Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Dzień dobry - wstałyśmy 😜
Agami my też jeszcze jeździmy w pierwszym foteliku ale chyba kupię MaxiCosi Priori. Chciałam MC Mobi montowany tyłem ale okazuje się że nawet w kombi zajmuje on dużo miejsca a bez systemu isofix montuje się go jakoś dziwnie więc pasuję..Zresztą troszkę musimy zostawić w aucie miejsca dla drugiego bąbla 😉
Coq Werka wkurza się głównie jak jej coś nie wychodzi, myślę ze to normalne, złość to w końcu emocja a nasze maluchy nie potrafią jeszcze nad emocjami panować
Co do witamin to my odstawiliśmy na lato D3 bo Werka przeszła na mleko MM i do tego było przecież słoneczko. Teraz wracamy do witaminek. Co do nienasyconych kwasów tłuszczowych to ja dodaję do obiadków oleje (ryżowy, lniany, oliwa z oliwek na zmianę)

• Mamusie
aaagaaa napisał(a):
mam już meble do kuchni 🤪 🤪 🤪 na razie zajmują salon 😁 😁 😁 ale na początku listopada będą już zamontowane w kuchni!!! 🙂

dziewczyny, to się dzieje naprawdę, to nie jest bajka. niedługo wprowadzamy się do NASZEGO WŁASNEGO DOMU!!! 🙂 🙂 🙂

nie wierze-dowody gdzie?????? 😜 😜 😜

• Mamusie
Rita napisał(a):
aaagaaa napisał(a):
mam już meble do kuchni 🤪 🤪 🤪 na razie zajmują salon 😁 😁 😁 ale na początku listopada będą już zamontowane w kuchni!!! 🙂

dziewczyny, to się dzieje naprawdę, to nie jest bajka. niedługo wprowadzamy się do NASZEGO WŁASNEGO DOMU!!! 🙂 🙂 🙂

nie wierze-dowody gdzie?????? 😜 😜 😜

nie dam Wam zdjęcia mebli kuchennych bo to zepsuje późniejszy efekt jak już będą zamontowane 😜

a o zdjęciach łazienek i płytek w kuchni pamiętam... postaram się dzisiaj zrobić... ☺️

• Mamusie
Siema Konczity !!!!!!

Nova powoli do świata światła wraca 😎
...ale pooooowwwwoooolllliiiii 😉

Nie nadrobię Was bo by mi oko wypłynęło chyba od nadmiernego wytężania wzroku...ale myślę, że jutro już będzie w miarę oki 🙂

Jedyne co mi się udało to pootwierałam linki jakie powrzucałyście i szczerze mówiąc foteliki macie zajebiste 🙂
Pączuś ma -> fotelik
...wpływu na to nie miałam zbytnio bo od ojca dostał więc trudno...ale wygodny jest bo Pączek nie narzeka 😉

Miłego dzionka laski 😘

• Mamusie
Holi Ty nie drażnij dziewczyn czterodoniową delegacją 😜 Ani się obejrzysz będzie piątek 🙂
NovaM tylko w stronę światła nam nie idź 😁
Majce ząbka gratulujemy 😘
Dla Konstancji i jej mamy pokłon za żłobkową dzielność 🙂
Aaagaa ja też czekam na zdjęcia więc się ogarnij i spełnij obietnicę 😉
A mi smutno dziś, jakiś dołek się zakręcił....Do tego nieprzyjemna rozmowa z szefową i niepokojący bół brzucha, może z nerwów... Pewnie to głupio zabrzmi ale szkoda mi kolejnej stówy na lekarza, wizytę u swojego mam 2go listopada. I stawiam sobie pytanie co to zmieni jeśli pójdę szybciej? Sama wiem że muszę uważać na siebie a złych myśli staram się nie dopuszczać. Z Werką też plamiłam i martwiłam się a teraz śpi w wózeczku przed domem moje słoneczko 🙂

