Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
hej kochane!!!
Pamm cieszę się że Konsti podoba się w żłobku wiem że ty przeżywasz to teraz bardzo i ci smutno ale przejdzie Zobaczysz!!!
Agaaa super że Maciejka już śpi!!!!!
Wanilka to nieźle jak tyle grzybków jest!!!!Ostatni moj brAT mi mówił że wysyp grzybków!!!
Tak fakt Coq nie ma ząbków u nas jeszcze ale będą najzdrowsze dłużej i najnowsze hehehe
U nas lejeeeeee

• Mamusie
Wanilia mój właśnie do mnie dzwoni i pyta, do której jutro w robocie będę, bo słyszał, że grzybów ful i chciałby jechać... czyżby nasze forum podczytywał 😉 haha
Aga a ja właśnie za "śliskie" bym się dała pokroić 😜 urlopu 2 tygodnie... ufff odetchnę trochę...
Ulka Karolinka sama słodycz 🙂
A ja spadam do wyrka... jutro trzeba wstać skoro świt... ba nawet sporo przed świtem 🤢
Dobranoc 🙂

• Mamusie
Dobry wieczor,
Alez mnie znowu nie bylo. Kurcze stale zaziebiona chodze i za cholere sie pozbyc nie moge. Sarah tez (pewnie ja zarazilam 😞 Bylismy z Sarutka u lekarza i zapisal standardowo Amoxyciline:/ Ostatnie kilka dni a raczej nocy to istny koszmar. Z soboty na niedziele to byla totalna masakra 2,5h snu. Funkcjonowalam na kawie i red bull a jeszze w pracy trzeba bylo jakos wytrwac. No w koncu wczorajsO dzisiejsEj nocy bylo ok wiec mam nadzieje,ze zla passa snu minela. Jutro postaram sie cos nadrobic.

• Mamusie
Ach Ulka Karolinka sliczna,taka"dorosla"sie wydaje na zdjeciu. Co do tego zula to przypomnialo mi sie jak meza kuzyn z rodzina pojechali nad morze w wakacje i robili zdjecia no i kuzyn chcial zaszpabowac i zrobil zdjecie na wydmie a w tle usmiechniety zul z reklamowka hahahaha
Pam Konsti opaski ma rewelacyjne.
Dobranoc

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
Asia jestem z Ciebie dumna 🙂 kociokwiku bym chyba dostała 😮
Holi zęby wyjdą, spokojnie i będą najnowsze ze wszystkich 😁
Aniqa no to Kalinka się rozruszała, super! 🙂

Ja siedzę i oglądam Miłość na łące - -rolnicy i rolniczki szukają miłości 🙂
Mąż mi uciekł. Kolega, który nas poratował wtedy jak na lotnisko jechaliśmy i samochód się rozkraczył, sam teraz z nowo poślubioną żoną stoi gdzieś na drodze 200km stąd 😁 z Paryża chyba wracali i...nie dojechali do celu z powrotem 😁 Więc teraz mąż go ratuje 🙃

no nic, miłej nocki 🙃

nam się urwał przewód hamulcowy!!!! dobrze że mąż jechał bo ja bym zgłupiała a jeszcze że nie hamował na światłach...kompletnie bez hamulców był...i tak bez nich dojechał powolutku do mechanika 🤢 🤢

• Mamusie
pammat napisał(a):
hej .. Konsti w żłobku od 7 do 12 a ja siedze z dupą bo nie moge sobie miejsca znaleźć .. 🤨

Pam a pamiętasz jak ja nie mogłam sobie znaleźć miejsca jak Jula poszła do przedszkola?? przejdzie Ci 🙂 później jak złapiesz bakcyla to dziwnie Ci będzie jak bedziesz musiała małą ze sobą wszędzie brać.przyzwyczaisz się.będzie dobrze 😁 :*

• Mamusie
Hej,

Mlody jeszcze troche kaszle 😞 w plucach nic nie ma wiec to dobra wiadomosc.
Za to teraz mnie dopada 😞 zatkany nos, kaszel. Dobrze ze do konca tygodnia zostaje w domu 🙂 moze mi sie poprawi.
a za tydzien w sobote po raz pierwszy Florek bedzie lecial 🙂 Lecimy do mojej siostry do Francji na chrzest jej malego 🙂

