Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Dzieki Aga jeszcze raz za rozpiske pieluchowa 🙂 Jej to szkoda ze my samochodem w Polsce nie bedziemy, bo bym pieluch nakupila 🙃 Ja za 60 szt. place niestety 19 euro 🤢 a Huggiesy jeszcze drozsze sa.
No ale wogole to w Polsce bede polowac na wielorazowki, wiec moze od pol roku bedziemy juz na wielrazowkach jechac. Zobaczymy. 🙂

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
meliska napisał(a):
Coq to widzę, że te Wasze doktory się tam cenią jak każą tyle czekać... prawie jak u nas 😜
A z tą czekoladą to nawet nie wiesz jaką frajdę mi zrobiłaś, bo mam właśnie taką milkę 300 g... poświętujemy 🤪

A i dziękuję wszystkim za komplementa 🙂

A nie wiem o co chodzi wiesz, bo widzialam, ze pilegniarka ludziom wynosila na poczekaniu przeswietlenia. Moze tak to jest z bioderkami? no niech im bedzie.
Najgorsze jest, ze zaklad ubezpieczen daje sobie czekac, chyba juz 3 miesiace czekamy na dokument, ze mamy CMU takie 30 % uzupelnienie dzieki ktoremu nic nie placimy. W szpitalu naszczescie pani przyjela dzis i po naszych rotawirusach list, w ktorym jest ujete, ze CMU jest tylko oczekiwac na paierek trzeba. No ale jutro u doktora juz drugi raz 30 euro zostawie 😠 A na szeczpionki dzis przez o poszlo 40! cholera. Tu tez straszna biurokracja.

• Mamusie
cog ja kupuję w realu mleko bebilon 1200g za 59,99zł i jest ono rzadkie 🙂 ogólnie na nie nie narzekam, bo jako jedno z wielu wypróbowanych nie wywołało u małego alergii w postaci wysypki.
candyns gratuluję ząbka 😘 😘
wanilia zdjęcia cudne 😁 nasz mały też ma wiele takich jak to 2 😁 przynajmniej fajne pamiątki pozostaną 🙂
meliska śliczna ta Twoja księżniczka i super, że chrzciny się udały 🙂

a u nas trochę lepiej, ale cały czas kasłanie i katar... 🤢 Ciekawe jaką decyzję podejmie pani doktor...

• Mamusie
wanilia co do ćwiczeń to jeśli chodzi o 6 Weidera to niestety przerwałam kilka dni przed końcem, wtedy jak spędziłam noc z Maćkiem w szpitalu. nie miałam głowy do tego, żeby wtedy tam ćwiczyć...
ale sobie myślę, że zacznę sobie od nowa 🙂
a co do rowerku to przez święta była przerwa bo czasu nie było, ale wracam do jeżdżenia od dzisiaj 🙂

• Mamusie
hejka kochane!!! dziś dzień fajny!!! od rana do 15 była piękna pogoda u nas a potem jak siedziałam u koleżanki to pogoda się popsuła zaczął padać deszcz ale na polu ciepło!!! Mały okąpany i śpi już!!!
Wanilia niezła ta twoja mała nie uwierzyła bym że to WERONIKA w jednej osobie w tym samym dniu hehe
Agaaa czekamy na zdjęcia!!!

• Mamusie
Wszystkie chcą chudnąć, a ja pragnę przytyć min 5 kg!!! masakra myślałam, że po tej ciąży mi coś zostanie i będę w końcu wyglądać jak na kobietę przystało.... a tu dupa.... z przodu i z tyłu deska a waga 43 kg przy 162cm w kapeluszu....
znacie jakieś sposoby na przytycie??

• Mamusie
[IMG]http://img832.imageshack.us/img832/5186/imgp7061.jpg[/IMG]
Kalina czyta już książki 🙂
[IMG]http://img27.imageshack.us/img27/3742/imgp7049t.jpg[/IMG]
Zajączek był u Kalinki 🙂
[IMG]http://img404.imageshack.us/img404/5403/imgp7036.jpg[/IMG]
a na to zdjęcie nie moge sie naptrzeć, tak na nim słodko wyszła 😘 😘 😘 😘 😘