Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
U nas też dziś szaleństwo ze spaniem bo...łóżeczko nie służy do SPANIA, służy do STANIA -taka drobna różnica 😜 Tak więc drzemka która zazwyczaj odbywa się o 12 przesunęła się do 16...Co będzie wieczorem nawet nie chcę myśleć 🥴 Ale i tak się cieszę że Młoda nauczyła się stawać 🙃

• Mamusie
marika321 napisał(a):
I póki co na spanie się nie zapowiada.....

Też się zastanawiam, kiedy u nas spanie się zapowie. Tato dziś wyszedł na spacer z Jaśminą, zeszły im 3 godziny i podobno spała około godziny lub półtorej, około 16 czy 17 - nie wie, że takie rzeczy trza zapamiętać 🤔

Wanilia no coś za coś. 😜 Ale ja przyznaję, że nigdy nie miałam tego problemu spanie-wstawanie.

Aga no Ty tam pewnie masz sporo sprzątania.

• Mamusie
Marika Michałek superowy!!! 🙂

NovaM, Aniqa oj współczuję Wam tych nocek... u nas też jest różnie, wczorajsza noc była tragiczna, jak usnął o 19 to pierwsza pobudka była o 20.30. potem o 21 oglądał ze mną Rodzinkę, potem usnął w końcu ok 23... no a potem co godzinę było jakieś 10 minut darcia... masakra...

Wanilia to teraz wiesz co przeżywałam z usypianiem 😜

Coq no jak się Bambina skuliła 🙂

• Mamusie
coquelicot napisał(a):

Aga no Ty tam pewnie masz sporo sprzątania.

no okna prawie zakończyła, na razie zdzierałam tylko nalepki, została mi łazienka na dole, kotłownia i malutkie w spiżarni. potem je będę myć. i całe sprzątanie musi zakończyć się w przyszłym tygodniu. bo potem malowanie 😁

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
aaagaaa napisał(a):
no a Maciek śpi od 19 🙂

Szczęściara. Moja leży w wózku, udaje, ze pije mleko i bawi się etykietką u pluszowego Reksia - kukiełki (etykietka się mówi? 🤔 )

chyba metka 😁

no ale jak grzecznie leży to też nie masz na co narzekać 🙂

• Mamusie
aaagaaa napisał(a):
coquelicot napisał(a):
aaagaaa napisał(a):
no a Maciek śpi od 19 🙂

Szczęściara. Moja leży w wózku, udaje, ze pije mleko i bawi się etykietką u pluszowego Reksia - kukiełki (etykietka się mówi? 🤔 )

chyba metka 😁

no ale jak grzecznie leży to też nie masz na co narzekać 🙂

no właśnie, właśnie 😎

...już nie leży 🙃

• Mamusie
Nie tak źle ..... 😉 bo właśnie młody padł.... 🙂

Ano właśnie zapomniałam Majcia naprawdę super w tych spineczkach 🙂
a Bambinka drobinka nasza pozwijana 🙂 dobra jest 😉 musiała być wykończona.... A tatuś no jak tatuś dziecko śpi to zadowolony a nie zawraca sobie głowy drobiazgami 😉

Wanilia fajnie ze Werka wyskoczyła na następny poziom 🙂 🙂 🙂ale jeszcze Ci ręce opadna z tym usypianiem..... 😉 miałam to samo.....prawie spał ale musiał wstawać...... 🤢

• Mamusie
.ale jestem padnieta, caly dzien w pracy , dopiero przed 19 zladowalam w domu

dziewczyny, czy też macie teraz obfitsze miesiaczki?? bo ze mnie sie leje, musze uzywac najwiekszych podpasek, bo bym mialam ciagle majtki upindolone 😮 no masakra jakas, przed porodem mialam lajcik, a teraz to chyba litr krwi strace 😜 i badz tu człowieku pełen sił 😜 nie wspominając ze w ciagu ostaniego 1,5 miesiaca to juz moj trzeci okres 😮 kiedy to sie w koncu unormuje???

• Mamusie
Aniqa1111 napisał(a):
.ale jestem padnieta, caly dzien w pracy , dopiero przed 19 zladowalam w domu

dziewczyny, czy też macie teraz obfitsze miesiaczki?? bo ze mnie sie leje, musze uzywac najwiekszych podpasek, bo bym mialam ciagle majtki upindolone 😮 no masakra jakas, przed porodem mialam lajcik, a teraz to chyba litr krwi strace 😜 i badz tu człowieku pełen sił 😜 nie wspominając ze w ciagu ostaniego 1,5 miesiaca to juz moj trzeci okres 😮 kiedy to sie w koncu unormuje???

no u mnie też bardziej obfite ale tragedi nie ma bo mialam bardzo delikatne, co do regularności to nawet jest ale cykl mi się skrócił jakieś 24-25 dni 😮

• Mamusie
Zdjęcia dzieciaczków cudowne... niesamowite te nasze pociechy są 🙂
Agami to małżon Twój zaraz wyjeżdża, spoko, że możesz u mamy przekoczować... dacie radę 😘
Aga zazdroszczę tego powera do sprzątania... oddaj troszkę 😜
Coq też prysznic w obstawie biorę 😉
I ogłaszam wynik konkursu na ciasteczka... jest remis 🤪 wczoraj do północy piekłam obydwie wersje... Wanilii i Coq... pychota... tyłek chce pęknąć 😁

• Mamusie
wanilia napisał(a):
Dzień dobry 🙂
Marika ja kupuję w rybnych filety z soli
Co do zdjęcia to nie za bardzo mam co wstawić bo z wczorajszego usg takie dupne mi wydrukował 😞 Mało co widać więc wolę nie ryzykować, cholera wie co Meliska by tam wypatrzyła 😁
A poza tym chciałabym Wam zwrócić uwagę że to już nie fasolka, moje bobo ma już rączki, nózki i duużą główkę - juz zapomniałysmy jak wygląda dzidziuś w 10 tygodniu 🙂 Jak kosmita 🙃

Wanilia ja Ci dam kosmitę 😜 jakby któraś nie pamiętała... pozdrawia Was Jula w 11 tygodniu 😉