Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
UUU Rita szkoda że kichowata pogoda ....u mnie w cieniu 26 !!!!! w słońcu to pewnie pod 30 dochodzi skwar mega!!!!

Wanilia oby już tylko z górki 😉 ja zauważyłam że jak Misiowi po chorobie było lepiej to odsypiał tak właśnie...... 😉

Kubunio i Floro zdrówka !!!!

ooo i roczny urlop dla wszystkich mam 😉 ja tam się cieszę chociaż mnie nie dotyczy ....ale moje dwie znajome już tak 😉 fajnie dobrze że do wyboru mają 😉

• Mamusie
marika321 napisał(a):

ooo i roczny urlop dla wszystkich mam 😉 ja tam się cieszę chociaż mnie nie dotyczy ....ale moje dwie znajome już tak 😉 fajnie dobrze że do wyboru mają 😉

??? A ja nic nie wiem 😜
Ja bez FB nie zobacze co szyje Twoja koleżanka...
Weronika znowu śpi 😲 I pewnie wieczorem tez wcześnie zaśnie czyli wychodzi że śpi po 16-17 h na dobę od dwóch dni. Chyba tylko dzięki temu jakoś przezyłyśmy 😜
Ja po przedpołudniowym zrywie trochę spuściłam z tonu bo z parku ledwo przyczłapałyśmy. Ale udało się po drodze warzywniak zaliczyc, do tego wstawiłam i powiesiłam w ogródku pranie i trochę odgruzowałam kuchnię. A teraz wstawiam rosół i idę się położyć
Agami jak Kuba? Bo Florek widzę nienajgorzej, to super 🙂

• Mamusie
Wiecie ze nie mam ani jednego zdjecia brzuszka jeszczE?? az wstyd, co ja dziecku pokaze? 😉 z julkiem mialam juz paredziesiat 😜

ale obiecuje zrobic i zaraz wam pokazac 🙂

dzisiaj bylam zmienic opony w drugim aucie takze juz z glowy 🙂) rychlo w czas, bo juz upalnie, tak jak piszecie!

• Mamusie
kurcze az mnie skręca z zazdrości o Wasza pogode hehe u nas od rana a możliwe że od nocy cały czas leje i mam światło w pokoju zapalone bo ciemno na dworze przez te chmurzyska, jedyne dobre to to ze nam trawe podleje 😉
Holi miłej pracy 🙂
Chloe strzelaj fotki-ja mam kilka z ostatniego miesiąca ciązy i załuje teraz że tak mało
Wanilia na kiedy masz termin?

• Mamusie
Dzień dobry.

Jaśmina dopiero poszła spać. Jesteśmy po szczepieniu, oczywiście jak tylko weszłyśmy do gabinetu i zobaczyła lekarza, zaczęła płakać..wydzierała się przy rozbieraniu, rzucała się właściwie i podobnie przy badaniu 🤔 Ma 80 cm i w końcu do 10kg dobiła 😜 waży coś niewiele ponad 10.
Na szczęście po zastrzyku się uspokoiła...Uwierzcie mi byłam mokra 🤢

U mnie już wczoraj wieczorem niebo zasnuło się chmurami. Dziś miało padać cały dzień, ale jakoś się utrzymywało...do czasu, aż wyszłam od lekarza i miałam sobie pochodzić i wrócić na pieszo do domu w ramach długiego spaceru....cholera już drugi raz tak, że jak wychodzę od lekarza to pada i lecę na tramwaj i do domu. Ciepło bardzo jest, ale deszczowo, więc Rita piąteczka 😉

• Mamusie
ale dziś ruch -pewnie wszystkie macie piękną pogodę prócz mnie i Coq hehe
Adam miał dziś wrócić wcześniej i mieliśmy na zakupy jakies razem jechać a dzwonił i bedzie za godzinę ,powiedziałam mu że jak pojedziemy w maju na te 2 tyg do PL to ja juz tam zostaje -od 2 tygodni wraca późno,kąpie sie,je i idzie zmarnowany spać , mam dość siedzenia tutaj samej z dzieckiem -tam przynajmniej mam kolezanki i rodzine a tutaj? męża widze godzine dziennie pfi

• Mamusie
Aniqa1111 napisał(a):
Zmiana opon...to se poczekam,bo sie okazaloze dwie sa popekane i sie nie nadaja. 2 opony do mojego auta to jest 500 zl,a przy naszej sytuacji finansowej,to chyba do przyszlej zimy na nich pojezdze:-S

🥴 🥴 masakra, też kiedys mieliśmy taką sytuacje że mielismy pieniądze ale.... u ludzi i trzeba było jak żebrak upominac sie o swoje, życze Wam żebyscie jak najszybciej odzyskali swoje pieniądze

• Mamusie
Rita napisał(a):
ale dziś ruch -pewnie wszystkie macie piękną pogodę prócz mnie i Coq hehe
Adam miał dziś wrócić wcześniej i mieliśmy na zakupy jakies razem jechać a dzwonił i bedzie za godzinę ,powiedziałam mu że jak pojedziemy w maju na te 2 tyg do PL to ja juz tam zostaje -od 2 tygodni wraca późno,kąpie sie,je i idzie zmarnowany spać , mam dość siedzenia tutaj samej z dzieckiem -tam przynajmniej mam kolezanki i rodzine a tutaj? męża widze godzine dziennie pfi

Ja już tak 8 miesięcy... siedzę sama z dzieckiem.

