Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Ale nadziergane...... 🤪

Młody już śpi 🙂

Wanilia widzę ze masz dylematy ......ale fakt pewnie i tak jak jest lipa to długo tam nie dasz rady pracować. 🤢

Idę zrobić jakąś kolację dla m....wpadne poźniej 😉
Aaaaaaaaa w biedronce kupiłam dziś bebilon ten 1200 za 47,99 przy kasach stał regal z bobovitą i bebilonem dużym

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
marika321 napisał(a):
Ale nadziergane...... 🤪

Młody już śpi 🙂

Wanilia widzę ze masz dylematy ......ale fakt pewnie i tak jak jest lipa to długo tam nie dasz rady pracować. 🤢

Idę zrobić jakąś kolację dla m....wpadne poźniej 😉
Aaaaaaaaa w biedronce kupiłam dziś bebilon ten 1200 za 47,99 przy kasach stał regal z bobovitą i bebilonem dużym

w biedrące jest ten duży bebilon 1200 od kiedy zawsze były te 800g a ja kupuje właśnie te 1200 ale w tesco za 58,99 chyba ze jest promocja to 53,99.. 😮

• Mamusie
marika321 napisał(a):
Normalnie nie ma ale dziś przy jednej z kas stał regal z kaszkami i deserkami i na samym dole.stał ten duży bebilon zdziwilam się 😮 patrzę cena 47.99 🙃więc wzięłam dwa pudła bo tyle kasy miałam ... 😉

a ja dzisiaj do biedronki nie zajrzałam akurat 😞 może jutro skoczę w takim razie...

• Mamusie
marika321 napisał(a):
Pamm a skąd wiesz ze nie zmieniany inne tam mają czy jak???

one używają pampersa a ja dada i mąż dzwonił do kolegi z pracy bo jego żona tam robi i wystraszona jak nie wiem że jutro pójdę do dyrektorki i powiem ze nie mam isc i pogadac z nimi a on mowi ze nie mam zamiaru kapowac na nie tylko z nimi pogadac bo nie mam zamiaru isc do dyrektorki tylko chcialam z nimi pogadac nie chce im robic problemow przeciez ..

• Mamusie
pammat napisał(a):
marika321 napisał(a):
Pamm a skąd wiesz ze nie zmieniany inne tam mają czy jak???

one używają pampersa a ja dada i mąż dzwonił do kolegi z pracy bo jego żona tam robi i wystraszona jak nie wiem że jutro pójdę do dyrektorki i powiem ze nie mam isc i pogadac z nimi a on mowi ze nie mam zamiaru kapowac na nie tylko z nimi pogadac bo nie mam zamiaru isc do dyrektorki tylko chcialam z nimi pogadac nie chce im robic problemow przeciez ..

no to niefajnie jak tyle godzin z jednym pampersem... pewnie zapomniały...

• Mamusie
Hej ho!
Moje bagieciory siedzą w piekarniku, muszę pilnować.
Jaśmina mi płaczę, ale już w łóżeczku, nerw mi się włącza więc ją oddelegowałam.

Co do pracy to wierzę, ze jak chce ktoś znaleźć to znajdzie...no ale Ulka obala moją teorię doświadczeniem 🤔 Nie wiem, nie wypowiadam się, bo nie pracuję, a jeśli będę szukać to na innym rynku pracy, z perspektywy imigranta, więc tez na cuda nie liczę.

Jak wy o tej Biedronce, to mi się wakacje przypominają. 🙂

Pam a jak często zmieniasz pieluchę? Zlinczujecie mnie może ale u mnie często 3 na dobę schodzą 🤔 na noc, potem zmieniam około 8 do około 13 a potem około 18. No wiadomo czasami i 5 wypadnie.

Jeśli to dziecko nie przestanie mi płakać to chyba w kosmos wystrzelę 🤔

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
Hej ho!
Moje bagieciory siedzą w piekarniku, muszę pilnować.
Jaśmina mi płaczę, ale już w łóżeczku, nerw mi się włącza więc ją oddelegowałam.

Co do pracy to wierzę, ze jak chce ktoś znaleźć to znajdzie...no ale Ulka obala moją teorię doświadczeniem 🤔 Nie wiem, nie wypowiadam się, bo nie pracuję, a jeśli będę szukać to na innym rynku pracy, z perspektywy imigranta, więc tez na cuda nie liczę.

Jak wy o tej Biedronce, to mi się wakacje przypominają. 🙂

Pam a jak często zmieniasz pieluchę? Zlinczujecie mnie może ale u mnie często 3 na dobę schodzą 🤔 na noc, potem zmieniam około 8 do około 13 a potem około 18. No wiadomo czasami i 5 wypadnie.

