Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
meliska napisał(a):

Wanilia ładne foto i psiak piękny 🙂 To Zora czy Korba? To widzę, że każda z nas przeżyła stratę jakiegoś zwierzaka 😞 Ja do tej pory nie mogę się pogodzić ze stratą moich kiciajków 😞 I jak słyszę ich piosenkę to łzy w oczach 😞

Na tamtym zdjęciu Zora i ja jeszcze na studiach 🙃 A to Korba:
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/822/p8150101aaa.jpg/][IMG]http://img822.imageshack.us/img822/7797/p8150101aaa.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusie
Coq dobrze, że Bambina je 🙂

Basieńka 220ml to dla mojego Maćka chyba za duże wyzwanie 😜

dzisiaj na noc zrobiłam mu 120ml, miałam nadzieję, że uda mi się to w niego wmusić. ale niestety. po 90ml zaczął się drzeć i wypluwał smoczek. kilka razy próbowałam i nic. położyłam go do łóżeczka i zaraz sobie usnął 🙂

Kasiunia to mnie zaskoczyłaś tą 300... 😮 szok 😉

Meliska to jacyś sprzedawcy fleje Ci się trafili 🤢 szok 🤢 ale Juleczka śliczna 😁 aaaaa, mój Maciek też tak wali nogami w przewijak 🤪 🤪 🤪

Wanilia fajnie, że z Weroniczką już dobrze 🙂 i zdjęcie świetne 🙂

Aniqa 😘

Anika fajnie, że zajrzałaś 🙂

• Mamusie
wanilia napisał(a):
meliska napisał(a):

Wanilia ładne foto i psiak piękny 🙂 To Zora czy Korba? To widzę, że każda z nas przeżyła stratę jakiegoś zwierzaka 😞 Ja do tej pory nie mogę się pogodzić ze stratą moich kiciajków 😞 I jak słyszę ich piosenkę to łzy w oczach 😞

Na tamtym zdjęciu Zora i ja jeszcze na studiach 🙃 A to Korba:
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/822/p8150101aaa.jpg/][IMG]http://img822.imageshack.us/img822/7797/p8150101aaa.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Piękny zwierz 🙂 to i ja się pochwalę psiorem mego małżona 🙂

• Mamusie
wanilia napisał(a):
aagaaa to poszalałaś 🙂 a powiedz mi ile placisz za czapki? bo ja jak zobaczyłam ceny w dziecięcym po 30zł za czapeczkę to zdębiałam 😮

jedną kupiłam na targu 😁 za całe 10 zł 🙂 a reszta to takie cieńsze trochę i po 5zł albo 6zł. znaczy ta za 10zł była za 15zł ale facet mi opuścił na ładne oczy 😜 i ona nie jest taka gruba całkiem, tylko po prostu grubsza trochę od tej reszty 🙂 aaa, i kupiłam mu też chusteczkę na szyjkę za 9zł 😁
nie mam aparatu, bo bym Wam wrzuciła 🤢

• Mamusie
Basienka84 napisał(a):
meliska napisał(a):
kasiuniaa1603 napisał(a):
Basienka84 napisał(a):
coquelicot napisał(a):
Dzien dobry!
Moja Bambina udala sie na przedpoludniowa drzemke. Wczoraj wieczorem tyle zjadla ze szok, az sie blam, ze bedzie wymiotowac z przejedzenia, a ona normalnie 00:40, 04:10, 07:00 na jedzenie sie budzila 🙂

Moj wczoraj na wieczor zjadl 220 🤪 tez myslalam ze bedzie wymiotowal albo przespi cala noc. Na szczescie bez wymiotow sie obylo, ale pobudka standardowa 1:30 🙂 i glodny 😮

220?? kochane mój głodomor wciąga nawet 300ml 😁

O proszę same głodomorry 🤪 moja na kolację dostaje ok 170 ml i czasem nie doje... a takie jej się poliki zrobiły, więc jakby takie 300 ml wciągnęła to by jej pękły 😁 A jakie mleczko dajecie, czy to z cyca?

to z cyca 🙂 modyfikowanego nigdy jeszcze nie mial w ustach 🙂

wow to zazdroszczę ilości mleka w piersiach, bo u mnie to z tym ostatnio masakra 😞 a tak chciałam go karmić nawet do roku 😞

• Mamusie
Basienka84 napisał(a):
meliska napisał(a):
Basienka84 napisał(a):
coquelicot napisał(a):
Dzien dobry!
Moja Bambina udala sie na przedpoludniowa drzemke. Wczoraj wieczorem tyle zjadla ze szok, az sie blam, ze bedzie wymiotowac z przejedzenia, a ona normalnie 00:40, 04:10, 07:00 na jedzenie sie budzila 🙂