• Mamusie
asiadudzika napisał(a):
coquelicot napisał(a):
Asia jestem z Ciebie dumna 🙂 kociokwiku bym chyba dostała 😮
Holi zęby wyjdą, spokojnie i będą najnowsze ze wszystkich 😁
Aniqa no to Kalinka się rozruszała, super! 🙂

Ja siedzę i oglądam Miłość na łące - -rolnicy i rolniczki szukają miłości 🙂
Mąż mi uciekł. Kolega, który nas poratował wtedy jak na lotnisko jechaliśmy i samochód się rozkraczył, sam teraz z nowo poślubioną żoną stoi gdzieś na drodze 200km stąd 😁 z Paryża chyba wracali i...nie dojechali do celu z powrotem 😁 Więc teraz mąż go ratuje 🙃

no nic, miłej nocki 🙃

nam się urwał przewód hamulcowy!!!! dobrze że mąż jechał bo ja bym zgłupiała a jeszcze że nie hamował na światłach...kompletnie bez hamulców był...i tak bez nich dojechał powolutku do mechanika 🤢 🤢

Najwazniejsze ze nic nikomu sie nie stalo 🙂

• Mamusie
nie przywitałam się w końcu.wybaczcie.tyle czasu już jestem podłączona a ten mój mały taki maruda dzisiaj ze nie wiem!usnął teraz wiec mam nadzieje że pośpi z godzinę bo mnie łeb rozsadza na amen!! 🤢 🤢 Milenka troche zazdrosna o niego jest więc i ona z lekka zapłacze czy zamarudzi.do tego ma katar i zielone gile 🤢 małemu też coś charczy.zrobiła dzisiaj raczka do przodu 😁 szybka się zaczyna robić 😁 na dupce tak dosuwa 😁 dzisiaj z tym bólem głowy to ciągle pytam sama siebie po co mi to było 😮 w sensie ta opieka nad Mamadu...dam radę,wiem ale jak tak obydwoje płacza to jest ciezko a jeszcze przeciez kiedyś muszę jakiś obiad zrobić...wczoraj to zatyrana jak koń po westernie byłam i mężowi kanapek nie zrobiłam do pracy...mam ochote na ciasteczka czekoladowe ale z dzieciakami nie ma opcji że nawet zacznę 🥴 a takie wypasione robię...z orzeszkami,rodzynkami,kakaowe,z dodatkiem kawy...pyszne i wszytskim smakują ale może jak małego nie będzie popołudniu to wtedy zrobię z Julą... Karolinka śliczna i tak wdzięcznie uśmiechnięta!w ogóle dzieciaki są śliczniutkie tylko ja nie mam czasu każdej z Was odpisywać wiec mówię Wam teraz że wszystkie nasze dzieci są PIĘKNE 😁 brakuje mi gęby do pogadania a sama z bakami cały dzień...miłego dnia 🙂

• Mamusie
Basienka84 napisał(a):
Hej,

Mlody jeszcze troche kaszle 😞 w plucach nic nie ma wiec to dobra wiadomosc.
Za to teraz mnie dopada 😞 zatkany nos, kaszel. Dobrze ze do konca tygodnia zostaje w domu 🙂 moze mi sie poprawi.
a za tydzien w sobote po raz pierwszy Florek bedzie lecial 🙂 Lecimy do mojej siostry do Francji na chrzest jej malego 🙂

Z Florka to podróżnik, że hoho 😁 😁 😁 już trochę zwiedził 🙂

• Mamusie
a u mnie płytkarz po kilku dniach wolnego przyszedł 🙂 i już pół jednej ściany w łazience jest!!! 🙂 🙂 🙂 oj, zaczyna to nabierać wyglądu wszystko 🙂

Rita wrzucę te zdjęcia, obiecuję 🙂 tylko muszę nowe zrobić, bo tamte w złym świetle były i mało co widać. a dzisiaj pogoda nie sprzyja, ciemno, ponuro, pochmurno... mam nadzieję, że jutro będzie słonecznie to zaraz rano zrobię zdjęcia i wrzucę 🙂