Jeśli to dziecko nie przestanie mi płakać to chyba w kosmos wystrzelę 🤔

to może Bambina mało sika 😁

Maciek sika dużo, i pampersa zmieniam mu co 3 max 4 godziny... no i jeszcze 2-3 kupy dziennie więc trochę pieluch nam schodzi 🤢 na noc jedna, chociaż jak ostatnio się budzi i nie śpi to muszę mu jeszcze zmienić, bo wtedy nasika dużo 😜

oj, prześlij do mnie jedną bagietkęęęęęę!!! proszęęęęęęę 🙂

• Mamusie
Hej,
Coq ja tez się boję że mi rzeczywistość kopa w d... sprzeda i teorie na temat szukania pracy pójdą w kąt 😉 No ale póki co mam jeszcze pracę, umowę na stałe i muszą mnie przyjąć po wychowawczym chociaż na chwilę 😜 A jak nie to wyjedziemy na pół roku do GB do mojej sis, ona jest teraz wielka pani w swojej firmie i decyduje o zatrudnieniu 😉 Zresztą ja tak mieszkam że do pracy mogę do Opola i do Wrocka dojeżdżać więc myślę że dwa miasta wojewódzkie w zasięgu dają jakąś szansę na sensowną robotę. No i pomysł na swój biznesik też mam...
Aaagaa mam nadzieję że u nas działka plus stan surowy otwarty wystarczą jako zabezpieczenie pod kredyt 🥴
Pammat walcz jak lwica jutro o pupę Konstancji 😁 A tak serio to ja też sobie nie wyobrażam 7h bez zmiany pieluchy - oprócz nocy - wtedy bez zmiany nawet 12 h się trafi jak Młoda pośpi 😉

• Mamusie
hejka kochane!!! Dzień dziś jakoś nam minął jeszcze jutro i piątek tatusinek nasz będzie już w domku!!!
Wanilka jeśli ty się czujesz w swojej pracy źle to należy ją zmienić naprawdę wiem że to ciężka decyzja ale wiesz ty masz się czuć najlepiej!!!
Agaaa no to nieźle szalejecie z tym domem ale spoko pięknie wszystko się zapowiada!!!!
Meliska a ty jak tam powrót do pracy po urlopie!!!
Basia ty to masz wyzwaniową pracę!!!!

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
Aga nie wiem może mało sika. Po nocy pielucha jest pełna, a w dzień czasami jak nie kupy do 13 to ściągam i jest średnio zmoczona. A kupa zwyczajowo jedna, czasami więcej, a czasami to akurat tak po zmianie pieluszki 🙃
Bagietkę śle 🙂
dobrej nocy.

oj z kupą to u Maćka jest zazwyczaj, że zrobi zaraz po zmianie pieluchy, mały marnotrawca;p
a są dni kiedy mało sika, i ja do zmiany pieluchy a tam sucho prawie

• Mamusie
Proszę proszę naszej Coq w kosmos się zachcialo 😉 😉 😉

Pam bądź jutro dzielna 😉 i załatw sprawę z klasą 🙂

Co do pieluch to u nas jest różnie,ale jak tak pomyślałam to pewnie ok 5 idzie, tak średnio oczywiście 😉 ja poprostu sprawdzam czy nasikane bo to różnie czasem co 3 godziny a czasem jak wypije butle herbatki to moment pełno 😉 na noc ubieram pampersa bo śpi jakieś 10-11 godzin i zdążyło się przelać Dade a w dzień jedziemy na Dada- ch 😉 😉

Dobranoc laski 🙂

• Mamusie
Dzień dobry 🙂
Ja dziś zaczęłam dzień od pomycia podłóg w domu i od razu nastrój lepszy - jednym słowem to bezczynność mi nie służy 😜 Jak tak sobie siedzę u moich rodzicow to naprawdę nie mogę się doczekać własnej chałupinki na wsi, trzeba się wyrwać z mieszkania w bloku na chwilę żeby zobaczyć jak przyjemnie jest z działeczką za drzwiami 😉
Coq i jak tam - dokąd wczoraj doleciałaś? 😜
Aniqa miło że meldujesz swoją obecnośc ale odezwij się do nas troszkę 🙂

• Mamusie
Dzień dobry 🙂

Dokąd doleciałam? Ano tatuś wyciągnął ją z łóżeczka, bo akurat wrócił, więc miałam chwilę oddechu, a potem z nami chyba do 21:30 siedziała 🙃 A ja o 22 poszłam w kimono.
Ostatnio coś dużo płacze w nocy więc wolę chodzić wcześnie spać.

U mnie z rana dziś pięknie świeci słońce, więc i nastój jest ok 🙂

A ja Was w ogóle od pewnego czasu chc pytać, do kiedy zamierzacie dawać mleko modyfikowane dzieciom? Banalne pewnie pytanie, ale nigdy nikogo o to nie pytałam a szukać mi się nie chce 😜
miłego dnia 🙂