Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Hejo 🙂
Z paszportem trwam w niepewności do jutra... po prostu wbijam tam osobiście i jak trza będzie będę błagać 😉 A jeszcze powiedzcie ile taki expres paszport kosztuje? W pracy już ogłosiłam, że albo przedłużę urlop, a jak nic nie uda mi się załatwić to wracam tydzień szybciej
A szwagier?... Wanilia po Twoim telefonie telefon od sis... przenieśli go do innego szpitala 😮 😮 😮 😲 😲 😲... o co qrwa chodzi 🥴
U nas dziś lux pogoda... Julka na spacerze w bluzie i bez czapki, a później razem sprzątałyśmy taras... mamusia w krótkim rękawku, a dziecko w rajtkach i bodziaku 😉
Coq no rozpłynęłam się... słodkości 🙂 mamusia też wspaniale wygląda 🙂 ja mam w aparacie na karcie jeszcze zdjęcia z ubiegłego roku i jak z rozpędu nie w tą stronę przeglądam to najbardziej szokuje mnie łysy łepek mojego dziecka 😁
Marika 5 zł 😮 lekarz potrafi na duchu podnieść 😜
Pammat też pamiętam, że się na środę zapowiadałaś i co... gdzie żeś jest? 😉

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
oj, ile do poczytania 🤪 super 🙂

Coq zdjęcia cudowne!!! 🙂 a co do picia to Maciek pije wodę przegotowaną 🙂 a drożdżówka... mmmm... narobiłaś smaka 🙂

Meliska na pewno wszystko ze szwagrem będzie dobrze. dziewczyny słusznie twierdzą, że to szczęśliwe forum. trzymaj się kochana i trzymam mocno kciuki 😘 😘 😘

Nova to zdawaj relację z czasu spędzonego bez nas 😜

Wanilia coś do Ciebie chciałam, ale nie pamiętam....

Marika jak robi Misiu ładnie kupki to dobrze 🙂 i w końcu pewnie znajdziesz kamyczka 😉 ale dobrze, że do lekarza poszłaś.

• Mamusie
Pammat no prawie Cię wywołałam 😉 dasz radę maleńka z tym wstawaniem... jak wróciłam do pracy Julka 7 m-cy miała i do pracy na 4:30, więc 3:30 pobudka, w nocy co najmniej 3 pobudki na mleczko i jeszcze wtedy mleko odciągałam... barbarzyństwo 🤢... kobieta to musi być mega twardziel 😉 Zdrówka dla Ciebie i Konsti 😘... różyczka? 😮... ze żłobka? Szkoda z tym mieszkaniem, że tak wyszło, ale nie załamuj się... pamiętasz Wanilii też mieszkanie sprzątnęli sprzed nosa... i gdzie teraz mieszka... w tym mieszkaniu właśnie 😉 może jeszcze nie wszystko stracone 🙂

• Mamusie
Różyczkę ma od mojego męża który ja miał 2 tygodnie temu więc lipa jest człowiek szczepiony a i tak.dostaje a lepszy numer jest taki.ze ja też nie miałam he he ale jak dostane to.dostane mam to.gdzieś 😁 w ogóle to ostatnio mąż mnie tak wkurwia ze tego w kinach jeszcze nie grali już mi ręce opadają problem nawet jest o naczynia w zlewie dodam ze.są one umyte tylko nie schowane 🙂 super co jak on teraz już tak breczy to co będzie dalej.a do moich rodziców jak jedzie to palcem nie kiwnie i kto to rozumie ja mam tutaj latać jak ze sraczka a jedzie tam i jakoś mu nic nie przeszkadza ...

• Mamusie
heja laski
ćwiczycie jeszcze???? 😜 😎 bo mi sie tak nie chce i wogole zapał mnie opuszcza....
Kurde, zazdaszczam wam z ta woda, Kalina ni chuchu nie chce wody samej 🤢 tak ja glupio nauczylam, wiem moja wina....ale biore sie za to, zaczelam jej dawac do całej butli wody tylko lyzeczke herbatki, zeby kolor lekki mialo, moze w ten spodob sie uda.
Pamm, hello 😎 no masakracja z tym wstawaniem i jeszcze do 17 w robocie 😮 a swojego opier****, nie rob obiadu, a zobaczysz, jaki mily zacznie byc 😉
a jak tak wspominacie małe nasze robaczki, to i ja.....
[IMG]http://imageshack.us/a/img72/5237/imgp7006y.jpg[/IMG]
[IMG]http://imageshack.us/a/img836/2325/imgp7077.jpg[/IMG]
[IMG]http://imageshack.us/a/img580/5403/imgp7036.jpg[/IMG]
ehh, i pomyslec, że to zaledwie rok minal, a jaka róznica...

