Witam laseczki 🙂 Nocka super pobudka o 1 ,5 no i o 7 to juz sama byłam na nogach bo starszego do szkoły trzeba wypchać 🙂a mały z tata w łóżku do 9 jeszcze komara przycinali za to w dzień od 9 do 17 zero spania teraz robi "czuwanie". Bosz miałąm już dziś isc do gin ,ale znów nie dałam rady i chyba pierwsza wizyte po wyjsci ze szpitala to zalicze na lato cos mi sie tak wydaje 🤢
Hejka...
Ty od porodu nie byłaś jeszcze 🤨 ???
Ja miałam stresa przed wizytą no ale poszłam grzecznie na dodatek z Kajtkiem w nosidełku bo nie miałam go z kim zostawić akurat 😜
Niop od porodu ja to tak mam jak mnie nie połozy na kolana z bólu to lekarz wielkim łukiem ,wiec "kiedyś " tam sie wybiore jak sie ociepli 😎
już w domu 9 dni w sumie bylysmy... i codziennie antybiotyk 2x inhalacje i czasem pobieranie krwi to z głowy to z czegos .. i wyobrazcie sobie ze byłam jedyną mamą karmiaca piersia na oddziale! wstyd mi bylo cycki wyciagac, ale gratis za to dostawalam obiad, a inne nie, wszystkie karmily sztucznym mlekiem bo im wygodniej i mogly wszystko jesc, szok dla mnie! czułam sie jak kosmita ..a pojechalam tylko na izbe bo mi kaszlała i sie okazalo ze jej furczy w płucach ze ho ho, ani temp, ani marudzenia, jadła normalnie, nawet przytyla, ja nie wiem.. bezobjawowo
Ulka wstyd to powinno byc tym mamom które karmiły modyfikowanym a mogłyby naturalnie
przechodzenie choroby bezobjawowo to miałam do czynienia 10 lat z starszym synem teraz to juz widac przynajmiej że go cos łapie
już w domu 9 dni w sumie bylysmy... i codziennie antybiotyk 2x inhalacje i czasem pobieranie krwi to z głowy to z czegos .. i wyobrazcie sobie ze byłam jedyną mamą karmiaca piersia na oddziale! wstyd mi bylo cycki wyciagac, ale gratis za to dostawalam obiad, a inne nie, wszystkie karmily sztucznym mlekiem bo im wygodniej i mogly wszystko jesc, szok dla mnie! czułam sie jak kosmita ..a pojechalam tylko na izbe bo mi kaszlała i sie okazalo ze jej furczy w płucach ze ho ho, ani temp, ani marudzenia, jadła normalnie, nawet przytyla, ja nie wiem.. bezobjawowo
dziwię sie tym laskom. dla mnie butla wcale nie jest wygodniejsza, pomijam względy dobra dziecka. bezobjawowo mówisz? to juz teraz się czuje w 100% usprawiedliwiona ze poleciałam z małą do lekarza w piątek, naprawde lepiej sprawdzić co jest grane - bo moja też kaszlała
no jaj ja byłam w szpitalu to była taka jedna pinda, która myślała, że pozjadała wszystkie rozumy... a jak usłyszała, ze ja chcę karmić piersią jak najdłużej do do mnie z tekstem "Ja nie mam zamiaru się męczyć, pamiętam jak moja siostra się głodziła i traciła kilogramy. A teraz mleko modyfikowane jest tak samo dobre jak i z piersi. Co to za życie jak wszystkiego trzeba sobie odmawiać" zamarłam jak usłyszałam jak ona się wypowiada... gówno prawda!!! widać jak jej zależy na zdrowiu tego dziecka 🤢🤢
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
Anika_77_m
Niop od porodu ja to tak mam jak mnie nie połozy na kolana z bólu to lekarz wielkim łukiem ,wiec "kiedyś " tam sie wybiore jak sie ociepli 😎
Gość
Anika_77_m
Ulka wstyd to powinno byc tym mamom które karmiły modyfikowanym a mogłyby naturalnie
przechodzenie choroby bezobjawowo to miałam do czynienia 10 lat z starszym synem teraz to juz widac przynajmiej że go cos łapie
wanilia_m
dziwię sie tym laskom. dla mnie butla wcale nie jest wygodniejsza, pomijam względy dobra dziecka. bezobjawowo mówisz? to juz teraz się czuje w 100% usprawiedliwiona ze poleciałam z małą do lekarza w piątek, naprawde lepiej sprawdzić co jest grane - bo moja też kaszlała
kasiuniaa1603_m