Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
hej kochane ale się rozpisujecie!!! hehehe
My w weekend spoko nawet sobota u teściów a dziś spacerki przed blokiem!!! mały nadal zębów nie ma a nasze grudniaczki dzieciaczki mają już chyba wszystkie tylko my zostaliśmy!!!
Kochane ja wracam do pracy w tą środę na 8 do 15 mam szokiren tak się stresuję!!!
Mały zostaje z moją mamą a od 6 sierpnia zostaje z teściową już!!!!
Nie wiem jak to będzie

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
marika321 napisał(a):

I nóżki wydepilowalam.... 😉

haha... też mi wyczyn... w ciąży to było coś 😁

Aga Maciuś zawodowiec 😉 to jak stoi to jeszcze nic... jak on się po tych jajkach drapał 😁 rasowy facet 😁 😁 moja też jeszcze zarzuca trochę tyłeczkiem 😜 i jak pomyślę, że Florek za jedną rękę już śmiga... szok 🤪 też chętnie bym się pochwaliła wyczynami Julki, ale nie mam pojęcia jak taki filmik wstawić 🤢

Chloe ale masz przystojniaków w domu... no no no 😉 a Julek to wiecznie zadowolony i tak trzymać 🙂

Wanilia Weronika prześliczna 😘 I widać, że czas spędzacie aktywnie... basen, konie 😉 a Ty mamusiu bez żadnych wariactw 😠 już to przerabialiśmy... Werka rozwija się swoim tempem i rozwija się zajebiście prawidłowo i nawet lekarz to potwierdził... także spoko spoko spoko 😘

Agami jakiego Kubuś ma zawodowego konika... pozazdrościł Weronice koni???????? 😉 buziolek jak zwykle uśmiechnięty 🙂

• Mamusie
meliska napisał(a):

Aga Maciuś zawodowiec 😉 to jak stoi to jeszcze nic... jak on się po tych jajkach drapał 😁 rasowy facet 😁 😁 moja też jeszcze zarzuca trochę tyłeczkiem 😜 i jak pomyślę, że Florek za jedną rękę już śmiga... szok 🤪 też chętnie bym się pochwaliła wyczynami Julki, ale nie mam pojęcia jak taki filmik wstawić 🤢

no też się dzisiaj śmiaałam, że wygląda jakby po jajkach się drapał 😜
a filmik wrzuć sobie na youtube, załóż sobie tam konto. a potem nam linka zapodaj 🙂

• Mamusie
aaagaaa napisał(a):
meliska napisał(a):

a filmik wrzuć sobie na youtube, załóż sobie tam konto. a potem nam linka zapodaj 🙂

no właśnie jak to na you tube wrzucić ☺️

• Mamusie
a u mnie był dzisiaj festyn, na którym były różne skecze etc i prezentacja swojskiego jedzonka 🙂 i poszliśmy z Maćkiem, bo mój tata tam był. no a już zaczynało się chmurzyć. ale staliśmy z tatą od strony obsługi 😉 i obok był samochód. to było u nas nad zalewem. ludzi mnóstwo. i nagle mocno zawiało, wszystko zaczęło fruwać. ja i Maciek szybko do samochodu, wózek do bagażnika. a tam 2 drzewa wielkie, może 40 metrowe się złamały za jednym podmuchem wiatru... no i jeden samochód przez środek maski i drugi tylko kawałkiem... 😮 i na szczęście nic nikomu się nie stało. a organizatorzy zbierali to jedzenie szybko, te daszki co były porozkładane, cały sprzęt... a tu grzmiało, pioruny waliły, deszcz lał - ja i Maciek siedzieliśmy i czekaliśmy w samochodzie na tatę...
a zmierzam do tego, że już teraz 3 albo nawet 4 burza jest od tamtej (a tamta była ok 17.20)...

a ważniejsze do czego zmierzam to to, że właśnie zjadłam 2 kanapeczki ze smalcem z mięskiem i cebulka, a na to ogórek małosolny!!! pychaaaaaaa 😁 ja nigdy jakoś za smalcem nie przepadałam, mięso też musi być super chude żebym zjadła... a to jest rewelacja po prostu!!!

