Skocz do zawartości

Styczniowe dzieciaczki 2012 :) | Forum dla mam

skoreczka_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• skoreczka_m

1635

• Nikusia102_m

1886

• elka144_m

1127

• Kruszyna123_m

1183

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
skoreczka napisał(a):
Nikusia102 napisał(a):
to idę się zabierać do pracy póki Emilka śpi 🤪 🤪 🤪
już nie śpi 🙃

Bogato 😁 😁 😁 😁
Mój tez tak śpi - a moja babcia mówi że jak kura na grzędzie 😁 😁 😁 😁

Nie no rozwalają mnie Twoje teksty, a raczej Twojej babci 🤪 😁 😁 😁 😁 🙃
Kura na grzędzie 🙃 😁 😁 😁
z zająca to śmieję się po dzień dzisiejszy hahaha 😁 😁

• Mamusie
Nikusia nie wiem na co ta alergia, ale oczy łzawią, katar męczy i boli głowa. I przy przeziębieniu to człowiek chodzi taki połamany a tu nie. Ciekawe co pyli, musze obejrzec wiadomosci na Katowicach bo tam podają stężenie pyłków w naszym okręgu.
Kacha zdrówka 😘 Co Cię tak połamało? Grypsko jakieś?
Kruszyna a bardzo dobry przedział kupiłaś, i rzeczywiscie gdzie to wszystko poźniej chowac 🙃
Dokładnie wszystko w swoim czasie, też tak sobie zawsze mówie 🙂
Nikusia jak ludzie pochwalą to zaraz zaczniesz robić biżuterię, bo to motywuje 🙂
Kacha my mamy fotelik do karmienia drewniany 😎
Wielka udanej pracy 🙂
Dobry patent z tym 48h 😉

• Mamusie
Kacha napisał(a):
skoreczka napisał(a):
Nikusia102 napisał(a):
to idę się zabierać do pracy póki Emilka śpi 🤪 🤪 🤪
już nie śpi 🙃

Bogato 😁 😁 😁 😁
Mój tez tak śpi - a moja babcia mówi że jak kura na grzędzie 😁 😁 😁 😁

Nie no rozwalają mnie Twoje teksty, a raczej Twojej babci 🤪 😁 😁 😁 😁 🙃
Kura na grzędzie 🙃 😁 😁 😁
z zająca to śmieję się po dzień dzisiejszy hahaha 😁 😁

😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 śmiech to zdrowie, więc śmiej się 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusie
Skoreczka fajnie powiedziane "jak kura na grzędzie" ale coś w tym jest.
Kacha spoko, wysłałam Ci fotki koralików jakie mam w wybranych przez Ciebie kolorach. Najpierw wybierz co Ci się spodoba a potem określ w jakim stylu być chciała. 😉
Skoreczka mój mówi, że jak ma alergię to oczy łzawią, szczypią, ma katar, ale że on ma bardziej karat sienny.
a z pochwałami to masz rację, już mam zapał. 🤪 🙃 ☺️ ☺️
Idę na tą kawę bo mąż się złości że wystygnie 🙃

• Mamusie
Nikusia to ja tak samo odczuwam te dolegliwości, tylko bół głowy dodać - ale w reklamie jakis leków na alergie tez wspominali o głowie 🤢
No i jest ząbek Emilki 🤪 Super!

Zabierasz sie do pracy??? To znaczy do tworzeia bizuterii? 😉

Nikusia a widziałam że ludzie, którzy cos robia i sprzedają maja też profil na garnku http://www.garnek.pl/ i to nic nie kosztuje 🙂 Wrzucasz, w tytule piszesz jakiś kontakt np. mail i to wszystko 🙂
A tu przykład takiego profilu http://www.garnek.pl/osa87/a

• Mamusie
Skoreczka ja zrobiłam błąd bo miałam fotki, poładowałam je do aukcjonera a one po 3 m-cach się przeterminowały. A nie zostawiłam sobie w komputerze. I mamy tylko to co teraz na fb.
a co do pracy to muszę powiesić pranie, nastawić nowe, zrobić pomidorówkę Emilce. Mąż zrobił ogórki do słoików a ja mam fasolkę szparagową, chce blanszować i pomrozić. No i komplet dla Kruszyny 🤪 a z Kachą muszę obgadać co ją dokładnie interesuje. 🙃
A garnek to ciekawy pomysł, chyba skorzystam bo kiedyś też fotki netem wysyłałam a tak to tylko dam link. Łap oklaska za pomysł.

