Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
agami napisał(a):
wanilia napisał(a):
Hej,
pospalabym z chęcia jeszcze ale po porannym karmieniu Weroniki polozyłam ją do łżka z tatą a sama wyszłam z psem. Dupa mi zmarzła że hoho - dawno nie wychodziłam tak wcześnie z domu więc sobie nie zdawalam sprawy że o siódmej jest aż tak zimno 🤪Ale najgorsze jest to ze po powrocie miałam plan się jeszcze połozyc ale M i W tak się rozłozyli ze się już nie wcisnę 🤔 🤨
Co do kapieli to my niby o stałęj godzinie kapiemy ale co jakiś czas Weronika wymusza jej zmianę. Np. w tym tyg prawie nie spi popołudniami i jak przychodzi do kapieli to jest juz tak zmęczona że musze rezygnować z masażu, czyszczenia pępka (co jest czasochlonne ze względu na budowe pepka u W) itd bo mi się dziecko drze więc szybciutko ubieram, dokarmiam i do łóżeczka - zasypia ledwo dotknie głową poduszki 😮 Ale nie o to przecież chodzi żeby ja tak męczyć więc od dziś kąpiel godzinę wcześniej - o siódmej.
chloe ja tam bym chętnie fotę ze spotkania obejrzała.... 😉
Milej niedzieli
ps. Admin założył wątek dotyczący zakładania froum prywatnych a tym samym prywatności na tym forum - myslę że warto napisać co nam lezy na wątrobie, może coś wspólnie wymyślimy 🙂

miłej niedzieli? 😉)) sloneczko sobota dzisiaj 🙂)))
dzień dobry wszystkim...

Haha, to mnie Wanilia zakręciłas z tą niedziela 🙂 🙂 czasoprzestrzeń na chwile mi się załamała 😉
dzień dobry i miłej soboty dziewuszki 🙂

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Witajcie 😘 😘 U nas jak zawsze walka tzn ryk w łóżeczku od 23-24 a potem spanie do 7 rana jedzonko i ponowne spanie do 12. Ja już nie wiem jak mam go usypiać bo każdy wieczór kończy się wrzaskiem (biedni sąsiedzi 🤢)
Wrzucajcie fotki ze spotkania też bym chętnie je zobaczył 🙂 🙂 🙂
Aniqa i Wanilia myślę, że to bardzo dobry pomysł, bynajmniej będziemy się czuły swobodniej i nie martwiły się, że widmo Weronika powróci 😮 😮 😮 🤢

• Mamusie
[IMG]http://img196.imageshack.us/img196/1571/imgp6885.jpg[/IMG]
Shot at 2012-02-11
[IMG]http://img546.imageshack.us/img546/1279/imgp6886.jpg[/IMG]
Shot at 2012-02-11
[IMG]http://img828.imageshack.us/img828/156/imgp6883f.jpg[/IMG]
Shot at 2012-02-11
[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/9269/imgp6882.jpg[/IMG]
Shot at 2012-02-11
[IMG]http://img546.imageshack.us/img546/3928/imgp6881d.jpg[/IMG]
Shot at 2012-02-11

panna kalina 🙂

• Mamusie
Basienka84 napisał(a):
Coq jak tam Bambina? dzis juz mniej placze?

Basia
Znowu wymusza noszenie 😎 Ale przynajmniej dzis w dobrym humorze wstala 🙃
Zycze zeby Florek wrocil zadowolony ze spaceru 🤔

Aniqa
Ale Kalinka slicznie wyglada. Ale ja sie nie dziwie, ze ona nosi juz duze ciuszki, bo juz na zdjeciach sie duza wydaje w porownaniu do mojej gwiazdy. 🙂

• Mamusie
a Maciek dzisiaj wyjątkowo dużo śpi 😁 rano my z mężem sprzątaliśmy a on leżał sobie w łóżeczku i patrzył na karuzelę, tylko co chwilę któreś z nas do niego szło nakręcić ją od nowa 😁 potem sobie usnął 🙂 potem pogadał ze mną, pośmiał się, zjadł 🙂 poleżeliśmy na brzuszku 🙂 i znowu spał 🙂 potem znowu się obudził i pouśmiechał, zjadł i znowu teraz śpi w leżaczku koło mnie 🙂

