Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Aniqa1111 napisał(a):
http://allegro.pl/show_item.php?item=3094119380 a ja tez wczoraj kupilam płaszczyk. licytowalam jeszcze jedna sportowa, ale ktos mi ja sprzatnal sprzed nosa 😠

fajny płaszczyk 🙂 kolor granatowy ładny, jak już dziewczyny wspomniały Kalince w nim do twarzy, więc na pewno będzie pięknie wyglądała 🙂

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
aaagaaa napisał(a):
coquelicot napisał(a):

Bigos wege gotuję 🙂

a co tam mieszasz??? 🙂

Podsmażam cebulę, z czosnkiem, dodaję pieczarki i kabaczek w półtalarki pokrojony, i paprykę w paski. Dodaję pokrojoną świeżą kapustę, dolewam wody i tak duszę sobie. Pomidora z puszki i koncentrat. Sól, pieprz, papryka. A na koniec można koper -ja nie mam więc pietruchę dam.
Nawet mężowi zaproponowałam małą porcję do osobnego garnka, żeby dodać mu kiełbaskę meruez...na początku sceptyczny, powiedział, że fanem kapuchy nie jest, ale jak posmakował to uznał, że chce 🙂

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
Nova no to nie był twój dzień...zdecydowanie. Cholera! Kiedy masz szansę z Kajtkiem się wbić do lekarza?
Aniqa kurtka na przyszłą zimę? Bardzo ładna...choć ja fanką Hello Kity nie jestem, wrećz przeciwnie 😜 ale w kolorze Kalince bedzie świetnie.

Bigos wege gotuję 🙂

dziewczyny, albop ja slepa albo wy...jak dla mnie to jest kolor czarny a nie granatowy 😁 😁 😁 a kurde teraz sie zastanawiam, czy nie za ciepla rzeczywiscie, ale w opisie jest ze wiosenno-jesienna, wiec jestem dobrej mysli 😜 najwyzej sprzedam

• Mamusie
hejka wam
Pamm podziwiam naprawdę ale jak chodzisz o 21 spać to spoko rano nie wstajesz taka nie wyspana!!!
Wanilia oj kuruj się oby ci szybko przeszło ale odpoczynek ci się przyda!!!
Marika witamyyy!!!
Nova nie martw się zły nastrój przejdzie jak się polożysz do łóżka!!
Mojemu małemu teście dają ciasto np ze słodyczy czy gorzką czekoladę troszkę jak ja jem coś słodkiego np sernik to dam mu!!!Solę też mu troszkę zupkę i nasze je to oczywiste że jest solone!!!
właśnie zapomniałam że zupkę mam mu zrobić!!!!
Zimno na polu okropeśnie !!!Też chcę wiosny

• Mamusie
No po tańcach dziś... Było o niebo lepiej i nic mnie nie boli i odreagowałam trosKę 😉
Kuba czuje się lepiej nie ma gorączki narazie nie zwracał i były tylko dwie kupki... Tylko neo chce jeść 😞 no ale jak wroci jego jedzonko to mam nadzieję będzie lepiej 😉
Jutro będzie niania to noże ba chwilę usiąde na kompie i w końcu was poczytam;*

• Mamusie
by przed chwila kumpel u nas i powiedzial, ze szukaja u niego osoby do pracy. specjalnie przyszedl, bo ja juz 7 lat w tym pracuje, a szukaja kogos z doswiadczeniem. bo u mnie w robocie atmosfera robi sie nieznosna i kasa coraz gorsza. wiec bedzie do mnie dzwonil, jak oficjalnie beda szukac, umowi mnie wtedy z szefem na spotknie. jupi 🤪

• Mamusie
Aniqa1111 napisał(a):
by przed chwila kumpel u nas i powiedzial, ze szukaja u niego osoby do pracy. specjalnie przyszedl, bo ja juz 7 lat w tym pracuje, a szukaja kogos z doswiadczeniem. bo u mnie w robocie atmosfera robi sie nieznosna i kasa coraz gorsza. wiec bedzie do mnie dzwonil, jak oficjalnie beda szukac, umowi mnie wtedy z szefem na spotknie. jupi 🤪

no to kciuki trzymam 🙂

• Mamusie
aaagaaa napisał(a):
Aniqa1111 napisał(a):

no to kciuki trzymam 🙂

Też do salonu?? Pewnie inna więc??

Co do kurtki to mi też się wydaje za ciepła.....ja wiosenną kojarzę z 10-15 stopniami...... 😉 a co do koloru to też obstawiłam że to granat....... 😜

• Mamusie
aaagaaa napisał(a):
Aniqa1111 napisał(a):

no to kciuki trzymam 🙂

ja za Ciebie też ! 🙂

• Mamusie
marika321 napisał(a):
aaagaaa napisał(a):
Aniqa1111 napisał(a):

no to kciuki trzymam 🙂

Też do salonu?? Pewnie inna więc??

Co do kurtki to mi też się wydaje za ciepła.....ja wiosenną kojarzę z 10-15 stopniami...... 😉 a co do koloru to też obstawiłam że to granat....... 😜

do salonu sieci juz nie. bylaby to praca w Nokii (sprzedaz tel, gwarancje, przyjmowanie do napraw, itp. - ale jak sam mowi, duzo mniejszy stres, niz teraz mam...