Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
a propo Rity obrączkowania to przyszły teściu zasugerował mi ostatnio jaki typ sukni powinnam sobie kupić mianowicie z zakrytymi plecami bo mam tatuaż na kręgosłupie i wiecie co.....taką sobie kieckie odwale że mi całe plecy będzie widać a co!!!!! 🤪

• Mamusie
Rita napisał(a):
a propo Rity obrączkowania to przyszły teściu zasugerował mi ostatnio jaki typ sukni powinnam sobie kupić mianowicie z zakrytymi plecami bo mam tatuaż na kręgosłupie i wiecie co.....taką sobie kieckie odwale że mi całe plecy będzie widać a co!!!!! 🤪

heheeeeee

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
Ja zaraz pod prysznic ide, bo chyba Yasmine usypia...albo i nie 🤢

to co Coq nie kąpiesz się dziś 😜
ja też zaraz do wyrka spadywowywam, bo mój do pracy poszedł, więc muszę w pełnej gotowości być... chociaż ostatnie 2 noce przespane w całości, ale nie zapeszam
ciężki dzień dziś... mnóstwo czasu w samochodzie... okna nie otworzysz, klimy brak 🤢
superowe fotki dzieciaczków 🙂

• Mamusie
wanilia napisał(a):
beata26 napisał(a):
Ja zastanawiam sie kiedy Sare eksmitowac do jej pokoju. Wlasnie jak Coq wspomniala o Bambinowym pokoju to mi sie przypomnilo zeby Was zapytac czy myslalyscie juz o eksmisjach?.

U nas chyba po przeprowadzce ( jeśli takowa nastapi, grrrrrrrr) Weronika nadal bedzie spala z nami w sypialni. Bo jeśli miałby byc osobny pokoj to ona byłaby na dole a my na górze - bez sensu.

U Nas jest odwrotnie 😉 My na dole a Florek na gorze 🙂

• Mamusie
Sypialnia Sary jest obok naszej wiec te samo pietro ale na przeciwko schodow,wiec musimy zamobtowac bramki. Raz syn siostry spadl ze schodow jak schodzil u nas z poddasza.Dobrze,ze nic mu sie nie stalo bo schody na poddasze sa wezsze i odkryte z jednej strony i musimy pomyslec jak je zabezpieczyc.

• Mamusie
Rita napisał(a):
wyslalam Adama po zakupy z ogromną listą a na niej między innymi podpaski i zmywacz do paznokci-ciekawe jak sobie poradzi hehehe

Ja mojego wyslalam na zakupy i powedzialam zeby kupil kaszke orkiszowa. Zadzwonil do mnie ze nie umie znalezc wiec mowi mu zeby kupil kaszke manne. Wraca do domu i wyciaga kaszke ryzowa 😮 jak twierdzi dla niego to nie ma roznicy to kaszka i to kaszka 😮
Najlepsze ze mowie mu zeby sprawdzil czy w sklepie pojawil sie juz baklazan, a on mi go kupil 🤨 znacie jakis przepis na zrobienie baklazanu?