• Mamusie
mąż sprząta w samochodzie i pojechał też na myjnię go umyć, bo jest dzisiaj szoferem rodziców 😁 wiezie ich na bal charytatywny 🙂 będą się bawić 🙂

a jak wróci to zrobimy ciasto z jabłkami 🙂 i mam ochotę dzisiaj na coś dobrego na kolację, więc też coś wykombinujemy 😁 Maciek bardzo lubi leżeć w leżaczku w kuchni 🙂

• Mamusie
aaagaaa napisał(a):
a Maciek dzisiaj wyjątkowo dużo śpi 😁 rano my z mężem sprzątaliśmy a on leżał sobie w łóżeczku i patrzył na karuzelę, tylko co chwilę któreś z nas do niego szło nakręcić ją od nowa 😁 potem sobie usnął 🙂 potem pogadał ze mną, pośmiał się, zjadł 🙂 poleżeliśmy na brzuszku 🙂 i znowu spał 🙂 potem znowu się obudził i pouśmiechał, zjadł i znowu teraz śpi w leżaczku koło mnie 🙂

u mnie tak samo śpi od 24 w nocy z przerwami tylko na jedzenie 😲 Może przez tą pogodę??? ! 🤔

• Mamusie
Cześć mamusie 🙂
Kasiunia to ja w takim razie zazdroszczę pogody... jakakolwiek by nie była,a albo dzieciaczków ( Aga też ) bo moje dziecię ani na chwilę oka nie chce zmrużyć 🤢 a małżon wczoraj noc, spał do południa i znów do pracy poszedł, więc walczę sama 😠 chyba mi niuńka daje popalić, że wczoraj ją mamusia na tyle godzin zostawiła... no zakupy wciągają... 6 godzin mnie nie było i tak jak myślałam córcie zasypałam szmatami a sama z jedną bokserką do domu dotarłam 😜 dziewczyny w Smyku fajowe wyprzedaże 🤪

Katja a takie przytulanki widziałam zdaje mi się w C&A i Tesco 🙂

Aniqa Kalina słodziak taki, że całować tylko 😘 😘 😘

Coq uważaj jak łazisz 😜 Yasmina musi mieć matkę sprawną, a spodnie rzecz nabyta... zresztą lato się zbliża przerobisz na szorty 😉

Aniqa i Wanilia odniosłam podobne wrażenie 🤢 🤢 🤢 zrobiło się niesmacznie 🤢

• Mamusie
meliska napisał(a):
Coq uważaj jak łazisz 😜 Yasmina musi mieć matkę sprawną, a spodnie rzecz nabyta... zresztą lato się zbliża przerobisz na szorty 😉

Jak wrocilam to malzon mi rzekl, ze teraz sa modne podarte 🙃 Wiem wiem, ze rzecz nabyta, ale bymy rureczki klasa. Co prawda ich nie kupialm, bo dostalam w pracy jak w Americanosie pracowalam. Takie sztuki za trzy stowki sprzedawalysmy wiec mi szkoda 😜 Na szczescie mam jeszcze jedne tylko inny jeans.

Meliska ja tez zazdroszcze grzeczny dzieci u mnie jest jedostajny wrzask... co najgorsze czuje jak sie we mnie gotuje 😞

• Mamusie
hej laski 🙂

moj mały padł po całodziennych walkach i drzemkach nie dłuższych niz 10 min 🥴 u nas noce całkiem spoko bo pobudka tylko kolo 3 a później to przed 7 ale w dzien nie ma lekko 😮

słyszę ze spotkanie udane to super 😉

coq artystycznego motylka naszyj 🙂

aga ty dzielna kobieta jestes a wypłakać sie czasem trzeba 😘

ja trochę nie na bieżąco ale wiece co tam u doriany???

nie straszcie weronikami .....

• Mamusie
marika321 napisał(a):
hej laski 🙂

moj mały padł po całodziennych walkach i drzemkach nie dłuższych niz 10 min 🥴 u nas noce całkiem spoko bo pobudka tylko kolo 3 a później to przed 7 ale w dzien nie ma lekko 😮

słyszę ze spotkanie udane to super 😉

coq artystycznego motylka naszyj 🙂

aga ty dzielna kobieta jestes a wypłakać sie czasem trzeba 😘

ja trochę nie na bieżąco ale wiece co tam u doriany???

nie straszcie weronikami .....

doriana w domku narazie z chlopakami, a Dorianek w marcu bedzie mial operacje