• Mamusie
Wpadłam jeszcze na chwilke ...
Ja juz prawie spakowana jeszcze meza rzeczy bo nie mogłam sie doprosic zeby wtbrał co chce zabrac i oczywiscie okazało sie ze brudne bo tez nie mogłam sie doprosic zeby zrobil portzadek w ciuchach krótre porozkładał po całym domu... 😠 😠 😠

Nikusia nie rezygnuj z bizuteri bo robisz sliczna i mysle ze z czasem kupców przybedzie 😉

Skoreczko jak to alergia to współczuje ...

Dobranoc dziewczynki do jutra 😉

• Mamusie
Cześć 🙂
Aleks śpi na brzuszku 🤪 A kiedyś nie znosił... 😁
Skoreczka to współczuję przeziębienia/alergii 🤨
I widzę piąty ząbek wyszedł u Błażejka 🤪 Tylko teraz musisz podpis zmienić 😜 Bo ilość ząbków się zgadza 😉
Kinga wróciłaś! 🙂 Mam nadzieję, że wypoczęta 🙂
Nikusia moim zdaniem powinnaś na FB pododawać ceny, może i ja coś kupię, bo mi się strasznie podobają te komplety! 🤪 I mogę udostępnić, jeśli będziesz chciała 🙂
Wielka daj buzi Fabiankowi ode mnie 😘 Kochane Maleństwo, ledwo co ze szpitala wyszedł, a teraz już raczkuje 🤪

Dobranoc 😘

• Mamusie
Hejka z rana 🙂
Karmiłam Emilkę tylko o 4. Powoli i faktycznie będzie jedno karmienie. 🙂
Tylko znowu w ncocy spać nie mogłam, chyba sobie jakąś meliskę kupię na uspokojenie i sen. Chociaż wieczorem padłam a w nocy jak nakarmiłam to jeszcze do 5 zasnąć nie umiałam.
Anabel jak my jechaliśmy to mój miał dać ubrania które włożę do torby. Dał ja włożyłam a na miejscu się okazało, że ma tylko jedną podkoszulkę -tą na sobie. 😁 😁 😁
Beata to chyba zacznę dodawać z cenami te które teraz robię. Wcześniejsze to jako podgląd były. Dziś jedna fotka (Kruszyny) będzie dodana 😜 a może nawet dwie jak drugie zamówienie od Kachy zrobię. 😜
Emilce też się zdarza spać na brzuchu. 😉
31072010 dziękuję.
Czytałam na fb, że Lence ząbki szły. 😉

• Mamusie
Czesc
A my dzis spalismy do 8 😉 Jakub co prawda wstał o 7 ale jak przyszedł do mnie i sie połozył to jeszcze przysnoł i teraz my z Kinia nie spimy a Jakubek spi 😉

Nikusia no tak to jest z tymi facetami ja zazwyczaj mojego nie pakowalam ale teraz spakowałam mu majtki skarpetki koszulki i miał sobie jeszcze tylko blize i długie spodnie wybrac a i tak dał mi jedna pare krutkich portek a reszta do pralki ...pewnie bede dosuszała na miejsciu...

• Mamusie
dzien dobry wiatam z kawusia FAbi cała noc marudził teraz łobuzuje na dywanie z tata jaki pisk i radocha ja mam dzisiaj kupe latania i potem praca
rano sie wzruszyłam bo trzymałam małego na rekach i przyszed M mały normalnie wyrwał mi sie z rak i przytulił do M a jaka rość i pisk

Beata on to dostanie lanie za to ze porwał mi gazety które wczoraj kupiłam

• Mamusie
Witam się z kawusią 🙂
Zosia już się bawi i mnie podczytuje skubana 🙂

Wielka no to kawkujemy 🙂

Nikusia tak szybko 🙃 🙃 🙃 czekam na fotki 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

Anabel tak to jest z tymi chłopami

Beata moja też na początku nie lubiła leżeć na brzuszku a teraz potrafi spać całą noc 🙂

