Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
dzień dobry
Nova kochana dla Ciebie energetyczny buziak 😘 a Kajtusia biednego mi szkoda,bidulek ja teraz mam chore gardło i nie wyobrazam sobie dzieciątka tak cierpiacego 😞
my mymy miseczki z bebevity
dzisiaj urodziny mojego tatusia-pierwszy raz mnie nie bedzie buuu

• Mamusie
Hej,
Ulka, Nova trzymam kciuki zeby to wszystko szybko sie skonczylo...

Co do butow to do tej pory Florkowi kupilam buty z CC zimowe. Cod o wiosennych to ma jakies z paczek, ktore kupilam na allegro, nawet nie wiem jakiej firmy ☺️

Jesli chodzi o talerzyki to my dalej uzywamy miseczki ☺️ albo zjada z mojego talerza 🙂 niekapek mamy Lovi (szklanke) i jakis z canpola.

• Mamusie
Dzień dobry.

Nova bardzo bym chciała, żeby w końcu zaczęło się układać u Ciebie... Głęboko wierzę, że tak będzie! 😘
Marika moja Mała póki co je też na "dorosłych" talerzykach.

Ech, u mnie chyba koniec wiosny, dziś przeplatanka chmur i słońca. Od jutra chmury i zimno znowu.
Czekam aż Jaśmina się obudzi i na spacer idziemy 🙂

• Mamusie
jak tu dzisiaj puściutko 😮

zajrzałam myśląc, że co najmniej kilka a może i kilkanaście stron będę miała do przeczytania, a tu lipaaaaa 🤢

a my dzisiaj sprzątanie takie dość gruntowne sobie urządziliśmy 😁 bo trzeci pokój u góry nadal trochę zagracony, więc M. resztę niepotrzebnych na razie rzeczy powynosił na strych. no i takie jakieś prace męskie robił 😉 potem przyszła mama na kawkę, a przed 17 poszliśmy na spacerek z Maćkiem. i jak wychodziliśmy było minus 6, a jak wróciliśmy ok 18 było już 8 na minusie 🤔

teraz M. usypia Maćka, a jeszcze potem na 21 jedzie do pracy. bo jutro mają otwarcie oficjalne i coś tam trzeba poprzestawiać...

Marika u nas też Maciek je z dorosłych naczyń 🙂
swój ma kubek ze słomką.

• Mamusie
aaagaaa napisał(a):
a my dzisiaj sprzątanie takie dość gruntowne sobie urządziliśmy 😁.

Ja też 🙂 A naszło mnie około 18 😁 W dodatku też gruntownie dość, bo nawet kaloryfery poszły w ruch, wszystkie listwy przy podłodze, w sypialni pościel wymieniona...Ale pomyślałam, że jak jutro dopiero popołudniem późnym będę mogła się zabrać za sprzątanie, to wolałam sobie wszystko dziś zrobić 🙃

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
aaagaaa napisał(a):
a my dzisiaj sprzątanie takie dość gruntowne sobie urządziliśmy 😁.

Ja też 🙂 A naszło mnie około 18 😁 W dodatku też gruntownie dość, bo nawet kaloryfery poszły w ruch, wszystkie listwy przy podłodze, w sypialni pościel wymieniona...Ale pomyślałam, że jak jutro dopiero popołudniem późnym będę mogła się zabrać za sprzątanie, to wolałam sobie wszystko dziś zrobić 🙃

też grzejniki wymyłam dokładnie 😁 no i nawet w szafach kurze powycierałam 😉

• Mamusie
Ja właśnie marzę o świeżej pościeli 😉 i jutro wymienię .....czekałam aż się te choróbska wyniosą.... 😉 niby już zdrowi ale gęsty katar i pokaszliwanie jeszcze trochę jest...... 🤢 ale normalnie żyjemy..... 😉 dziś nawet byliśmy u mojej mamy i jak podjechałam pod jej dom to tak pięknie świeciło że tak z 10 min z Misiem pospacerowalismy 😉 tak dla zdrowotnosci 🙂 🙃

• Mamusie
marika321 napisał(a):
Ale laski szalejecie......a u mnie to okna i firanki to aż się proszą....ale przecież zimno...... 😜ale jak tak słońce przyświeca to nie mogę patrzeć na te okna......
a firanki...... muszą nabrać mocy urzędowej jak to się mówi 😉

U mnie tylko okno w kuchni jest umyte, na resztę też wolę nie patrzeć jak słońce przyświeca 😜

Marika super, że już się z Michałkiem troszkę ruszyliście 🙂

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
marika321 napisał(a):
Ale laski szalejecie......a u mnie to okna i firanki to aż się proszą....ale przecież zimno...... 😜ale jak tak słońce przyświeca to nie mogę patrzeć na te okna......
a firanki...... muszą nabrać mocy urzędowej jak to się mówi 😉

U mnie tylko okno w kuchni jest umyte, na resztę też wolę nie patrzeć jak słońce przyświeca 😜

Marika super, że już się z Michałkiem troszkę ruszyliście 🙂

na okna to i ja patrzeć nie mogę...

ale to cieplej się musi zrobić 😁

a pościel też zamierzam zmienić jutro 🙂 uwielbiam pierwszą noc pod świeżą pościelą! 🙂

• Mamusie
hehe widze że dzisiaj dzień gruntownych porzadków na grudniówkach 🙂 my dzisiaj przemeblowanie zrobiliśmy w naszym pokoju a przy okazji segregacje w Mai ciuchach i zabawkach,do tego cały pokój wylizany na glanc 🙂 aż się bedzie milej spało w takiej czystosci