Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
meliska napisał(a):
Hejka 🙂

Nadrabiam na raty i już prawie nic nie pamiętam ☺️

Marika gratuluję ząbka 🙂 u nas jeszcze nic i chyba żadnych widoków

Wanilia bo to pytanie o posiłki to w związku z kupkami było... poprawiły się u Weroniki? i cieszę się, że na fitnesie już lepiej 🙂

Aniqa super, że Kalinka zaczyna tak śmigać, a tak się martwiłaś 😁

Anika Rafałek to nieźle się pnie w górę 😉

Agami całuję w paluszki 😘

a dziekuje za buzi 🙂)) hihi a co do maty to ja wyczytalam chyba ze srednica 97 ale nie jestem pewna:PP nie pamietam.. mi tez sie bardziej ta w kwiatki podoba ale to takie malo dla chlopca wiec obejde sie smakiem 😜 hehehe
my za to kupilismy mlodemu cos takiego:

kladzimy mlodego na kocu i to nad nim... najpierw pol godziny fajnej zabawy a pozniej eheh pudzian show chwyta i podnosi cala zabawke potrafi przelozyc noge przez poprzeczke ta z wiatraczkiem i krzyczy jak sciagnac nie moze hehehe
a co do kup u nas byl moment ze byly wtarde, czarno zielone i wogole dzwonilam do lekarza kazali podac dicoflor w kroplach... dalam i od 2 dni jest ok juz a dzis to nawet jedna byla mega po same body hehe

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
dorianna napisał(a):
marika321 napisał(a):
po całej nocy 80 ml mleka....... 😞 😞 😞

Oooo to faktycznie malo, ja mam po nocy tak od 260 do 300ml.
A w dzien sciagasz cos albo karmisz go?
No i gratuluje pierwszego zabka 🤪

karmie czasem jak młody sie buntuje to ściągam... ale po nocy to przynajmniej zawsze było te 140 a tu 80ml......

Rita napisał(a):
woow gratulujemy ząbka 🤪 kto znalazł? kto znalazł?

mamusia znalazła 🙂

meliska napisał(a):
Hejka 🙂
Marika gratuluję ząbka 🙂 u nas jeszcze nic i chyba żadnych widoków

ja byłam pewna że u nas też zero widoków nawet nic na ząbkowanie jeszcze nie kupiłam a dziś rano pościel zaśliniona na maksa-taka "wydojona" poszewka spał ładnie do 6
ale w dzień spał po 10 min wiec "tak oooo a sparwdze co tam w buźce " a tu taki ostry ząbalek czuje 🤪 🤪

ps. dopiero dziś zaopatrzyłam sie w camilie w razie W

• Mamusie
hejka!!! mały wykąpany zjadł butle i szleje już tak od razu nie zasypia ale w łóżeczku sam!!! Poza tym wyspał się na polu jak byliśmy po 18 z nim!!!
AGAMi KUba super gość fajnie wygląda na tej podłodze w zabawie w małpkę!!!
Marika gratulacje za pierwszy ząbek szybko!!!
Mojemu jeszcze nic a nic ale to dobrze tylko oby przechodził łagodnie!!!

• Mamusie
znowu cos przeoczylam.... marika gratulujemy ząbala 😉)) bo ja tal czytam z doskoku jak leze z n im na dywanie i jak mi przeszkodzi to nie pamietam gdzie skonczylam eheh.. a ogolnie mimo zabandazowanej lapy pisze na forum obiema rekami i maz sie smieje ze druga reke tez mi zabadnazowac trzeba to nie bede mamuskowac.net:P hehe

• Mamusie
🙂) a nasz wygibasek jeszcze nie wykapany bo my jak zwykle kapiel o 21:P wiec kolo 22 dopiero do lozeczka laduje:P dzis spal do 9 w szoku bylam:PPP pierwszy raz... z przerwa o 5,7,8 ale od 22 to i tak luksus 🙂 pewno jednorazowy ale cieszylam sie jak dziecko...
a ja musze isc do poediatry z mlodym pod jezyczkiem ma taka przeźroczysta kulke malutka jak babelek powietrza i ma to od miesiac jak nie dalej myslalam ze podraznil i zejdzie samo ale nie schodzi i nie wiem co to...

