Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
asiadudzika napisał(a):
hello ?!pierwsza jestem 😮 ohoho! dzisiaj na obiad pulpety w sosie chrzanowym i będzie też kurczak pieczony w całości 🤪 tym razem bez farszu,tylko w przyprawach i na butelce wody 🙂 Julka do pzredszkola wyprawiona,mąż śpi a Milenka po śniadaniu.mam ochotę ruszyć gdzieś dzisiaj rowerem, bo słońce piękne świeci i jest fajnie 🙂
Aniqa dopiero teraz zaczaiłam że tyle kasy na fryzjera wydałaś 😮 no szok 😮 moja fryzjerka bierze 15zł za obciecie i zawsze robi to dobrze 😁 i jeszcze przyjeżdża do mnie do domu!! a włosy sobie sama farbuje...długie masz włosy?taniej by Ci było i nie szkoda kupić drugiej farby jak jedna będzie do luftu.ja kiedyś tego samego dnia jak zafarbowałam to leciałam do sklepu po drugą farbę ☺️ 😁 taki miała rudziak na głowie że ło matko 😁 😁

włosy mialam dłuuuugie, a teraz mam bardzo krótkie tzw. "V"-ka. a z farbowanie to niebardzo, bo nakładala mi trzy odcienie, wiec w zyciu bym tego nie zrobila

• Mamusie
Aniqa1111 napisał(a):
asiadudzika napisał(a):
hello ?!pierwsza jestem 😮 ohoho! dzisiaj na obiad pulpety w sosie chrzanowym i będzie też kurczak pieczony w całości 🤪 tym razem bez farszu,tylko w przyprawach i na butelce wody 🙂 Julka do pzredszkola wyprawiona,mąż śpi a Milenka po śniadaniu.mam ochotę ruszyć gdzieś dzisiaj rowerem, bo słońce piękne świeci i jest fajnie 🙂
Aniqa dopiero teraz zaczaiłam że tyle kasy na fryzjera wydałaś 😮 no szok 😮 moja fryzjerka bierze 15zł za obciecie i zawsze robi to dobrze 😁 i jeszcze przyjeżdża do mnie do domu!! a włosy sobie sama farbuje...długie masz włosy?taniej by Ci było i nie szkoda kupić drugiej farby jak jedna będzie do luftu.ja kiedyś tego samego dnia jak zafarbowałam to leciałam do sklepu po drugą farbę ☺️ 😁 taki miała rudziak na głowie że ło matko 😁 😁

włosy mialam dłuuuugie, a teraz mam bardzo krótkie tzw. "V"-ka. a z farbowanie to niebardzo, bo nakładala mi trzy odcienie, wiec w zyciu bym tego nie zrobila

no to szybko foteczka 😁

• Mamusie
Hej 🙂

Wanilia super że HUBCIO już nie ma kikuta 🙂
Aniqa no czyste szaleństwo z tym fryzjerem 😮 😜
Meliska mam nadzieję że już po problemach żołądkowych Julci 🙂
Śliczne fotki Bambiny 😉 też już widać ze niezła z niej już panienka 🙂
Holi no jak w pracy??
U nas pogoda dopisuje ....wczoraj zoo w chorzowie zaliczone fajnie było ale szkoda tych zwierząt........ 🤔 🤨 dzisiaj zaliczony plac zabaw,park gdzie jeździłam na rolkach 2 raz w życiu ale był ubaw i oczywiście gleba też zaliczona..... 😉 po południu rowery Misio testował tzn na foteliku jezdzil siostrzenicy i spoko podobało mu się tylko kask mu bardzo przeszkadza 😜.... 😉

• Mamusie
Tak więc ogólnie żyjemy....mamy się super.... 🙂 8 dorosłych i 5 dzieci 24/na dobę od niedzieli ale spoko wszyscy z utęsknieniem czekali więc mamy się dobrze 😉 jutro ruszamy do szczawnicy ...
Jeden tylko mały problem dziś coś jakiś katarek się pojawił u Misia ....oby przeszło.....!

Coq ,Beata przesyłam trochę słońca!!! 😉

• Mamusie
Aniqa1111 napisał(a):
Holi, jak tam?????
jak mi sie nic juz nie chce....a mam taki syf na chacie, naczynia w zlewie od wczoraj....caly fotel ubran do prasowania, brudna podłoga...MASAKRA
Wanilia, ale szybko kikut odpadł Małemu! my u Kaliny miesiac sie z pępkiem męczylismy

Kochana słuchaj mnie teraz; naczynia Ci ze zlewu nie uciekną.nikt ich za Ciebie nie zmyje więc się nie martw 😉 jak Kalinka w pogniecionym pochodzi to też od tego sie nie rozchoruje.ja nie pamiętam kiedy ostatnio prasowałam a też cała sterta w szafie.w szafie-co bym jej za często nie oglądała-przyjdzie i na nią czas 😁 podłoge można by umyć,o ile jest odkurzona a jak nie to pal to licho! jutro zrobisz 😎 ja sie ostatnio leczę takim podejściem i jest mi z tym dobrze.i powtarzam-jak komu nie pasuje to niech sam robi.jak bde miała czas to zrobię.sasasasasasasa!!!!