• Mamusie
Dzień doberek moje śliczniusie mamusie 🤪
Natala wstała dziś o 7:30 😲 😲 😮 😮 ale w nocy marudziła 🤢
a teraz szaleje i jeździ brzuchem po podłodze 🙃
Wielka, Kruszyna
ja też z kawusią 😎
Wielka ja nie wiem skąd te nasze dzieciaczki mają tyle energii 🤪
Kruszyna, Nikusia ja już się doczekać nie mogę tego rękodzieła Nikusi 🤪 i swojego zamówienia też się doczekać nie mogę 🤪 ja jestem jak sroczka z takimi rzeczami 🤨 🤨 🤨 w domu nie mogę sobie pozwolić na długi kolczyki bo wiadomo - Natala zaraz się nimi zainteresuje. Ale wracam do pracy więc inaczej. No i może mi szczęście ta biżuteria przyniesie 🤪
Dziewczyny nie chwalcie, tylko zamawiajcie tą biżuterię 🤪 🙃 😁

• Mamusie
Hej dziewczyny przyznaję się bez bicia 😉że wczoraj Was troszkę poczytałam ale miałam tyle zaległości w domu, posprzątać musiałam i poprać jeszcze pralka mi się zepsuła 🤪 🤢 albo raczej ja zepsułam 🤨 czekałam za mechanikiem i potem 1 pranie a dzisiaj kolejne, także nie jestem całkiem na bieżąco z wpisami 🤨 wybaczycie mi???

Anabel to udanego wyjazdu, ja mojego pakowałam tym razem i mnie wkurzył bo jak się pakował przed wyjazdem jak wracaliśmy to powiedział że za dużo mu spakowałam, a ja na to to za rok sam się pakujesz 🙃

Wielka jak dobrze że jesteś już z Nami i że Fabiś wraca do zdrowia i że ładnie mu się goi wszystko!to najważniejsze!

Nikusia masz zdolności rób biżuterię, a może masz kogoś znajomego w dużym zakładzie pracy to podaj może tam ktoś kupi, u nas tak często się zdarza że ktoś przynosi coś zrobionego i ludzie kupują dużo.

Kacha na pewno przyniesie szczęście!Będziesz w lepszym nastroju z pieknymi kolczykami w uszach 🙂

Wszystkim dziewczynom! dziękuję za miłe powrotne 🙂 przyjęcie powakacyjne, fotki wrzucę jak będę miała zgrane do komputera.

• Mamusie
Kruszyna zaraz je sptrykam (bo u mnie z tym największy problem) do tego Emilka chce pomóc. I wstawiam. No, chcę żeby Ci się spodobał ☺️ ☺️
Anabel no ja właśnie mojemu poprałam przed wyjazdem a on nie zdjął z suszarki. A ja spakowałam to co mi dał. 😁 😁
Wielka to super, że Fabian tak lgnie to Twojego, bo Emilka to się mamulka zrobiła.
Kacha dziś się za Twój komplet zabieram, tylko czekam aż Emilka przyśnie. A ona mnie oszukuje, bo już prawie, prawie a tu zaraz oczy jak 5 zł.
Ja Cię do robienia mi reklamy zatrudnię 😘 😘 😘
Kinga kiedyś tak miałam, że koleżanka dawała mamie do pracy, ale teraz wyjechała. I muszę od nowa szukać rynków zbytu. Fajnie, że już jesteś 😉

• Mamusie
Kruszyna sorry, że się tyle naczekałaś.
Wrzucam taką fotkę roboczą, żebyś zobaczyła. A potem na fb już porządną jak będę miała, bo koleżanka obiecała, że mi pomoże jakoś ładnie je zrobić.
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/221/sylwiaq.jpg/][IMG]http://img221.imageshack.us/img221/5218/sylwiaq.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Czekam na Twoją opinię 😉

• Mamusie
Kinia spi ide walizy na dół poznosic zeby pózniej bylo szybsze pakowanie 😉 heheh tyle tego jest ze chyba fotkę pstryknę 😉mój pewnie odpowiednio to skomentuje no cóż jak sie jedzie z dziecmi to trzeba sie naszykowac na kazde ewentualnosc 😉 mam nadzieje ze do auta nam sie zmiesci 😉
dzis na obiad pierogi a co sie bede przemeczac mniej zmywania bedzie 😉
Eh dziewczyni jak sie ciesze mam nadzieje ze mój stanie na wysokosci zadania i pomoze mi przy dzieciach ...
A no i Kini wyszła 2- jeczka 😉 teraz w drodze kolejna dwójeczka a potem chyba pójda dwie jedyneczki bo dziasła czerwone 🙃 🙃 🙃