Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
ja czekam na adama bo na zakupy jedziemy, chcemy za rowerem tutaj zobaczyć bo w PL nie wiem czy czas bedzie -mieliśmy kupić 2 laptopy na komunie dla chrześniaczek naszych ale jedna ciotka dzwoniła że mała ma laptopa a rower jej się rozwalił i woli rower więc dla nas lepiej he

• Mamusie
Po spacerze 🙂

Wanilia ja właśnie chciałam Cię pytać jak Mały sypia i jak to wszystko ze snem Weroniki się zgrywa. Boże, jak ja sobie przypomnę nasze cyrki z Jaśminą przez pierwsze 3 miesiące 🤢 przecież ona w ogóle nocami nie spała, tylko wieczorami i tak od 5 do 10 🤔

Marika Tobie to naprawdę za dobrze 😎

My dziś od 7.15 na nogach 😮 A wiecie, ze u nas to nie jest normalne! Jaśmina się po prostu wyspała...wczoraj spała ponad dwie godziny i 17 do 19, a ja o 22.40 zarządziłam gaszenie światła i spanie, więc córeczka szybko wyspała 🤔
W nocy za to spała dzis jak aniołek i ja pewnie też byłabym dość wyspana gdyby nie zaczął mnie boleć ząb o 3.30 🤢 i w dodatku nie mogłam dojść który to 🤔
No a rano tradycyjnie psisko...mąż dziś zostawił liścik miłosny sąsiadce w drzwiach.

U dentysty ok, plomby wstawione w dwa zęby ostatnio robione. Ale generalnie to mnie czeka jeszcze masa spotkań z dentystą 🙃

• Mamusie
hej kochane mamusie u nas spacerek zaliczony dziś na szczęscie bo teraz leje!!!mały śpi a ja zrobiiłam na szybko zapiekankę z makaronem mniami!!!
Wanilka spoko że nocki macie fajne!!!
Coq czyli dentysta zaliczony a twe dziecko to lubi noce zarywać ehehe!!!
Agaa fajnie obiadek u mamy mieliście!!!Spoko że z Maćkiem już lepiej ale niefajnie z takim uczuleniem!!!
Aniqa witamy!!!
Rita i jak się tam czujesz jak ból głowy ???

• Mamusie
Dziewczyny u mnie lato 26 😉 a jutro kraków- tarnowskie góry ......

a tam ponoć leje ok15..... 😮.....

Rita wyruszam jutro ok 7- 7.30.....ale nawet ta pora mi nie przeszkadza.....bo się bardzo cieszę.....
Drzemki jeszcze u nas dziś o dziwo nie było.......ale chyba zaraz będzie 😉
Wanilia konta nie daję 😜 krople jako dobra wróżba poszły i koniec i kropka......to takie podaj dalej 😉 my też dostaliśmy pierwsze w prezencie od Novej......więc po temacie 😉

Supeeer że będziesz mieć mamę na tydzień 🙂 😉

• Mamusie
Heja
Ja po ronocie,padnieta jestem
Jutro na komunie
KALINA OBUDZILA SIE DZISIAJ O 2 w nocy i sie darla!!!! Ni cholere nie dala sie uspokoic,dopiero butla mleka ja uspokoila,ale jak wypila to ryczala dalej bo malo:-S w koncu wzielam ja do nas do lozka ( nie spala z nami w lozku od jakis 3 miesiecy wogole,ale nie wygodnie mi bylo! )

• Mamusie
Wanilia sprawdzałam jak te wózki wyglądają w Czechach - cenowo.... generalnie tam najpopularniejszym wózkiem dla rodzeństwa jest Jane power Twin - u nas cholernie drogi tam używki chodzą za średnio 600-700 pln.

Np to ogłoszenie:

Tutaj podaj wyświetlaną nazwę linku...

Jak by co to moge podzwonić a w Czechach mam wielu znajomych więc jakby co służę pomocą.

🙂 🙂 🙂 🙂

są jeszcze tańsze licytacje... tam nie ma takiego boom na wózki - bynajmniej mam takie wrażenie.... 😁 😁 😁

😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃
😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎

• Mamusie
Hejka kochane. Mowicie ze dzis wszyscy odpoczywaja bo niedziela.
Marika mowisz ze wczoraj u ciebie upal super bo u nas deszcz ale jak na slask przyjedziecie to juz deszcz bedzie. Dzis jest paskudnie.
Coq mowisz ze Jasmina dzis w nocy koncert dala oj nie fajnir.
Wanilia i jak ile wczoraj Hubcio spal jeszcze po tym jak go nakarmilas.
Cherry ekstra ten wozek wanili znalazlas naprawde mi sie podoba.
Ja dzis meza prosilam zebysmy do mc donald jechali i mnie wezmie. Takze mam dzis swieto

• Mamusie
Cherry napisał(a):
Wanilia sprawdzałam jak te wózki wyglądają w Czechach - cenowo.... generalnie tam najpopularniejszym wózkiem dla rodzeństwa jest Jane power Twin - u nas cholernie drogi tam używki chodzą za średnio 600-700 pln.

Np to ogłoszenie:

Tutaj podaj wyświetlaną nazwę linku...

Jak by co to moge podzwonić a w Czechach mam wielu znajomych więc jakby co służę pomocą.

🙂 🙂 🙂 🙂

są jeszcze tańsze licytacje... tam nie ma takiego boom na wózki - bynajmniej mam takie wrażenie.... 😁 😁 😁

😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃
😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎

Cherry jesteś genialna - my celowalismy w tego powertwina i nawet dzwoniłam do roducenta pytać czy mozna tam zamontowac gondolkę micro bo taka mamy (tej samej firmy) ale oni nie są w stanie odpowiedzieć 🤔 A tu widze jest takie rozwiązanie z wkładana godndolka jak w graco a wózek 100razy fajniejszy bo na dużych kołach i zimą można nim śmigać. Ten czerwony co linka wstawiłas jest do kupienia? Chce, chce, chce 🙃 🙃 🙃 🙂 🙂 🙂 😁 😁 😁