Skocz do zawartości

LISTOPADÓWKI 2011 | Forum dla mam

aaa_aniusia_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Shelby_m

1290

• yenefer07_m

1098

• Cherry_m

1404

• lala89_m

1088

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Te woreczki są bez sensu ale moze u chłopców się sprawdzają. Teraz będzie trudno bo Kacper już się żwawo porusza i nie będzie grzecznie leżał na pleckach. Ja np, wiem że Emis ika podczas picia wiec wtedy bym nadstawiala poiemniczek. Pewnie bym umyała Kacperka, dała mi pić i czekała z gołą pupą na siku 🙂 Jak będzie mąż to Ci pomoze i dacie radę 🙂

• Mamusie
Dzień dobry Mamusie 🙂 U nas szalona noc 🙂 Oskar obudził się z płaczem o 1 w nocy. Nie pomogło żadne lulanie itd...położyłam go na dywanie na podusi i poszłam robić mleczko...a ten w ryk...i słyszę, że coraz głośniejszy ten płacz...biedaczek wyszedł aż do przedpokoju taki zapłakany i przez płacz tylko było słychać mama mama...boshe jak mnie tym rozczulił, mój smerfik mały.No i potem już nie chciał spać w łóżeczku, a na łóżku już niebezpiecznie, żeby nie spadł, więc rozłożyłam koc, poduchy, kołdrę na ziemi i tak spaliśmy 🙂...ale zanim zasnął to urządził sobie nocne pełzanie, co chwile mi gdzieś uciekał 🙂 Ale co tam... 🙂

• Mamusie
Hej!! Ja jestem tu na bieżąco! Czytam wszystko, ale nie mam czasu pisać 🤨 Zośka tak polubiła laptop, że trzaskając łapkami o klawiaturę odskoczył mi klawisz przecinka 🤔 i teraz nie pozwalam jej na dotykanie jakichkolwiek urządzeń 😉
U nas wszystko spoko oprócz tego, że na spacery mogłabym wózka nie brac bo mała nie chce w nim siedzieć 🤢 muszę nosić ją na rękach 😠 no a poza tym nic nowego 😉 nawet zębów więcej nie ma i narazie się nie zapowiada żeby miały się pojawić 🙂 🙃

Życzę milego poranka!!!

• Mamusie
Hej 🙂

przez wczorajszy humor a właściwie jego brak zapomniałam Wam napisać że cudowne były fotki waszych śpiących skarbów. 🤪 🤪

No i ten filmik jakEmi przemieszcza się na 100 sposobów 🤪 🤪

My dziś nigdzie nie poszliśmy!!! Bo rano jak wstaliśmy i zobaczyliśmy że wyszła nam górna jedynka to potwierdziło to że ten brak apetytu przez ząbkowanie!!! Czyli mamy na górze już na wierzchu prawą jedynkę i dwójkę. Więc idą wszystkie cztery na raz!!!

Wczoraj tak płakusiał bardzo już wiem dlaczego i dopiero po czopku się uspokoił 🤨

Mój synuś kochany 😘

Yen jak dziecko płacze to serce się kraje no nie?

• Mamusie
Witam i ja 🙂
Cherry to teraz będzie już lepiej jak przebiją mu się te zębole.....może też umieścisz zdjęcie śpiącego Armanda? 😉
My też dziś od 4 spaliśmy razem bo mój Bąbel tak się rozbudził do jedzenia, że nie w głowie mu było spanie więc stwierdziłam, że szybciej zaśnie koło mnie...efekt był taki, że synuś spał w poprzek a mamusia na skrawku łóżka 🙂
Cherry fajne te piosenki....puściłam mu je dziś i nawet chyba się nieco zainteresował....przy gruszce zaczął śpiewać swoją wersję 😁

Cherry napisał(a):
Marinel_E napisał(a):
Cherry no iwidzisz! wszystkiemu winne zęby! A czemu dajesz mu czopek a nie np. padadol czy cos innego w płynie?

Bo w sumie aż wstyd przyznać że nie kupiłam ☺️

ale dziś kupię

OJ Wisienko Wisienko 🙂 Panadol jest przepyszny 🙂 Jak Emi dałam kiedyś łyżeczkę to był krzyk że chce więcej !!!

a czopki mam bo teściowa kupiła...

• Mamusie
Ja na sekundę, bo piszę z pracy i czekam aż mi się wydrukuje

Dzień wczorajszy u mnie katastrofa, jak tak dalej pójdzie to w tej ciąży będę na minusie z wagą, nie no to pewnie żart, ale niestety mój wczorajszy organizm ani jednego posiłku nie przyjął 😞.

U nas postęp bo Kubus już pełza poprawnie i zasuwa równo idzie mu to sprawnie.

Yenefer Kubuś miał dzisiaj taką samą noc, obudził się o 1 z płaczem... o 3 wzięłam go do łózka... efekt taki, że mało spałam bo Kubuś uwielbia się obracać w nocy i zawsze nogami w kierunku mamy...

I stosujemy tą pastę do zębów co poleciłaś.