Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
NovaM napisał(a):
Witam Was gorąco tej mroźnej choć słonecznej niedzieli 😘

Nova wczoraj wieczorem & w nocy mega kolkę przeżyła 🤢 🤢 🤢
...i dzisiaj ledwo co oczami mruga 🥴

A swoją drogą oficjalnie zazdraszczam mamusiom co aniołki a nie potworki jak ja mają 😜

Ty wiesz co... Emma też ma kolki ale inne.... budzi sie codziennie około 5 rano i stęka i napina się jakby chciala robić kupke a nigdy nie robi 😮 poczytałam i sie dowiedziałam, ze to też rodzaj kolek 🤢

• Mamusie
guga napisał(a):
NovaM napisał(a):
Witam Was gorąco tej mroźnej choć słonecznej niedzieli 😘

Nova wczoraj wieczorem & w nocy mega kolkę przeżyła 🤢 🤢 🤢
...i dzisiaj ledwo co oczami mruga 🥴

A swoją drogą oficjalnie zazdraszczam mamusiom co aniołki a nie potworki jak ja mają 😜

Ty wiesz co... Emma też ma kolki ale inne.... budzi sie codziennie około 5 rano i stęka i napina się jakby chciala robić kupke a nigdy nie robi 😮 poczytałam i sie dowiedziałam, ze to też rodzaj kolek 🤢

Heja Guga ziomalko moja 😘
O widzisz ... to nie tylko nasza telepatia 😜 Bo Kajetan tak ma zawsze między 3 a 4 w nocy 😮 Ale do tego to już się przyzwyczaiłam nawet...ale wczoraj wieczorem jak zaczął się drzeć, piszczeć, wyginać....echhh aż mi ciary przechodzą jak sobie przypomnę 🥴 No ale cóż...ten typ tak ma i koniec, obojętnie czy diety trzymam czy nie...Twoja w mamusię się wdała z pływaniem to mój się w ojca z wqrwianiem...mnie oczywiście 😜

• Mamusie
hello:** U nas znowu wczoraj była walka do 24, ale co z nim się działo to nie mam pojecia.... w jednym momencie przeraźliwy wrzask który trwał dobre 5-10 min 😮 😮 😮 😮, a potem przysypianie i przebudzanie się z płaczem, jakby się czegoś przestraszył.... nie mam pojęcia o co chodzi 🤢 🤢

• Mamusie
dzień dobry 🙂

wczoraj wieczór się udał i mogę oficjalnie zakomunikować, że pierwszy raz mam już za sobą 😁 😁 😁

a dzisiaj od rana w kuchni, robiliśmy parówki w cieście drożdżowym na śniadanie 🙂 smakowały wszystkim. a teraz Maciek przysypia, a ja sobie paznokcie pomalowałam i zaraz będę się szykować do kościoła 🙂

• Mamusie
kasiuniaa1603 napisał(a):
hello:** U nas znowu wczoraj była walka do 24, ale co z nim się działo to nie mam pojecia.... w jednym momencie przeraźliwy wrzask który trwał dobre 5-10 min 😮 😮 😮 😮, a potem przysypianie i przebudzanie się z płaczem, jakby się czegoś przestraszył.... nie mam pojęcia o co chodzi 🤢 🤢

Kasiu ja w Twojej wypowiedzi pozytywne strony dostrzegłam..a mianowicie, że nie byłam wczoraj na polu walki sama 😘
Chociaż na FB Candys też o walce pisała hehe 😮 ...i jeszcze jej napisałam, że ze swoim wygrałam ale jakże się pomyliłam 🤢

• Mamusie
Hej,
wczoraj falstart zrobiłam więc dziś już o czasie zyczę miłej niedzieli 🤪
Moja gwiazda zasnąła wczoraj przed ósmą i niestety o 5 rano juz byla wyspana 😮 Udało mi się jeszcze ja na godzinke oszukać wzięciem do nas do łożka ale i tak spać mi się chce - a wieczorem mamy gosci więc pewnie posiedzę dziś trochę 😉
Aniqa111 zdjęcia Kalinki rewelacyjne - sliczna, roześmiana dziewczynka 😘
Guga ja tez bym z małą na basen chciała ale musialabym na zajęcia 40 km jeżdzić.... 🥴 Znajoma chodzi z synkiem i jest bardzo zadowolona
Asiadudzika może zapros jeszcze raz tego kolegę? 😉 Może trzeba odnowić znajomość skoro mąż ma wszystko w d.... Buziaki dla Ciebie, podziwiam Cie że sie nie łamiesz i zyczę dużo siły 😘

• Mamusie
wanilia napisał(a):
guga napisał(a):
Dzięki Bogu to śnieg pada.... a już myślałam , że mam mroczki przed oczami 😜 😁

ja powiem DZiękiBogu jak zobacze na termometrze 10 stopni na plusie 😜

lepszy padający śnieg niż fatamorgana 😁

• Mamusie
aaagaaa napisał(a):
dzień dobry 🙂

wczoraj wieczór się udał i mogę oficjalnie zakomunikować, że pierwszy raz mam już za sobą 😁 😁 😁

a dzisiaj od rana w kuchni, robiliśmy parówki w cieście drożdżowym na śniadanie 🙂 smakowały wszystkim. a teraz Maciek przysypia, a ja sobie paznokcie pomalowałam i zaraz będę się szykować do kościoła 🙂

Aga jak Ty tak piszesz to ja mam wrazenie, ze u Ciebie wieczna sielanka 😆 oj chcialabym jeden taki dzien
A no i gratuluje! 😉

• Mamusie
Hello godzinny spacerek przy minus 10 zaliczony. Myślałam że mi uszy odpadną.
Novam współczuje kolek. Ja dziś odsypiałam noc bo usnęłam dopiero po 2h i tym sposobem dopiero o 11h zwlekłyśmy się z Ninką z wyra. Teraz poluje aż zaśnie bo muszę jej strzelić manicure bo drapie strasznie. Od jutro mam mały sajgon mąż ma 3 tygodnie urlopu hehe chyba się pozabijamy 🙂
Guga ja też śmigam od marca na zajęcia na basenie 🙂

Miley żaden wstyd tylko trzeba się ogarnąć i skończyć chociaż średnie ( np eksternistycznie, zaocznie), szczerze to ciężko mi coś wymyślić ale wydaje mi się że dobrym pomysłem byłaby praca hostessy( wykształcenie nie ma znaczenia) a stawki nawet nawet. Bo inne ewentualności to praca na produkcji, hipermarket( merch), firmy sprzątające, praca na portierni może dziewczyny mają jeszcze jakieś pomysły

• Mamusie
Hejka mamusie 🙂

Łeb mi pęka 🤢 🤢 🤢
To chyba ze zmęczenia organizmu 😞
Młody w końcu drzemie ale non stop bujać go trzeba bo co chwilę się wzdryga i oczka otwiera 🤨

Dziewczynki zmiany są wprowadzone w ustawieniach naszych profili 🙂 Zajrzyjcie sobie na swoje konta w zakładce "forum" 🙂

Dzisiaj postanowiłam, że zaczynam wracać powoli na solarium...niestety hormony ciążowe mnie opuszczają i łuszczyca powraca więc muszę szybko zareagować 🥴 🥴 🥴

Katja włosy masz za krótkie i pewnie bez czapki chodziłaś, że uszy odmroziłaś 😜

Miley nie mam pomysłu innego niż Katja na pracę bez wykształcenia 🤨

Coq okłady jakieś na kolano zrób 🤔 Współczuję Ci "walczyć" z Bambiną z bolącą raciczką 🤨