• Mamusie
Dałam antybiotyk nurofen i usnal i cały mokry;((((
Agus trzy sprawy wygrane 😉)) więc mega radość... Teraz byłam jako drugi pełnomocnik ale kolejną rozprawę już sama będę 😉))Bo to pierwszy raz dziś i mega mi się podoba.szkoda że nie poszłam na prawo kiedyś....
Marika trzymam kciuki za kamyk
Fotki mega 😉)) też poszukam 😉)
Pam nosek w górę nie to m to inne ważne zr w końcu się uda
nova dojechałas

• Mamusie
Meliska a ten szpital to dalej czy bliżej?
Aniqa no wymiękam...zwłaszcza przy trzeci zdjęciu 🙂
Pammat to nie wiem życzyć Ci zdrowia czy różyczki? 🙃
Agami współczuję Kubusiowi - znowu się dziadostwo do niego przyplątało. U nas na szczęście tylko katar poki co. A ja się czuję całkiem nieźle 🙂
Marika skoro Basienka juz zamowiła kropelki to ja wezmę te od Ciebie 😁 A w maju Rita podeśle Baśce resztę - bo nam wystarczy ta jedna awaryjna butelka mam nadzieję

• Mamusie
hejj.pisałam posta wczoraj i mi się wyłaczył komputer z braku baterii ☺️ i wcięło.pisałam dzisiaj i też wcięło.to piszę teraz dopiero i mam nadzieje wysłać...
Aniqa ja ćwiczę cały czas!!!!! dzisiaj 15 dzień!! o masakro,coraz wiecej tego i drzemki półtoragodzinnej Milenki mi nie starczy w końcu 😮 ubytku wagi nie widzę 🤔 yyy poczekam jeszcze 😜 u mnie zawsze efekty później... nie opierdaczam się więc czekam.jutro napisze więcej bo mąż właśnie wrócił.

• Mamusie
ale poszedł sie myć więc nakreślę sprawę.Julka nie dostała sie do szkoły do której ja chodziłam(i mój brat młodszy i moja mama też) i sie wkurwiłam 😠 😠 wiedziałam ze będzie ciężko ale liczyłam na to że jednak się dostanie...chodzi do pzredszkola no i co teraz?? moze isć do zerówki albo do 1 klasy.w szkole zrobili jedną zerówkę 25osób i jest rejonizacja 😠 jeszcze do 1 klasy to może by się dostała bo są 3.zawiozę jutro odwołanie i się okaże co z tego będzie.ale jak o tym myślę to mi się słabo robi 🤢 bo wiecie ,z tą szkołą jedna czy drugą wiążą się różne problemy...a mąż mój jak dzwoniłam do niego do pracy to miał to w dupie gdzie ona będzie się uczyć tylko,że cały obowiązek wożenia jej czy prowadzania czy jakiekolwiek załatwianie to moja działka 😠 😠 mógłby chociaż mnie poprzeć i czy pomóc mi podjąć decyzję...eh...

• Mamusie
Dzień dobry 🙂
Dziś noc bez pobudek więc wstałam szybciej i wyspana i dla relaksu powyklejałam chwilę zdjęcia w albumie 😁 Dzień zapowiada się piękny, w dodatku M będzie w domu już koło 16 więc święto lasu 😜
Pammat a dlaczego musisz wytrzymać trzy dni skoro jesteś chora???
Asia problemów ze szkoła współczuję....W dodatku z Milenką i resztą grudniowych dzieciaczków będzie to samo bo teraz likwidują szkoły i nikt nie patrzy że idzie wyż 🥴

• Mamusie
Aga wcześnie też wstajesz do pracy ....a chyba masz bliziutko 😉 ja wychodzę z domu 7.10 max 7.15 a wstaję o 6.45 😜 😜 😜więc Ty się chyba Panciu strasznie długo picujesz 😜 😜 😜

Pam-ka trzymam kciuki za to mieszkanko wymarzone....jak nie to to inne byle by samemu 😉 aaaaa no i coby mąż takich seansów premierowych Ci już nie fundował 😜 😉 cierpliwości 😉 😘

Nova czekamy na relację 😉??? 😘

• Mamusie
marika321 napisał(a):
Misiowi kupiłam fajne trampki w pepco 😉 poprostu zwykłe proste beż żadnych udziwnień jakby jakąś mamę interesowało bo wiem że Aga też w zwykłych gustuje 😉

i tak z cieakwości jaki rozmiar buta noszą wasze dzieci????

Ja też gustuję w zwykłych i nawet się dziś do pepco wybieram 🙂
adres wysyłam