• Mamusie
A ja zmęczona padam.......po pracy posiałam u mamy ogórki,szparagówke,cukinie posadziłam 2 poziomki i 2 borowki amerykańskie i 10 kalafiorów 🙂 szczerze to wcale nie lubię takich zajęć ale jak mam gdzie to chociaż część warzywek chce mieć zupełnie zdrowych i pewnych 😉 a jeszcze sałatę lodową posiałam 🙂

Rita.nie dziwię się że się buntujesz może faktycznie zostań na dłużej....
Coq 8 m-cy....hmmm życzę Ci byś spotkała jakąś bratnią duszę....jakbyś poszła do pracy może byłoby łatwiej ale nawet na placu zabaw można kogoś miłego poznać zawsze jakas odmiana.... 😉

• Mamusie
Chloe piękny brzuszek 🤪
Coq współczuje Ci kochana-Adam zwykle po 17 jest w domu ale te 2 tyg mnie tak nerwowo dobijaja że szok 🥴
Marika a ja uwielbiam wszystkie warzywa i teraz sie zastanawiam dlaczego ja nic nie sieje? 😮 miejsce mam

Adam zjadł i się kąpie, wieczorem mamy pogadać he ciekawe-pewnie padnie jak pet i od razu zaśnie
przyjechał z prezentami dla Majci kupił kurteczkę jeszcze jedną i bluzeczkę a dla mnie koszule -spytałam czy prezentami chce mnie przekupić to popatrzył na mnie jak na kosmitke i oznajmił że wyprzedaż była to kupił

• Mamusie
WANILIA super laseczki, że do formy wracacie 🙂
CHLOE jej aż pozazdroscilam... cudny brzusio 🙂
MARIKA no mój M też się ostro za sianie wziął 😉
BASIEŃKA ja się dziś aż poogladalam w sklepie jak babka zawołała do syna Forian haha i od razu sobie o Was pomyślałam 😉
ASIA Ty jednak twardzielka jesteś... brawo!!!!! I jak mniej już boli?
COQ i jak Jasminka po szczepieniu? 10 kg i 80 cm... ach kiedy to bylo 😉

Moja córka też woli starszych chłopaków haha... ba starsze dziewczynki też są w porzo

• Mamusie
Dzień dobry!

U mnie od rana deszcz, a temperatura nie ma 10 stopni przekroczyć 🤢 Grzeją!
Meliska ogród to to czego mi trzeba, oj przesiadywałabym tam i pracowała z chęcią 🙂
Rita mój mąż ostatnio był egzaminami zajęty i nauką... ale już nie jest, no teraz szukanie pracy znowu. Dla mnie nie ma różnicy czy jest w domu czy nie, tak i tak czuję się sama...

Wasze dzieci mają jakiś kontakt z dziećmi z rodziny, znajomych to i też do obcych garną...a my wiadomo nigdzie nie wychodzimy, nikt do nas nie przychodzi - dzikusy...

• Mamusie
A u mnie już jest 20 mówili że dziś u mnie najlepiej.... 😜 i że ma być nawet 27 czyli w słońcu może dobije do 30...
Deszczyk mógłby mi podlać jażynki.....ale najlepiej w nocy 😉
Miałam pospać dziś dłużej ale nic z tego bo chociaż M wziął Misia do salonu to ciągle słyszę różnice zdań.....:/
Więc idę zrobić śniadanie a później ruszamy w rejs M ma posprzątać.... 😉

• Mamusie
Dzień dobry,
u nas zdecydowanie lepiej, Weronice przestają lecieć gile z nosa i mniej kaszle. Gorączki nie ma, zresztą nie miała wcale w trakcie tej choroby 🤔 A w międzyczasie przebiły się dwie trójki, tzn ich czubki są już na wierzchu, dwóm pozostałym niewiele brakuje więc masakra jak się wszystko ponakładało na siebie 🥴
Ja też pomału wracam do formy, dużo mniej kaszlę i zdarzają mi się coraz dłuższe chwile bez chusteczki przy nosie 😉 Tyle że czuję się tak.....słabo? Wydaje mi się że jest ok, zaczynam cos robić i po chwili muszę usiąść. Mam nadzieję że jeszcze dzień, dwa i przejdzie.
Chloe brzuszek klasa 🙃 Ja też mam mało zdjęć z drugiej ciązy ale jakoś nie sądzę żeby Hubertowi robiło to różnicę - w końcu to facet 😁 Za to mam silne postanowienie żeby nie był poszkodowany w kwestii własnych zdjęć więc po porodzie pewnie nie będę się rozstawac z aparatem bo oboje będą się zmieniać tak szybko 🙂
Agami czyli u Kuby tylko kaszel?? Oby mu szybko przeszło, daj koniecznie znac po kontroli

Dziewczyny na pocieszenie Wam napisze że ja też ciągle sama, dzis sobota ale że pogoda przyzwoita to M pojechał po siatkę i będzie działkę grodził. Więc pewnie wróci wieczorem głodny i zmęczony - nie za bardzo liczę na Jego pomoc 😜