• Mamusie
asiadudzika napisał(a):
Wanilia pierwszy krok do dorosłości za Wami! jeszcze chwile a będzie się cieszył do Twoich ruszających sie palcy a potem usiądzie a Wercia do przedszkola pójdzie i O.dzieci tak szybko rosną!! już nie pamiętam jak Julka była mała.dobrze że zdjęcia są 😁

🙂

• Mamusie
Kurde moja asertywność wysiadła hahaha

Ta babka z Liberca mnie prześladuje 😁 😁 😁 wczoraj dodała mnie do góoogle + i wyszukała na fb 😮 😮 😮

a dzis już w sumie dostałam od mnie z 10 maili 😁 😁 😁

pisze i pisze i nie rozumnie ze potrzebujemy chwile do namysłu 😮 jaj jej napisałam że wkrótce sie odezwiemy ona prosi mnie o kontakt do Ciebie 😮 😮 😮 mowi ze zadzwoni bo zna angileski i niemiecki a jej maz polski i ze sie dogadacie 😁 😁 😁 😁 😁 😁

Normalnie jak to przeczytałam to padłam 😁 😁 😁

Do tej z Olo wysłałam odpowiedz i propozycja miejsca spotkania w Jeseniku kolo Nysa Krapkowice Głuchołazy 😜 😜 😜 Pojadę z Tobą i machnę jakieś zakupy !!! Czechy nadjeżdżamy 🤪 🤪 🤪

• Mamusie
a ja z M. zrobiliśmy dzisiaj 103 pierogi ruskie 😁

poza tym to spacer, to pranie, to sprzątanie. i tak jakoś się zeszło że nie miałam czasu laptopa włączyć.

i jeszcze dostałam dzisiaj okresu, więc sił brak... ! ale hurrraaaa, na razie mam dalej pracę 😉

w wielkim skrócie:

Marika baw się dobrze! 🙂

Rita jak podróż?

Beata, Coq - dla Was dużo słoneczka wysyłam. u mnie dzisiaj fajnie ciepło było, a jutro to chyba 28 stopni zapowiadają... 🙂

Wanilia no to czeka Was wędrówka po lekarzach. życzę cierpliwości 🙂 😘 bo że wszystko będzie dobrze, to wiem 🙂

• Mamusie
Cherry napisał(a):
Kurde moja asertywność wysiadła hahaha

Ta babka z Liberca mnie prześladuje 😁 😁 😁 wczoraj dodała mnie do góoogle + i wyszukała na fb 😮 😮 😮

a dzis już w sumie dostałam od mnie z 10 maili 😁 😁 😁

pisze i pisze i nie rozumnie ze potrzebujemy chwile do namysłu 😮 jaj jej napisałam że wkrótce sie odezwiemy ona prosi mnie o kontakt do Ciebie 😮 😮 😮 mowi ze zadzwoni bo zna angileski i niemiecki a jej maz polski i ze sie dogadacie 😁 😁 😁 😁 😁 😁

Normalnie jak to przeczytałam to padłam 😁 😁 😁

Do tej z Olo wysłałam odpowiedz i propozycja miejsca spotkania w Jeseniku kolo Nysa Krapkowice Głuchołazy 😜 😜 😜 Pojadę z Tobą i machnę jakieś zakupy !!! Czechy nadjeżdżamy 🤪 🤪 🤪

Laska ale z Krapkowic do czech jest kawał drogi 😁 Za to od nas autostradą rzut beretem więc proponuje krapkowice 🤪 Albo Meliske po wózek wyślę 😜

• Mamusie
hej kochane!!!!
Sorki że się nie odzywałam ale wczoraj już zapomniałam napisać!!!
PLUTON EGZEKUCYJNY nie przyjechał odwołali wizytę ale jeszcze przyjadą w przyszłym tygodniu dzięki za wsparcie ja mam do 1 sierpnia ochronę a potem nie wiem myślę że mnie zwolnią!!!!
Kredytu nam bank nie udzielił aa szkoda gadać i muszę do nowego uderzać wszystko się przedłuża!!!
Aniqa Kalinka śliczna dziewczynka przesłodka w avatarku!!!
Cherry mówisz że zamęt z tymi PEPIKAMI hehehe !!!!
WANILIA gratki że odpadł kikucik Hubciowi !!!!!
COQ hello !!!!
Meliska cieszę się że lepiej już zJulką dietke miała i jest ok oby nie przyszło już wogóle!!!
Rita jadę dzis do babci wróciła już z sanatorium!!!Byłam 5 tyg!!!
Beatka witam!!!

• Mamusie
Hej
holi32 napisał(a):
hej kochane!!!!
Sorki że się nie odzywałam ale wczoraj już zapomniałam napisać!!!
PLUTON EGZEKUCYJNY nie przyjechał odwołali wizytę ale jeszcze przyjadą w przyszłym tygodniu dzięki za wsparcie ja mam do 1 sierpnia ochronę a potem nie wiem myślę że mnie zwolnią!!!!
Kredytu nam bank nie udzielił aa szkoda gadać i muszę do nowego uderzać wszystko się przedłuża!!!

To trzymamy kciuki w nastepnym tygodniu.
Mam pytanie Ty nie pracujesz na pelny etat ze masz ochrone? moja kolezanka tez tak miala wrocila do pracy na 3/4 i jak tylko sie to skonczylo to ja zwolnili. Teraz sobie chwali bo siedzi w domu z synami 😁 i chyba wlasna firme bedzie zakladac 🙂
Nie znam sie na bankach i na kredytach wiec zapytam wprost. Bank odmowil takie wysokosci kredytu jaka chcieliscie i zaprponowal nizsza czy wogole nie bylo mowy o jakimkolwiek kredycie?

U Nas dzis sloneczko i bardzo przyjemnie 🙂 az Florek w okularach slonecznych poszedl do zlobka 🤪

Coq wysylam sloneczko:
[IMG]http://imageshack.us/a/img9/1856/slonceh.jpg[/IMG]
[IMG]http://imageshack.us/a/img593/1073/sloncegoryakadrzewa.jpg[/IMG]