Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Gratulacje dla wszystkich dzieciaczków umiejętności 🙂 naprawdę imponujące 🙂 mojej Julce jak pokazuję gdzie misio ma oko to się śmieje do rozpuku 🤔 a moja jeszcze grozi mamusi paluszkiem tititi 😉
Kombinezon hmmmm... ja uważam, że taki jednoczęściowy jest najzwyczajniej w świecie niewygodny, bo gdziekolwiek się wejdzie kurteczkę rozpinasz i bach zdjęte, a kombinezon, który na dodatek ma stópki... to już nie chodzi o to czy dziecko biega czy stawia pierwsze kroczki, ale nawet nie postawisz takiego dziecka na chwilę na ziemi, musi być uwiązane wózka lub rączek mamy. My chyba kupimy kurteczkę, w wózku mamy śpiworek, który równie dobrze można przepiąć do sanek i chociaż zdaje się, że zacznie chodzić to moje dziewczę przed pierwszym śniegiem to raczej nie zamierzamy urządzać sobie pieszych wędrówek przez zaspy 😉 więc kurteczka i ciepłe butki wystarczą i jeśli się mylę to niech mnie jakieś doświadczone mamy wyprowadzą z błędu
Asia bier się za mycie ząbków... tititi... grożę Ci paluszkiem 😁 wiadomo, że lepiej zapobiegać niż leczyć... sama wiesz ile się z Julką najeździłaś po dentystach
Wanilia ja w każdym bądź razie nie czynię sobie żadnych planów na sobotę 😉 co prawda zaproszenie mam na babski wypad do kina, ale to w godzinach wieczornych i jeszcze rozważam 😎
Pochwaliłam się wcześniej ząbkiem, a co tam pochwalę się jeszcze raz... mamy już piątego 🤪 wydzwoniłam wieczorem łyżeczką kolejną jedyneczkę 😁

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
nie nadrobie.... nie dam rady 😞((( moze ktos strescic?
my weekend u tesciow i rodzicow bo... zabrali nam ciepla i zimna wode wiec ewakuacja... ehhh nie mam czasu na nic....poniedzialki rehabilitacja i dzis jeszcze neurolog, wtorek czwartek korepetycji z matmy udzielam a do nich musze sie orzygotowac no i czas leci i bach i 23;/
w pracy 90% zalogi chore... mnie tez zaczyna brac cos... w domu mam szpital... mlody lapie od taty i zaczyna kichac i smarkac ... maz rozwalony na maxa;/ wiec grypa u nas zagoscila...
co do zabkow mamy 4 plus dwa w drodze...i tez nie myjemy... bo niania jeszcze nie wie ze trzeba bo zapominam powiedziec a ja zapominam wieczorem i przypomina mi sie jak spac ide i swoje myje i tyle co mlody w dzien swoja szczoteczke sam bez pasty podziumdzia....
no i robimy powoli kupke na nocnik jedna dzinnie 🙂 niania łapie hehehe i bija brawo potem:P

• Mamusie
hejka kochane no u nas mały dziś był u lekarza i niby przeziębienie ale kaszle go i smarka!!!! Teraz już podczas snu dusi go kaszel masakra!!!! biedak się męczy!!!! Szok !!!!
Mnie gardło zaczyna boleć!!!
GRATKI dla wszystkich naszych dzieciaków że tyle już potrafią i rozumieją!!!
BASIA witaj w szarej rzeczywistości ekstra że wczasy się udały!!!!
Wanilka super że masz wolne choć 2 dni obyś choć troszkę odpoczęła!!!!
Agami zdrówka dla was!!!!

• Mamusie
Agami czyli z nianią się poprawiło? super, że Kubuś też już zaczął przygodę z nocniczkiem, ale współczuję choróbska... całuję całą Waszą trójkę i zdrówka 😘 😘 😘
Rita spoko, spoko... prędzej czy później wszystkie nasze dzieciaki będą miały cały komplet w uzębieniu 😉 😁
Basieńka fotki zapierają dech, ale nie wiem czy można Twoje fotki lubić, bo Nova właśnie mnie upomniała 😉
No... dziewczyny na fb urzędują... nie żebym skarżyła 😜
Dobranoc 🙂

• Mamusie
🙂
Ja po weselu dochodzę do siebie bo wrócilismy o 5.20.......a Misio o 6.45 wyspany i gotowy do zabawy siostra moja nas podratowala i się nim pół dnia zajmowała ale do wyspania to jeszcze trochę mi brakuje dziś i tak urlop miałam......ale popracowalam u babci i wykopałam swoje warzywka dla małego......

Więc szybko pisze Zdrowka wszystkim chorowitkom!!!!!!

Co z nasza Coq???????

Po wczorajszejzimnej niedzieli zakupilam dziś małemu rękawiczki ......ale dziś było super ciepło 🙂 ale spoko spoko przydadzą się jeszcze 😉 😉 😉