• Mamusie
Agami my taki stojak gimnastyczny mamy od dawna i Weronika duzo pod nim leżała ale od jakiegoś czasu chwyta za noge i próbuje ją do buzi wkładac....
Mate juz zamówiłam - tą ze świnką okrągłą. Naprawde nie mogłam się zdcydować ale wybralam tą świnkową bo składa się z czterech elementow więc łatwo ją złożyć. A średnica to ponad 90 cm więc nie taka mała - do brzuszkowania i nauki obrotów spokojnie wystarczy 😉

• Mamusie
Hello mamuśki. Moja gwiazda po kąpieli odpadła mi przy cycku po 19 i już skwierczała 10 min temu, wiec znowu cyc i śpi... ile ona je, szok!
Agami ja miałam Gorzów wpisany w mieście, z którego pochodzę... haha.. ale mieszkaliśmy tam tylko 1,5 roku, a teraz 30km od Gw mieszkamy. Ale na żużlu nigdy nie byłam i nie kibicuję, choć chciałabym się kiedyś wybrać.
Asia to trzymam kciuki za szczepienie. 🙂
Zapomniałam Wam napisać, że my przestaliśmy gluten podawać. Moja pediatra mi odradziła. Mała miała wysypkę na twarzy i ona stwierdziła, że to za wcześnie, a te nowe zalecenia to tak naprawdę za kilka lat okaże się, czy są dobre.. i po przemyśleniu wstrzymaliśmy się. więc tylko cycuś, deserki i pomału obiadki.
Miłego wieczoru mamusie 🙂

• Mamusie
Agami hehe Kubuś wygląda jakby przygotowywał się do wygibasów na trzepaku 😁

Anika wskakuj pod pierzynkę i kości wygrzej 😘 i żebyś rano wstała jak nowonarodzona 😘

U nas ostatnio nocki dziwne 🤢 albo się non stop budzimy albo usnąć nie możemy 🤢 wczoraj usypiała długo, ale do rana spała i mam nadzieję, że dziś będzie to podobnie wyglądać... a każdym bądź razie już spi 🥴

• Mamusie
buziaki dla Kubusia i dla Aniki na zdrówko, my uciekamy spać,chociaz i tak nici bedą pewnie ze spania bo dzisiaj dowiedzieliśmy się że jest szansa na to zeby pewne nasze marzenie się spełniło i w ciągu najblizszych dni się okaże -na razie nie zdradze co to ale trzymajcie kciuki prosze 🤪

• Mamusie
Weronika jestem mega zadowolona z tego... 🙂)) Kuba tombaardzo lubi co widac na zalaczonych obrazkach;p
meliska ehehe moj maz tez uwaza ze jak na trzepaku zawisl heheh
nadia ufffff;D tyle powiem bo ja kibicuje i za gorzowem hmmm nie przepadam;D jako kibic oczywiscie hihihi
anika zdrowiej
aaagaaa dobranoc.. ja tez spadam 😉
spijcie dobrze dziewuszki i maluszki tez...ja ide pod prysznic... zmienie opatrunki i do spania...

• Mamusie
Rita napisał(a):
buziaki dla Kubusia i dla Aniki na zdrówko, my uciekamy spać,chociaz i tak nici bedą pewnie ze spania bo dzisiaj dowiedzieliśmy się że jest szansa na to zeby pewne nasze marzenie się spełniło i w ciągu najblizszych dni się okaże -na razie nie zdradze co to ale trzymajcie kciuki prosze 🤪

trzymacie??? trzymamyyyyyyy trzymamyyyyy 😘

• Mamusie
Rita napisał(a):

No to trzymamy kciukasy 😆
Ale mam nadzieje, ze nie dlugo zdradzisz co to;-)...