• Mamusie
wanilia napisał(a):
Holi Ty nie drażnij dziewczyn czterodoniową delegacją 😜 Ani się obejrzysz będzie piątek 🙂
NovaM tylko w stronę światła nam nie idź 😁
Majce ząbka gratulujemy 😘
Dla Konstancji i jej mamy pokłon za żłobkową dzielność 🙂
Aaagaa ja też czekam na zdjęcia więc się ogarnij i spełnij obietnicę 😉
A mi smutno dziś, jakiś dołek się zakręcił....Do tego nieprzyjemna rozmowa z szefową i niepokojący bół brzucha, może z nerwów... Pewnie to głupio zabrzmi ale szkoda mi kolejnej stówy na lekarza, wizytę u swojego mam 2go listopada. I stawiam sobie pytanie co to zmieni jeśli pójdę szybciej? Sama wiem że muszę uważać na siebie a złych myśli staram się nie dopuszczać. Z Werką też plamiłam i martwiłam się a teraz śpi w wózeczku przed domem moje słoneczko 🙂

czyli jednak babajaga szefowa już nie mówi ludzkim głosem..... 😠 nie cierpię tej baby 😜

nie martw się 😘
a co do wizyty u lekarza to pewnie masz rację ....ale ja bym pewnie nie wytrzymała i poleciała... 🤨 ale odpocznij i sie zastanowisz może przejdzie 😉leki dalej przyjmujesz???

• Mamusie
Rita zęba piątego gratuluję niech rośnie zdrowo! 🙂

Wanilia wierzę, że będzie dobrze. I myśl pozytywnie kobieto. 🙂 Szefową miej głęboko gdzieś!

Agami fotelika u mnie też jeszcze nie ma. Mała właściwie nie ma okazji jeździć samochodem, więc póki co nawet nie planujemy kupić. Z pewnością ceną będzie grała znaczącą rolę przy wyborze, niestety!

Aga cieszę się twoim kuchennym szczęściem. 🙂

Chyba pomyje podłogi. A jak Jaśmina się w porę obudzi to pójdę z nią na spacer, bo w końcu się rozpogodziło.

• Mamusie
wanilia dziękuje :* ona teraz jest poddenerwowana najgorsze jest to że ona śpi 2 razy w dzień a one kładą dzieci przed 12 dopiero na jedno spanie i ona później od 14 do 19 nie wytrzymuje i np teraz zasneła mi na rękach 5 minut temu.. dzisiaj też był płacz jak ją zostawiłam serce mi się kroi ale nic nie zrobie.. 😞
tobie życzę zdrówka i żeby te plamienia już się skończyły Będzie dobrze wszystko 😘

• Mamusie
Pammat mam nadzieję, że dziś Konsti też wzorowo dzionek w żłobku zaliczyła 🙂 a Ty z tygodnia na tydzień staczasz się coraz bardziej 😜
Coq woow masz to teraz na piśmie 🤪 dla nas to oczywista oczywistość 🙂
Wanilia podziwiam, że się sama z Weroniką w taką podróż wybrałaś. Moja ostatnio w drodze do Breslau tak koncertowała, że nie wyobrażam sobie jechać z nią gdzieś dalej 🥴 I jak... krwawienie ustało? I co znowu tej Twojej szefowej nie pasi?
Aga dawaj te foty, bo wszystkie tu jak na szpilach siedzimy 😜

A z witaminek to my dajemy cebion multi i od niedawna zaczęłam znowu podawać D. Ale zastanawiam się poważnie nad tym tranem... oglądałam dziś rano Dzień Dobry TVN i było właśnie o witaminach, że Polacy łykają ich niebotyczne ilości i potwierdzili, że tylko łykanie tranu ma sens... w piątek do pediatry idziemy to się poradzimy. I jeszcze pytanie do Holi a te bakterie... to można stale łykać? bo ja teraz dałam Julce jak miała ten katar 🥴

• Mamusie
meliska mój mąż się śmieje bo 2 tygodnie temu byliśmy w sumie razem on był na kawalerkim a ja z koleżanką i poszłyśmy i okazało się że oni też tam są a tydzień temu koleżanka wyprawiała urodziny i mój mą do mnie mówi przespaliśmy 6 lat a teraz się obudzili żeby wychodzić na miasto 🙃 Konsti trochę nerwowa potrzebuje mnie teraz widać ale musimy dac rade.. a ja teraz trochę odreagowałam tymi wypadami na miasto potańczyłam i czułam się jak ryba w wodzie 😜 teraz idę z mężem 24 listopada na zabawę andrzejkową tam gdzie mieliśmy ślub bo wyprawiają i idzie mała elita rodzinna też także się pobawimy w gronie rodzinnym od mojego męża a mała z moją mamą dyżur ma.. 🙂