Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
My dziś też sami.....i piąteczka Meliska.....bo pranie też musiałam zaliczyć..... ☺️

Coq i jak siostra porzadnie wysprzątała mamie 😜????

U nas piękne słońce .... 🙂 młody śpi.....a później chyba do ciotki pojadę.... 😉 to się młody nacieszy pieskiem..... 🙂

Teraz coś muszę zjeść a dla młodego mam obiadek..... 🙂

• Mamusie
Hahhahaha no wyobraźcie sobie, że.....ja też dzisiaj sama i wczoraj i jutro i za tydzień 😜

Słonecznie jest i ciepło ale jakoś czasu nie ma żeby na spacerek wyjść...może po obiedzie 😉

Pierwszy dzień pracy...hmmm...aaagaaa poważna sprawa 😉

Marika u mnie też takie śniegi 😉 Nawet słońce nie daje im od wczoraj rady 😞

Zdrówka choruskom, a ja wracam do mojego wściekłego, ząbkującego terrorysty 😎

• Mamusie
hej kochane my dziś na spacerku byliśmy ale kurde zimno powiem wam a slonecznie!!! Godzinkę niecałą byliśmy!!!
Mój m dzis obiad zrobił a ja byłam w lumpku bo dzis niedziela handlowa była dla lumpka i kupiłam dwie rzeczy sukienke czarna z bordowym i białym kolorem fajna dzianinka na wiosne tez bedzie!! Biała bluzeczke z krotkim kochana!!!
Agaaaa to ja tak samo juz zucze ci udanego pierwszego dnia w pracy bo zapomne wiesz ze ja mam skleroze
Marika zdjecia Michałka słodkie mój mały się by tak nawet na sekunde chyba nie zabawił!!!!!

• Mamusie
Nova kurczę współczuję tego że ciągle jesteś sama oby ci się poukładało w życiu i żebyś znalazla jaką 2 połowe konkretna i miła do przytulania!!!
My dziś zas na chałpy ja w domu nie potrafie siedziec!!!! co wy porabiacie jak juz musicie siedziec w domu bo ja zajecia nie mam!!

• Mamusie
Nova na pewno wkrótce będziesz spędzać czas z kimś miłym 🙂 😘

uciekam już, bo zaraz przyjedzie do mnie na kawkę bratowa męża z córcią (moją chrześnicą) 🙂

aaaa, w ogóle jak ja ją mogę nazwać, bo brat męża to mój szwagier, a jego żona? to też moja szwagierka? 😉

• Mamusie
Coq dziękuję 🙂 w imieniu córci oczywiście 😉
Marika dzięki 🙂 już z netu poratowałam się przepisem, ale co już sprawdzone to sprawdzone 😉 ja tym razem użyłam kaszki ryżowej bananowej, bo stała otwarta od dłuższego czasu... różnicy większej nie widziałam... no może przyrumieniły się bardziej niż zwykle 😜 😜 haha
NovaM wiem, że Cię nasze słowa niewiele pocieszają, ale mam nadzieję, że "Jerzy" jest już blisko i wynagrodzi Ci cały ten czas... trudny czas 😘 😘
Holi ja to nawet lubię się po prostu ponudzić w domku... aj żeby się tak dało 😜
Ja właśnie z nogami do góry zaległam... podłogi pomyte 😉 Jula śpi, ale lada chwila chyba wstanie, bo to już 2-ga godzina leci. I jeszcze sałatkę owocową szybciorem przyrządzę i sąsiadów oczekujemy... ajć a jakby tak nie przyszli 😜 nuda gwarantowana 😁

• Mamusie
Nadal śpi 😎
Mój M uwikłany w jakąś internetową grę jakże mnie przed chwilą zaskoczył... przeczytałam jak pisze do jakiegoś współgracza czy chce jego konto i próbuję się zalogować i niepoprawna para login hasło 😮 albo oddał albo usunął konto 😮 ja pierdziele ostatnie tygodnie to ciągła kłótnia o tą grę... a ja już się prawie wciągnęłam w nią 😜 I jeszcze niedawno pyta mnie co chcę na urodziny... jak to co orbiter... i teraz czeeeekam 😎 ... ta pomarzyć można 😜

Wanilia a Ty w domu czy do rodziców pojechałaś??

• Mamusie
Kurdesz, brak drzemki u dziecka, to zdecydowanie nie dla mnie. 🤔
Wasze dzieci za godzinę pójdą spać, a moja przed chwilą na drzemkę poszła 🤢 co prawda już ją wykąpałam, z głowy będzie, ale szans, żeby spała do rana nie ma.
Na szczęście dziś wrzuciłam na luz i jak zobaczyłam, że mija 14...15 a ona nic to już nawet sobie pomyślałam, a niech tam nawet usypiać nie będę. Bo wczoraj w oczekiwaniu na drzemkę nerw mnie chwytał momentami.

• Mamusie
Meliska 4 godziny??? zazdroszczę 😜 a sałatkę owocową też bym zjadła 😉

Marika 😘

Coq oj współczuję, że bez drzemki tyle czasu, no ale Jaśminka znowu rano śpi dłużej, a Maciek 6.00 i się budzi... a teraz mi to rybka będzie... bo i tak na 7 do pracy będę miała 😜

a ja właśnie robię Maciuńkowi spaghetti z cielęcinką na jutro i na pojutrze... bo ja to gotuję na 2-3 dni... ☺️ ☺️ ☺️

• Mamusie
halo,
Aga, trzymam kciuk!
Meliska...4 godziny...u nas 20 minut
kurde chcialam dzisiaj cwiczyc, ale obzarlam sie pizza o 18 i do teraz nie moge sie ruszac, wiec zaczne od jutra 😜
katar dzisiaj uderzyl ze zdwojona sila, takie gluty ze szok! M tez dostał katar i gardło 🤢 wiec Kalina załatwiła nas oboje

• Mamusie
dzien dobry, ja dzis milo spedzilam dzien, w koncu nie sama 🙂 🙂
slonce piekne , spacerek udany, potem obiad w pizzy hut mniam!! julus grzecznie wysiedial z rodzicami przy stole 🙂
jedyny minus ze mi strasznie niedobrze calymi dniami i mam juz powoli dosc tego uczucia, bleeee

aga powodzenia!
agami zdrowka, wiem jak sie czujesz bo przechodzilam niedawno to samo i nie moglam wziac zadnego leku 😮