🙂 Julce koło ratunkowe w kształcie raczka i dmuchane rękawki 🙂 no i dmuchaną kaczuszke dla Mili 😁 zeby tak jeszcze wózek dmuchany mozna było kupić...moze kiedyś wymyślą 😁

• Mamusie
marika321 napisał(a):
My po szczepieniu ....mały ma 8,5kg!!!!!! 🙂
Teraz trochę marudzi już wykapany ale chciałam mu mleko na noc dac najwcześniej ok 19.30 więc tatuś w salonie zabawia ale za to odleci mi przy mleku na bank

Wanilia - strasznie mi przykro bo wiem jak marzyłas o tym własnym mieszkaniu..... 😞

Aaaaaaaaa wasze dzieci są mega ze tyle nie śpią.....mój dziś przez dzień 3 drzemki w sumie jakieś 3,5 godziny....on to dzidzi przy waszych... 😉 😉

Dzidzi? To Twoje dzidzi wazy kilogram więcej niż Weronika 😁
Idę po piwo....albo dwa.....a w sumie to chyba po jabola - skoro z nas takie bidaki to się trzeba na tańsze trunki przerzucić 😜

• Mamusie
Wanilia kurde musicie probowac i sie nie poddawac. Te banki to ludzi nerwowo wykoncza ech. Tu znajoma mi mowila,ze tez trzeba przejsc swoje za hipoteka,ale banki sa bardziej otwrte,bo kredyty sa tak ubezpieczone,ze jesli nie ma sie pieniedzy na splate(wiadomo bywa roznie) to bank dajeczas na znalezienie wynajmu i idzie sie wynajmowac a bank przejmuje dom i nie trza dalej placic.

• Mamusie
beata26 napisał(a):
Wanilia kurde musicie probowac i sie nie poddawac. Te banki to ludzi nerwowo wykoncza ech..

Spoko, poryczałam sobie trochę i przełączyłam guziczek w mózgu z trybu biernego na aktywny: zadzwoniłam do właściciela mieszkania, powiedziałam jak wygląda sytuacja i polecił nam doradcę kredytowego. Może uda się skoczyć do niego juz jutro. A mieszkanie jeszcze chwilę na nas poczeka więc nie wszystko stracone

• Mamusie
beata26 napisał(a):
8,5 kg to moja Lala teraz wazy. Szczepicie jeszcze na cos dzieci? Chodzi mi o to czy sa jeszcze jakies szczepienia,bo co jakis czas szczepicie a u mnie ostatnie bylo w 4 mcu zycia a nastepne w 11

Nam zostało jeszcze wzw ostatnia dawka - miało byc miesiąc temu ale sobie mój M zapomniał 😉

• Mamusie
Wanilia a skad jestescie,bo jak z okolic Wroclawia to ja mam bardzo dobra znajona jest doradca kredytowym. Ma kobitka glowe na karku i dzieki niej na prawde wiele osob ma mieszkania. Osoba zaufana i godna polecenia. W fachu kupe lat pracuje.
Super,ze masz takie podejscie. Proponuje tez moje ulubione pt." Nalezy mi sie"!

• Mamusie
beata26 napisał(a):
Wanilia a skad jestescie,bo jak z okolic Wroclawia to ja mam bardzo dobra znajona jest doradca kredytowym. Ma kobitka glowe na karku i dzieki niej na prawde wiele osob ma mieszkania. Osoba zaufana i godna polecenia. W fachu kupe lat pracuje.
Super,ze masz takie podejscie. Proponuje tez moje ulubione pt." Nalezy mi sie"!

Mieszkamy 30 km od wrocławia