Moj wczoraj na wieczor zjadl 220 🤪 tez myslalam ze bedzie wymiotowal albo przespi cala noc. Na szczescie bez wymiotow sie obylo, ale pobudka standardowa 1:30 🙂 i glodny 😮

220?? kochane mój głodomor wciąga nawet 300ml 😁

O proszę same głodomorry 🤪 moja na kolację dostaje ok 170 ml i czasem nie doje... a takie jej się poliki zrobiły, więc jakby takie 300 ml wciągnęła to by jej pękły 😁 A jakie mleczko dajecie, czy to z cyca?

to z cyca 🙂 modyfikowanego nigdy jeszcze nie mial w ustach 🙂

wow to zazdroszczę ilości mleka w piersiach, bo u mnie to z tym ostatnio masakra 😞 a tak chciałam go karmić nawet do roku 😞

Kasiunia ja też taki miałam zamiar. a zaczyna być u mnie coraz gorzej... nawet w nocy jak się Maciek wczoraj obudził musiałam mu zrobić butelkę, bo zjadł ode mnie z dwóch piersi i płakał, bo był głodny, a u mnie już pustynia była 😞

• Mamusie
meliska napisał(a):
wanilia napisał(a):
Melsika faktycznie wiercipięta z Twojej Julki 🤪 A dlaczego piszesz że to pies małżona a nie wasz? to jakiś "słuzbowy" zwierz?

zgadłaś... jest przewodnikiem psa

a w jakich służbach?
a czapeczka jak czapeczka za to kocyk sliczny, nawet taki różowy 😜 😉

• Mamusie
wanilia napisał(a):
aaagaaa no takie ceny to rozumiem 🙂
kasiuniaaa jeszcze kreski na laktacji nie kładź, walcz jako i ja walczyć będę 😁

Walczę i to z całych sił, ale jak po całej nocy ściągnę max 60ml to aż mi się łzy do oczu cisną 😞 jem za dwóch a waga mi cały czas leci w dół 😞 😞 przy wzroście 162cm mam 44kg 😞

• Mamusie
wanilia napisał(a):
meliska napisał(a):
wanilia napisał(a):
Melsika faktycznie wiercipięta z Twojej Julki 🤪 A dlaczego piszesz że to pies małżona a nie wasz? to jakiś "słuzbowy" zwierz?

zgadłaś... jest przewodnikiem psa

a w jakich służbach?
a czapeczka jak czapeczka za to kocyk sliczny, nawet taki różowy 😜 😉

no w milicji 😁

• Mamusie
niech ktoś mi strzeli w łeb, albo sama to zrobie... 😞
a wiec okazała sie wielka dupa....o karmieniu moge zapomnieć 😞
wczoraj bylam u kolesia z ta wątroba, ale z faceta taki specjalista jak z koziej dupy trąba (nie wiem co miał na myśli mój rodzinny lekarz dajac mi do niego namiar), ale dał mi skierowania na badania, jakie mam zrobić:toxo, cytomegalia, hbs,hcv, mononukleoza. No i dzisiaj odebrałam wynik, najprawdopodobniej mam cytomegalie 😞 za dwa tyg. powtorze wynik i wtey sie okaże na 100%
jakby tego bylo mało dzisiaj bylam u endokrynologa i jesczze wieksza duuupa....mimo tego ze brałam zajebista dawke lekow wynik nic sie nie zmienil 😞 do tego dzisiaj kazała mi jescze zbadac przeciwciala tarczycowe i wyszło ze dwukrotnie przekraczaja norme. jutro mam do niej z tym wynikiem dzwonic i zdecyduje co dalej
Ja jestem załamana, ciagle zyłam nadzieja, ze jeszcze uda mi sie ja przystawic do piersi, a teraz cala nadzieja odeszła...jak czytam o tym ze dajecie dzieciom cycka to automatycznie zaczynam ryczeć...tak mi tego brakuje...

• Mamusie
wanilia napisał(a):
aaagaaa no takie ceny to rozumiem 🙂
kasiuniaaa jeszcze kreski na laktacji nie kładź, walcz jako i ja walczyć będę 😁

Walczę i to z całych sił, ale jak po całej nocy ściągnę max 60ml to aż mi się łzy do oczu cisną 😞 jem za dwóch a waga mi cały czas leci w dół 😞 😞 przy wzroście 162cm mam 44kg 😞

kochaniutkie ja to nawet w nocy wstaję i ściągam i w dzień jej podaję przed spacerkiem zazwyczaj i różnie to wychodzi, czasem i 160 ml się uda a jak zaczynałam to ledwo 60 ml było