Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Moje dziwcze juz spi. W fatalnym humorze dzisiaj byla. 🤢 Ale na szczescie juz koniec dnia.
Chyba Wam nie pisalam. W piatek zadzwonilam do konsulatu, paszport Jasmina ma gotowy. Dzieki temu, ze zlozylismy wniosek w pierwszych trzech dniach miesiaca udalo sie go uzyskac na po niecalym miesiacu.

Zapominam tez Was pytac o to czy wasze maluchy stawiaja idealnie prosto stopy? W domu tego nie widze, ale jak Jasmina chodzi w butach to mam wrazenie, ze stopy lekko do srodka stawia.

Po tygodniu pogoda letnia u mnie sie skonczyla 😉 witamy wilgotna jesien.

Wrzucam na Picase zdjecia z zimy, zeby moja rodzina sobie obejrzala i po prostu nie wierze, ze tak Mala wygladala 🤪 😁

• Mamusie
Witam się po dłuższej przerwie.... 🙂

Siostra była i od czwartku spalismy wszyscy u rodziców których nie ma...a net w tel nawalil i nie miałam kontaktu z mamusiami...... więc myślę że się ładnie wytłumaczyłam..... 😉

Na blokach zimno i właśnie dogrzewam się farelką..... Jak nie zaczną za niedługo grzac to uciekniemy do rodziców..... 😜

HUBCIO boski!!!!!

• Mamusie
Hejo 😉 pewnie wszystkie śpią... a ja harcuję 😜 M w pracy, a ja na spokojnie sobie czekoladę wyciągnęłam i się rozkoszują i czekoladą i chwilą dla siebie... żeby czekoladę w chałupie trza było chować... moje dziecię ma obłęd w oczach jak widzi 😮
Ja wczoraj na ognisku byłam 🤪... lata już nie byłam i zapomniałam jakie to przyjemne 😉... palenie "śmieci" na działce się nie liczy 😜... wróciłam jak na rauszu... po 1 karmi 😉... ale szybko otrzeźwiałam jak zobaczyłam wypaloną dziurę w nowej kurtce 🤢
Coq za przepis stokrotne dzięki 😘... póki co pigwa dojrzewa jeszcze w reklamówce 😉... dojrzewa, bo jeszcze ja nie dojrzałam do tego, żeby się nie zająć 😜
Wanilia dopiero ujrzałam żółtą kuleczkę 😁 wcześniej na tel podglądałam, ale bez logowania... będzie lale czarował tym spojrzeniem 🙂
Chloe w ogóle pierwszy raz spotykam się z tym, żeby gin proponował 3 tygodnie szybsze rozwiązanie jeżeli ciąża przebiega prawidłowo 😮... moja gin stale powtarza, że każdy dzień się liczy... niech Jagienka siedzi i czeka na swoją kolejkę 😉
Holi to ja 3mam kciuki, żebyś się do jutra nie rozmyśliła 😁
Dla zainteresowanych... od czwartku w Lidlu moda dziecięca 😎... spodnie, bluzy, bluzki, kurtki, kozaczki Modne dzieciaki i Kolekcja na jesień i zimę
Mnie tam jedna bluza nęci i na pewno kupuję te podkoszulki z majtkami... ostatnio na shoopingu zrobiłam rozeznanie w tym temacie i cena bardzo dobra... i rajtki ocieplane też biorę... w tamtym roku mieliśmy i były nie do zdarcia 😉

• Mamusie
Od ostatniego zlanego pampersa codziennie rano jest w nim siusiu... także nie należało się przedwcześnie cieszyć 😉 Ale w dzień radzi sobie doskonale... w piątek zaprowadziłam ją do żłobka i po godzinie zorientowałam się, że zapomniałam poinformować, że Jula bez pampersa, a inna "ciocia" ją przyjmowała, więc w panice dzwonię, a pani radośnie oznajmia, że Julka już wołała i że już wysiusiana 🙂 Wołała... byście musiały to widzieć 😁 z mową ruszyłyśmy z kopyta 😜... do mamy i dziadzi dołączyła baba... czy my Was kiedyś dogonimy 😮

• Mamusie
Aniqa1111 napisał(a):
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,14686045,Trzy_szostki_i_rogi_w_reklamie_Lidla__Egzorcystka.html Meliska, a wy co tam w robocie za afere z diabłem krecicie? 😁 😁 😁

ja z tym nie mam nic wspólnego ☺️ 😁 😁 😁... dobre 😁 😁... kto to przeczytał sera nie tknie 😁

• Mamusie
meliska napisał(a):
Od ostatniego zlanego pampersa codziennie rano jest w nim siusiu... także nie należało się przedwcześnie cieszyć 😉 Ale w dzień radzi sobie doskonale... w piątek zaprowadziłam ją do żłobka i po godzinie zorientowałam się, że zapomniałam poinformować, że Jula bez pampersa, a inna "ciocia" ją przyjmowała, więc w panice dzwonię, a pani radośnie oznajmia, że Julka już wołała i że już wysiusiana 🙂 Wołała... byście musiały to widzieć 😁 z mową ruszyłyśmy z kopyta 😜... do mamy i dziadzi dołączyła baba... czy my Was kiedyś dogonimy 😮

to ja sie pytam, czy my was kiedys z nocnikowaniem dogonimy??? 🤔
A wczoraj czytalam gazete, a Kala przychodzi i mówi "Mama czyta" - i to w dodatku czysciutko, ładnie, no w szoku troche bylam bo dotychczas to pojedyncze słowa byly, a tu już zdanie 😉

• Mamusie
Aniqa1111 napisał(a):
meliska napisał(a):

A wczoraj czytalam gazete, a Kala przychodzi i mówi "Mama czyta" - i to w dodatku czysciutko, ładnie, no w szoku troche bylam bo dotychczas to pojedyncze słowa byly, a tu już zdanie 😉

znaczy się równowaga w przyrodzie musi być 😉

• Mamusie
meliska napisał(a):
Aniqa1111 napisał(a):
meliska napisał(a):

znaczy się równowaga w przyrodzie musi być 😉

heheh 🙂 🙂 🙂 tak jest

• Mamusie
Aniqa1111 napisał(a):
aa, szukam przepisu Asidudziki na placki z cukini, znalezc nie moge na forum. moze sobie któras spisala przypadkiem? 😉

takie ala ziemniaczane? ja kiedyś robiłam wg tego przepisu... naprawdę pychota... nawet lepsze od ziemniaczanych 🙂
Swego czasu jak cukinia u mnie w ogródku królowała to nawet muffiny cukiniowo-marchewkowe były 😉

• Mamusie
holi32 napisał(a):
MELISKA bardzo ci dzieki za gratkulacje heheh!!!
Kochane ja chyba podjęłam krok w pon składam wypowiedzenie o pracę!!! mam pytanie BASIA czy wypowiedzenie o pracę mogę złożyć od razu z zaznaczeniem za porozumieniem stron ????
Wanilia Hubcio kochany

Nie do konca. Jesli masz kontakt z szefem to najlepiej do niego isc i pogadac czy sie zgodzi na porozumeinie stron. Natomiast teraz sie spieszy wiec mozesz zrobic to tak. skladasz normalne wypowiedzienie na te 3 miesiace, podczas skladania pytasz czy jest mozliwosc wczesniejszego np do 2 miesiecy i wtedy na nastepny dzien mozesz badz pozniej mozesz zlozyc w formalnie uzgodnienie jako "aneks" do wypowiedzenia.