Skocz do zawartości

LISTOPADÓWKI 2011 | Forum dla mam

aaa_aniusia_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Shelby_m

1290

• yenefer07_m

1098

• Cherry_m

1404

• lala89_m

1088

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Hej
Z gory przepraszam, ze sie wtracam. Wiem, ze jest tutaj watek sprzedam, ale mam wrazenie, ze nikt tam nie wchodzi.
Mam do sprzedania buciki na wiosne/lato i sukieneczke Gap
http://all...1-5-cm-i2273481543.html

http://all...esiecy-i2274155122.html

Pozdrawiam

• Mamusie
wanilia napisał(a):
jadwiga-roza napisał(a):
tylko moze byc maly problem by maluszkowi to wlozyc, wiktor zaciska dupeczke i zawsze muze sobie pomagac termometrem delikatnie popchnac bo tak to wypada.

😮 😮 😮 to mnie nie nastawia pozytywnie 😲 😜

mnie też.... 😁 😁 😁

aaaaaaaaaaa ja nie mam termometru takiego 😮 😮 😮 więc mam nadzieję że dam radę.... Mi lekarka dziś powiedziała że pewnie zrobił się czop kałowy....

Mam nadzieję że jutro już będzie po...

idę spać babeczki!!!

Do jutra !!!

😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusie
Cherry! no Kacprowski super jest!!!! jestem tez w szoku 😮 😮 😮 pikuje pieknie 🙂
Lala! ty nassza artystko forumowa 🙂 piknie! a moja rada taka: wez sie zarejestruj w pupie-a nie wychowawczy, wtedy masz kuronia i ciaglosc pracy niejako. jak przyjdzie do emerytury (jak bedzie) to kazdy miesiac jest wazny 🙂 a jak kombinujecie z pensja M, to nizsza jego emeryturka, slabsza zdolnosc kredytowa etc. 😞 ja bym jeszcze przemyslala, ale zrobisz jak uwazacie 🙂
Powodzenia z czopasami!

A!!! lece zaraz do fryzjera 🙂 jak bedzie brzydko to zdjecia nie bedzie hehehe
buziaki!

• Mamusie
czesc kobitki 🙂
u nas dzisiaj troche lepiej - u mnie. a mala - no coz, bez zmian.
a moj maz wczoraj razem z ela padl 🙂 caly czas mowil, ze zajmowanie sie dzieckiem nie jest meczace a tu prosze, wystaczyly dwa dni +nocka i padl jak zabity 🙂
dziewczyny z tymi czopkami glicerynowymi jest ciezko, ja tez bylam osrana jak musialam aniolkom wsadzic kawaleczek czopka... ja jej dawalam jak ona miala jakies 3 tygodnie, na szczescie od tamtej pory jest ok i nie musze sie stresowac, ani jej 🙂 ale dzialaja cuda, to prawda, kupa byla juz po chwili, najdluzej po pol godzinie 🙂 wiec trzymam kciuki :*

• Mamusie
Martusiu ja zagęszczam.
Wygląda to tak : rano ok. 9/10 zagęszczam kaszką ryżową np. malinowa z bobovity. Na 120ml dodaje 3 miarki jak z mleka. A na noc to najczęściej zagęszczam kleikiem kukurydzianym, no czasem kleikiem ryżowym. Dziś chciałabym zagęścić delikatnie sucharkiem - ale zobacze jeszcze.

Zdaża się - chociaż teraz już miej że zagęszczam krupczatką - ale ją trzeba gotować więc z lenistwa wybieram gotowe produkty. 🤨

• Mamusie
ale wiem że gosiaq też zagęszcza (w rozszerzaniu diety była moją inspiracją 🙃 .. przepisy zupek itd itd..) więc pewnie lepiej poradzi :

a ja melduję że u nas kąpiel znów jest przyjemnością.. ufff 🙂 zaraz wrzuce dzisiejsze fotki

w kąpieli

i po w swoim łóżeczku już do rana 🙂

p.s kiedy nie ma smoczusia to kciuk jest

• Mamusie
Maja w swojej jeszcze się mieściła.. no ależ co ona będzie się kąpać w ałej jak duża pusta stała.
Sama wybrała 🙂 Najważniejsze że już nie płakusia! a czy w dużej czy w małej..
dodam że potem dolewam sobie wody i ja się kąpie , czasem mąż. EKOLOGICZNIE haha, a skóra gładka jak u niemowlaka! Więc jakieś korzyści z tego jednak mamy 😁

• Mamusie
hej kochane...
u nas bez zmian... jutro moj jeszcze do pracy nie idzie, trudno, zdrowie naszego aniolka jest wazniejsze niz wszystkie pieniadze swiata 🙂 choc troche ciezko bedzie w przyszlym tygodniu, bo kiepska wyplata sie szykuje... 😞 no ale aniolki beda bezpieczne.

u nas... nie wiem czy sa jakies nowosci, bo praktycznie od 3 dni swojego dziecka nie widzialam... 😞 i az plakac mi sie chce, gdy moj przychodzi z nia na rekach, otwiera drzwi i widze ich razem... serducho mi sie kraja 😞 a ja nie moge jej przytulic, wziac na rece, ucalowac... choc wiem, ze jest tak blisko, to jednak jest tak daleko... 😞

no i w ogole nie mam pojecia jak moj wytrzyma tyle czasu bez niej, jak bedziemy w polsce...
aaaa nie wiem, czy sie chwalilam ale kupilam juz dla nas bilety 🙂 na razie w jedna strone 😁 29.05.2012 🙂 witaj POLSKO 🙃 no i w planach jest ze zostaniemy tam az do konca sierpnia 🤪 🤪 🤪 juz sie nie moge doczekac 🙂