Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
hejka kochane ja właśnie w pracy leci jakoś ale jak na nową aptekę to musi się trochę ruch ruszyć bo nie wiedzą ludzie !!!! Mi się nudzi ale atmosfera fajna w aptece !!!
A wy z tymi dziećmi!!!
mój mały nie lubi bajek jak na razie i to nawet dobrze!!!
Tak to spoko
Jutrooo wolne!!!
Wanilia no maluszek nasz rodzyneczek już nie jest takim rodzyneckiem!!!
hehehhe
A z tym jedzeniem się nie przejmuj!!!
Dobrze będzie

• Mamusie
Ależ tu dziś szał 🙂 🙃 u nas bajki też limitowane ......puzzle takich nie mamy może się dorobimy....ja muszę na wtorek upiec jakieś ciacha mojemu M do pracy bo na imieniny musi zanieść ....

Z linku do zdjęć też skorzystam bo skoro Wanilia poleca to zaryzykuję.....bo u fotografa majątek można zostawic 🙂....... 😉

• Mamusie
dobry wieczór 🙂

i w końcu weekend 🙂

dziewczyny, nie wiem czy kupujecie Waszym dzieciakom Lubisie, ale za 8 opakowań wart max 10zł są do odebrania świetne puzzle 3d. siostra moja dzisiaj przywiozła Maćkowi bo u mnie nie ma saloników prasowych inemdio. i rewelacja, bo takie grube, dość solidne, i jeszcze wystające elementy 🙂 warto 🙂
promocja do 15 grudnia.

• Mamusie
Wanilia kolejne szczepienie macie już za sobą 🙂 i dobrze, że z sąsiadką dobre relacje macie 🙂

Agami u mnie na telefonie działa dobrze forum, ostatnio większość postów nawet piszę na telefonie. wcześniej raczej podczytywałam tylko 😉
no a Kubuś super mówi 🙂

Aniqa co do zdjęć, to ja na Allegro kilka razy zamawiałam i za 500 sztuk płaciłam 110zł 😁
więc przepłaciłaś...
a ostatnio na zakupach grupowych zamawiałam, pakiet 100 za 22zł, i kupiłam sześć pakietów i z przesyłką mi wyszło za 600zdjęć chyba 144zł

• Mamusie
aaa, u nas teraz na topie:
"mamo!!! dziadzia adam da pociok (pociąg) mi" 😁 tak sobie umyślał, i dziadek nie ma innego wyjście tylko chyba musi ten pociąg mu kupić.

i "to jest... ", "to jest..." wszystko po kolei nazywa...

a jak widzi nasz samochód to mówi: "to jest auto mamy, taty i macia" 🙂

w ogóle strasznie dużo powtarza ostatnio, nauczył się mówić "cukierka", opowiada , że był w "aptece" ale mówi też "apteka"... zauważyłam, że odmienia wyrazy...

• Mamusie
Dzień dobry 🙂 oby był.....bo u nas też się katar pojawił.... 😞 a co jak co w tym tygodniu to na opiekę iść nie mogę więc mam nadzieję że się nic z tego nie rozwinie.......

Póki co rosół nastawiam....tak dziś pomyślałam ze przed tym zanim Misio zaczął jeść rosół....to ja go nigdy wcześniej nie gotowalam.....a teraz może nie co tydzień ale prawie....... 🙂

• Mamusie
Aniqa1111 napisał(a):
Helol
Marika,ja gotowalam rosol poierwszy raz w srode 😆 tez nigdy go nie robilam,chociaz lubie jesc. Wyszedl mi taki sobie,ale Kalinka sie zajadala,wiec pewnie czesciej bede robic teraz

Ja oczywiście też głównie dla Misia go gotuje... ... 😉

Brawo Basia 😉 za akcję 🙂

Zdrówka dla Kuby 🙂

• Mamusie
Marika oby rosol byl naturalnym lekarstwem na katar! 🙂
Agami twoj Kuba to sie chyba za wszystkie lata juz wychoruje 😞 Zdrowka dla Malego!
Basia brawo za organizacje. To zjazd u twoich dziadkow? Moja babcie ze strony taty 12 to ma samych wnukow, a prawnukow jest 14, jeden lub jedna (nie wiem, bo z zaylosci z dziecinstwa z moja luzynka niewiele zostalo, a tylko maly kontakt) niedlugo chyba sie narodzi.

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
Marika oby rosol byl naturalnym lekarstwem na katar! 🙂
Agami twoj Kuba to sie chyba za wszystkie lata juz wychoruje 😞 Zdrowka dla Malego!
Basia brawo za organizacje. To zjazd u twoich dziadkow? Moja babcie ze strony taty 12 to ma samych wnukow, a prawnukow jest 14, jeden lub jedna (nie wiem, bo z zaylosci z dziecinstwa z moja luzynka niewiele zostalo, a tylko maly kontakt) niedlugo chyba sie narodzi.

Tak zjazd u Dziadkow. Chcialam zeby jeszcze kiedys zobaczyli nas wszystkich na raz. Jako prezent dostana kalendarz z naszymi zdjeciami. Kazdy wnuk lub prawnuk to osobna kartka z kalendarza 🙂 Nawet fajnie to wyglada.
Co do kontaktu to tylko z 2 dwojka mam kontakt dosc czesty. Natomiast reszty nie widuje zbyt czesto. Powiedzmy raz na pol roku. A jednej kuzynki to nie widzialam chyba z 3 lub 4 lata... Ale w koncu u dziadkow ja zobacze 🙂