Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
marika321 napisał(a):
I miałam pisać właśnie że co jak co ale gwarancja na bank by nie przeszła.....z tym Tv......tam nie siedzi naiwny....Jaś.....tylko goście co się znają i naciągnąć się nie dadzą..... 😜

a ja właśnie tak nalegałam, bo znajomy uszkodził matrycę przy zawieszaniu na ścianie... paluchami zbyt mocno docisnął 😮 i wymienili mu na nowy...

• Mamusie
meliska napisał(a):
marika321 napisał(a):
I miałam pisać właśnie że co jak co ale gwarancja na bank by nie przeszła.....z tym Tv......tam nie siedzi naiwny....Jaś.....tylko goście co się znają i naciągnąć się nie dadzą..... 😜

a ja właśnie tak nalegałam, bo znajomy uszkodził matrycę przy zawieszaniu na ścianie... paluchami zbyt mocno docisnął 😮 i wymienili mu na nowy...

ale docisnąć palcami a zrobić bum to trochę różnicy jest 😉

• Mamusie
wanilia napisał(a):
DZień dobry 🙂
Może bym jeszcze pospała ale mi ktoś kosiarą napierdziela pod samym oknem 🥴

normalnie napisałabym że za dobrze byś chciała mieć ale z względu na podwójny zestaw POCIECH 😉 napisze że współczuję..... 😘 😘

tak wogóle to jak Hubcio śpi w nocy ile razy Ci wstaje na mleczko ??? 🤔 😎

• Mamusie
Halo
No to jedziemy na zdjecia. Chyba jednak do dowodu takie zrobie,bo jak taniej wyrobienie,to niech bedzie:-) na swoim paszparcie tez oszczedze;-)
A jaka beka,zapomnialam wczoraj pisac. KALINA zadrapnela sie na nozce lekko w sobote, a wczoraj jej o tym powiedziallam,ze ma ala na nozce ( doslownie leciutki strupek) a ta wpadla w szal! Zaczela tak ryczec,darla sie chyba. Z 40 min! Najpierw chcialo mi sie smiac,ze tak panikuje,ciagel trzymala sie za nozke i mowila " ala ala" w koncu udalo mi sie ja uspokoic,przykleilam plasterek,ale przyszedl malzon,a ta zaraz znowu w ryk,pobiegla do niego i pokazuje na nozke ala ala:-) normalnie maly hipochondryk mi rosnie:-Dy hipoch

• Mamusie
aaagaaa napisał(a):
meliska napisał(a):
marika321 napisał(a):

ale docisnąć palcami a zrobić bum to trochę różnicy jest 😉

a moj maz zrzucil pada od xboxa na podloge i zaczal siesam wylaczec, po trzech interwencjach w mediamarkt dostalam nowy wiec czasem sie da 😉

ale u nas leje....

do chorwacji tez bym pojechala ale przez budowe to pewnie ze 3 lata nigdzie sie nie ruszymy

• Mamusie
marika321 napisał(a):
coquelicot napisał(a):
marika321 napisał(a):
coquelicot napisał(a):
dzien dobry

no szał laski 😉 😉 😉

Ale my teraz juz tak wsajemy miedzy 7 i 8 😜 o 6 tez sie zdarza, zalezy od psa 😎

ale jeszcze żadko się meldujecie 😜

M się nie zczaił że z Twoim kompem coś nie tak ??? 🤔

Nie zaczail, ale wie 😉 Nie mialam zreszta intencji jakiegos ukrywania tego. Wyszlo tak, ze pisalam do mojej suistry na fb, ze chora jestem i ze Jasmina mi komputer zalatwila, a moja siostra w odpowiedzi wymienila meza imie, jak wzial komputer i zobaczyl, ze we wiadomosci o nim mowa to go tak zaintrygowalo, ze przeczytal tzn. tranlate google 😜 i o, przyszedl mnie zapytac zasmucony czy to prawda 😉

• Mamusie
Aniqa1111 napisał(a):
Halo
No to jedziemy na zdjecia. Chyba jednak do dowodu takie zrobie,bo jak taniej wyrobienie,to niech bedzie:-) na swoim paszparcie tez oszczedze;-)
A jaka beka,zapomnialam wczoraj pisac. KALINA zadrapnela sie na nozce lekko w sobote, a wczoraj jej o tym powiedziallam,ze ma ala na nozce ( doslownie leciutki strupek) a ta wpadla w szal! Zaczela tak ryczec,darla sie chyba. Z 40 min! Najpierw chcialo mi sie smiac,ze tak panikuje,ciagel trzymala sie za nozke i mowila " ala ala" w koncu udalo mi sie ja uspokoic,przykleilam plasterek,ale przyszedl malzon,a ta zaraz znowu w ryk,pobiegla do niego i pokazuje na nozke ala ala:-) normalnie maly hipochondryk mi rosnie:-Dy hipoch

Jej Aniqa ale akcja 😁 Ale powiem szczrze, ze gdybym powiedziala tak Jasminie, ze ma ala to ona by chyba nawet nie zajarzyla o co chodzi 🤔

• Mamusie
dobry choc pochmurny .... 🙂

A co do gwarancji to kiedys zalalam aparat fotograficzny i wyslalam do gwarancji. Oddzwonili ze nie nadaje sie to na gwarancje bo jest zalany i czy chce naprawic. Powiedzialam ze tak i na koniec nic nie musialam placic bo naprawa trwala 4 miesiace 😉
Czasem sie zdaza ze na gwarancji wymienia cos za darmo a czasem nie... Co do gwarancji to tak jak pisalam w Sonym jest gwarancja od nieprzewidzianych wypadkow. Naprawiaja wszystko bez wzgledu na to czy to upadlo czy zostalo zrzucone. Bardzo fajna sprawa 🙂

• Mamusie
hej.brak czasu 😞 nic nie wiem co sie dzieje tylko podczytałam ze Coq netbooka straciła więc współczuje 😘
dzisiaj znowu stomatolog.13;30.zrobi mi dwa zęby a w pt idę na wyrwanie gdzie indziej.już sie pogodziłam że 5 do wyrwania i będzie krater ☺️ eh no co zrobię...takie mam słabe zęby że szok.dzisiaj idę prywatnie a w pt na NFZ.znieczulenie pewnie do zapłacenia i już a prywatnie 120zł wyrwanie.zawsze kilka groszy zostanie...nie wiem jak póxniej dam rade do konca miesiąca ale zęby będą zrobione.lecę bo czas ucieka a jeszcze po julke musze jechać do pzredszkola zaraz.

• Mamusie
Aniqa1111 napisał(a):
Halo

hahahahaaa widać że baba 😉 😜
u mnie jak Misiek obdrał kolanko to się troszkę krew polała ale nawet nie płakał i jak mu plasterek chciałam nakleić to od razu zdarł 🤔 i chodził dumny i się cieszył mały głuptas i cały czas tatusiowi pokazywał jaką ma RANĘ 😉 😜 mały RAMBO..... 😁 😎

• Mamusie
marika321 napisał(a):
Aniqa1111 napisał(a):
Halo

hahahahaaa widać że baba 😉 😜
u mnie jak Misiek obdrał kolanko to się troszkę krew polała ale nawet nie płakał i jak mu plasterek chciałam nakleić to od razu zdarł 🤔 i chodził dumny i się cieszył mały głuptas i cały czas tatusiowi pokazywał jaką ma RANĘ 😉 😜 mały RAMBO..... 😁 😎

Floro tez taki jest 🙂 raz plakal jak spadl ze schodow....