chyba idę sobie jeszcze 2 kanapeczki dorobić... ☺️

• Mamusie
meliska napisał(a):
aaagaaa napisał(a):
meliska napisał(a):

no właśnie jak to na you tube wrzucić ☺️

ja też pierwszy raz to robiłam.

załóż sobie tam konto. a potem to już szybko dojdziesz ładu co i jak bo prosta obsługa 🙂

• Mamusie
a ogolnie jutro wrzuca wam filmik jak kuba sie caluej eheheh mega smieszne hihhi
no klade sie jutro do pracy;/ ehhh
na zakonczenie przepis
Składniki:
7 mandarynek
3 szklanki maki
1 szklanka cukru
2 łyzeczki cukru waniliowego
3 łyzeczki proszku do pieczenia
3/4 szklanki oleju
4 jajka
polewa czekoladowa
posiekane migdały
Sposób wykonania:
Mandarynki wraz ze skórka zalewamy woda i gotujemy 40 minut po czym
odcedzamy i miksujemy.
Make przesiewamy z proszkiem, dodajemy cukier, olej, cukier waniliowy,
wbijamy jajka oraz dodajemy 1,5 szklanki musu mandarynkowego,
miksujemy. Ciasto przelewamy do blaszki 38x26, pieczmy 40 minut w 180
stopniach C.
Po wystudzeniu polewamy polewa czekoladowa i posypujemy migdałami.

mega szybkie i mega dobre... przepis dostalam w pracy ale widze ze on z neta z ega gotuje w kazdym badz razie baaaaaaaaaaaaaaaaardzo dobre 🙂i super proste bo wszystko z jednej michy;p

• Mamusie
aaagaaa napisał(a):
Meliska a ja Ci zazdroszczę schudnięcia...

i teraz głupio się czuję, jak opasła jakaś świnia obżerająca się na noc... ☺️

ja wcioagnelam salatke i ciasto wlasnie... po proodzie zgubilam zeszlam na 0 a teraz znwou 3 kg w plusie;/ jak prosiaczek rosne i rosne i mam to w nosie... jak przetsane karmic to bedzie dieta ale teraz jak karmie przeciez odchudzac sie nie bede;p

• Mamusie
aaagaaa napisał(a):
Meliska a ja Ci zazdroszczę schudnięcia...

i teraz głupio się czuję, jak opasła jakaś świnia obżerająca się na noc... ☺️

Schudnąć a schudnąć to jest różnica... ja zostałam przez nerwy "wessana" 🤢 jeszcze mi 2 kg pociążowe zostały.... spoko mój zakład pracy się z nimi rozprawi 😉
To ja już nie wiem czym opasłym ja musiałabym być... właśnie wmłóciłam ze 20 dag krówek 😜

• Mamusie
meliska napisał(a):
Agami narobiłaś smaka na to ciacho. Jutro nie, bo mój rano z nocki wróci, a ja na popołudnie do pracy... ale we wtorek wypuszczam się w miasto w poszukiwaniu mandarynek 😉 a w ogóle czy można teraz dostać smaczne mandarynki? bo jakoś o tej porze roku nie kupuję

Mówię wam mega szybkie i smaczne. Mandarynki w biedronce nawet smaczne tylko sporo pestek

• Mamusie
agami napisał(a):
meliska napisał(a):
Agami narobiłaś smaka na to ciacho. Jutro nie, bo mój rano z nocki wróci, a ja na popołudnie do pracy... ale we wtorek wypuszczam się w miasto w poszukiwaniu mandarynek 😉 a w ogóle czy można teraz dostać smaczne mandarynki? bo jakoś o tej porze roku nie kupuję

Mówię wam mega szybkie i smaczne. Mandarynki w biedronce nawet smaczne tylko sporo pestek

eno biedronkę mam pod nosem 😜 haha to paliwo zaoszczędzę 😉
dobra zmykam do spania, bo sama na placu boju dziś jestem i rano o 7 Jula już pewnie każe mi się z wyra wynosić 🤢 chociaż fajnie tu się z Wami pierdoły pociska 😉 dobranoc 🙂