Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
wanilia napisał(a):
Aniqa1111 napisał(a):
wanilia napisał(a):
Aniqa1111 napisał(a):
wanilia napisał(a):
Meiska a ja sprzątam Twoim sposobem - zaczynając od forum 😁

nie ty jedna 😜
dzień dobry!

haha dzień dobry 🙂 żeby nie było poza lukaniem tu jednak cos robię 😜

ja jeszcze nie, wlaśnie kupiłam swietna pościel na allegro, w białe baranki, moja kumpela taka ma i nie moglam sie oprzeć, spapugowałam ☺️ a wczoraj też jedna kupiłam w paseczki brazowo-niebieskie, też fajna

co my byśmy zrobiły bez tego allegro? 😉

ja to bym chyba w worku jutowym chodziła 😉 naprawde, ja jestem anty-zakupowa, nienawidze chodzic po sklepach, od razu jestem wkurzona. a allegro....hm...ciisza, spokoj, można sie zastanowic, czasami nutka adrenaliny, jak licytacja zbliża sie do końca 😉 I love it!!!

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
wanilia napisał(a):
Aniqa1111 napisał(a):
wanilia napisał(a):

nie ty jedna 😜
dzień dobry!

hahaha nie zgadniecie... ja też właśnie sprzątam 😁 😁

• Mamusie
wanilia napisał(a):
Aniqa1111 napisał(a):
wanilia napisał(a):
Aniqa1111 napisał(a):
wanilia napisał(a):

nie ty jedna 😜
dzień dobry!

ja jeszcze nie, wlaśnie kupiłam swietna pościel na allegro, w białe baranki, moja kumpela taka ma i nie moglam sie oprzeć, spapugowałam ☺️ a wczoraj też jedna kupiłam w paseczki brazowo-niebieskie, też fajna

ha co oni by bez nas zrobili... no plajta jak nic 😉

• Mamusie
meliska napisał(a):
wanilia napisał(a):
Aniqa1111 napisał(a):
wanilia napisał(a):
Aniqa1111 napisał(a):
wanilia napisał(a):

nie ty jedna 😜
dzień dobry!

ha co oni by bez nas zrobili... no plajta jak nic 😉

co racja to racja 🙂

• Mamusie
Aniqa1111 napisał(a):
kurde, dziewczyny, nie wiem czy mam isc do lekarza, Kalina odkad dostaje deserki i kaszke to robi ciemnozielona kupe, a dzisiaj zrobila zielono-czarna 🤢 nie wiem kurde, w necie pisze, zeby isc do lekarza. narazie odstawilam jej wszystko na kilka dni, zobacze czy kolor wroci do normy na zolty

Przeczytaj sobie ten artykul:
http://www.edziecko.pl/pierwszy_rok/1,79405,7996918,Kupka_niemowlecia__czyli_temat_z_pieluszki.html
nie koniecznie do lekarza odstaw to co jako ostatnie jej podalas i poczekaj az wroci do normy 🙂

• Mamusie
Mała spała poł godziny a ja zamiast skończyć sprzątać kuchnię to zdjęcia ładowałam 😁
Proponuje taka formułę konkursu : zdjęcia będę wklejac po trzy - meliska pisze które to dzieci, wtedy ja wklejam kolejne 3. Na koniec podsumuje trafność odpowiedzi. Może być? W nagrodę za 100% trafnych odpowiedzi przewidziałam.......hmmmmm, moje rajtki 😁 Uzywane ale za to jaki kolor 🤪 😜

• Mamusie
ANIQA też bym tak zrobiła jak Basia mówi odstaw narazie i zobaczysz jakie kupki będzie robić!!!
Mój mały teraz na macie figluje z gołą pupinką!!!
PO spacerku jesteśmy a za niedługo idziemy na drugi spacer !!!
Obiadek już zjedzony!!
Wanilia mój mały też nie chciał pić z butli jak go miałam na kolanach i postanowiłam mu dać jak leży na podusi i wypija 100 ml herbatki hehe

• Mamusie
wanilia napisał(a):
Mała spała poł godziny a ja zamiast skończyć sprzątać kuchnię to zdjęcia ładowałam 😁
Proponuje taka formułę konkursu : zdjęcia będę wklejac po trzy - meliska pisze które to dzieci, wtedy ja wklejam kolejne 3. Na koniec podsumuje trafność odpowiedzi. Może być? W nagrodę za 100% trafnych odpowiedzi przewidziałam.......hmmmmm, moje rajtki 😁 Uzywane ale za to jaki kolor 🤪 😜

hahha, dla tych rajtek, to ja chyba tez stane w konkury 😜 😁 😁 😁 😁

• Mamusie
Aniqa1111 napisał(a):
wanilia napisał(a):

hahha, dla tych rajtek, to ja chyba tez stane w konkury 😜 😁 😁 😁 😁

haha Aniqa Ty se uważaj 😜
ja idę pranie wieszać, ale będę kukać

• Mamusie
meliska napisał(a):
wanilia napisał(a):
my sie pakujemy w chustę i wychodzimy. Falstartu z konkursem nie będziemy robic skoro zapowiedziamy na wieczór

to wszystkim dzieciakom zapowiedzieć, że o 21 już w wyrkach i śpią, a ja nadal galotami trzęsę w takim razie 😜

ty galoty wygrac mozesz wiec nie trząsaj nie trząsaj sie maleńka;p

• Mamusie
agami napisał(a):
meliska napisał(a):
wanilia napisał(a):
my sie pakujemy w chustę i wychodzimy. Falstartu z konkursem nie będziemy robic skoro zapowiedziamy na wieczór

to wszystkim dzieciakom zapowiedzieć, że o 21 już w wyrkach i śpią, a ja nadal galotami trzęsę w takim razie 😜

ty galoty wygrac mozesz wiec nie trząsaj nie trząsaj sie maleńka;p

😁 😁 😁

• Mamusie
ale kalina mi dalla popalic przed snem..nie wiem co jej bylo, darła sie prez pol godz jak szalona, jakby kolka, ale nie kolka, a łapki tak pchala do buzi ze masakra, wiec posmarowlalm tym zelem , ale on jest do dupy, ona od razu to zlizala. Jak sie nazywaly te kropelki na ząbkowanie Waniliaa???
a mleka wypila tylko polowe, wiec pewnie niedlugo sie obudzi.
nie wiem co jej dzisiaj bylo, nigdy tak sie nie zachowuje 😞 biedactwo, jaka ja sie czuje bezradna, jak ona tak placze..