Skocz do zawartości

Styczniowe dzieciaczki 2012 :) | Forum dla mam

skoreczka_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• skoreczka_m

1635

• Nikusia102_m

1886

• elka144_m

1127

• Kruszyna123_m

1183

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Dziewczyny przyjechała moja fryzjerka i mówi do mnie, że wyglądam już paskudnie i robimy mi włosy. I wyglądam super 🤪 🤪 🤪 🤪
I jestem happy 🤪 🤪 🤪 bo nawet nie planowałam 🤪 🤪 🤪
Adzia jak Emilkę przypnę w krzesełku to krzaczy a jak nie to wstaję. Więc siedzę obok i ją pilnuję 😉
A ja się nie obrażę, że nie wchodzisz na moją stronę - bynajmniej szczerze a ja sobie to cenię. I o to mi też chodziło jak ją zakładałam, wchodzi kto chce i kogo to interesuje a nie moim znajomi czy chcą czy nie chcą to widzą. 😉
Skoreczka nie musiałam opłacać jury, cześć to rodzina a część mi przysługę zrobiła. 😉
aż sama jestem ciekawa jak ta sesja. Mikołaj ma taki ciemny typ urody więc nie wierzę, że mu buzię zakryją. 😉
Dzięki za pochwałę, ale już mi ta moja 'kreatywność" bokiem wychodzi. 🙂 No, ale staram się. 🙂 Tylko czasem mi pomysłów brak. No, ale Twoja pochwała motywuje. 🙂
Mam fanpaga i plus to:
- nie zamęczam znajomych moją biżuteria
-wchodzi kto chce
-widzą też nieznajomi a ja zachowuję prywatność
-mam statystyki wejść na stronę, widzę jakie posty (fotki) miały więcej wejść a jakie mniej
Minusy:
- musisz ciągle coś dodawać
-mieć pomysły na przyciągnięcie nowych osób
-zajmuje to sporo czasu
- ja na razie spadła mi sprzedaż.
Elka nie obraź się, ale dodajesz po jednym zdaniu i jednocześnie nie odpowiadasz na nasze post. Nie dziw się, że potem nikt nie odpowiada na Twoje.
napisałaś "a jaaa no coż....." - sorry ale ja nie wiem co mam odpisać na takiego posta.
Przepraszam jeśli poczułaś się dotknięta nie zamierzam Cię urazić.
A co do późniejszych postów to we wczesnej ciąży może nie być widać pęcherzyka. Wtedy test wskazuje a ginekolog jeszcze nie widzi. Ja bym drugi test zrobiła. I poszła na badanie beta 🤪
Adzia z tego co ja słyszałam to od porodu do porodu ma być 2 lata.
Elka ja już bym szukała apteki co ma dyżur i kolejny test kupiła. Jakby wyszedł pozytywnie to bym się załamała. a ile jesteś po terminie okresu?

• Mamusie
Nikusia!! w koncu 🙂 bo juz tesknilam 😁
Kochana najpierw to musi to mi dotrzec do domu, bo kupilam przez allegro wiec pewnie w przyszly weekend cos juz wyczaruje. Ale jutro tez chce cos zrobic jak sie uda.

Nikusia, ja to bym ci codziennie piekla cos słodkiego, tylko mi sie Anią zajmij 😜

• Mamusie
Nikusia chodziło mi o to, że dzieci bedą w szalikach i kurtkach i ze ich widac pewnie nie bedzie bo to reklama sanek 🙃 😁 Wszyscy własnie mówią ze mój Mikołaj ma bardzo ciemną karnację 🙂
Super, ze masz nową fryzurkę, pokaż sie 😉
To ja tez chyba taką swoja stronkę założe ☺️

Dobranoc

• Mamusie
Może jutro coś pstryknę bo dziś już wszyscy śpią.
Skoreczka chodziło mi o to, że jak zobaczą ładnego chłopczyka to na pewni go nie będę chcieli zakryć. 🙃
Jak się zdecydujesz stronkę założyć to napisz 🙂
Adzia moja śpi, trochę pokrzyczała i zasnęła. Oby na dłużej z tym, że dziś mąż wstaje.
A Elka gdzie, pojechała po test?

• Mamusie
KingaS napisał(a):
Cześć dziewczyny piszę na szybko ze szpitala z męża teleffonu, Nikoś ma zapalenie płuc od czwartku jesteśmy w szpitalu. odezwe sie po powrocie do domu trzymajcie sie.pa

Właśnie przed chwilką przeczytałam na fb. Zdrówka Wam życzę i wracajcie szybko do domu i do nas 😘 😘

• Mamusie
Witam weekendowo.
KingaS kurcze wspołczuje Ci bardzo, no i biedny Nikoś. Trzymajcie sie! i szybkiego powrotu do zdrowia! Czekamy na was.

My wczoraj bylismy od rana do 17 na zakupach, myslałam ze padne a do tego nie mam kombinezonu bo były bardzo drogie i musze poszukać tanszego gdzies. Za to mam buty dla Ani, skórkowe śliczne 🙂 i ciepłe no ale 100 zł kosztowały, uu was tez tak drogo? 🥴
Potem bylismy u tesciow na kawie i tesciowa mi powiedziała ze Ania wciągneła obiadek, cały 190g słoiczek do tego taki serek twarogowy dla dzieci i podjadała im z talerza ziemniaczki jeszcze 😮 głodomorek mały 😉

Kupiłam jej butelkę ze słomką bo co przyjedzie do niej kuzyn to mu podkrada tą butelkę to teraz ma swoją, moze nauczy sie z niej pić 🙂

Elka powodzenia na badaniach.

Skoreczka a tobie powodzenia w robieniu stronki.

U nas spadł śnieg i jest bialo 🤪 Ania zachwycona 🙂

• Mamusie
Hej 🙂
A ja dziś tak szybko bo zapomnieliśmy Zosi przekazać,że przestawiamy czas i wstała po 6 na nowy czas 😆 Teraz już rządzi zabawkami w swoim pokoju 🙂
A za oknem no cóż pewnie tak jak u was biało 😮

Kacha Skoreczka dobrze napisała,że musisz dać sobie czas i przyzwyczaić sie do nowej sytuacji 🤨 Musi być dobrze pamiętaj
Moja też nie ma zębów,ale z porządną piętką to ona potrafi sobie poradzić 🙂

Skoreczka kolejne noce były już ok nie wiem co wtedy jej dolegało 🤨
Skoreczka super daj znac jak będzie po saneczkach 😁

Adzia w piątek i wczoraj miałam popołudniówkę i kilka spraw do załatwienia,ale jak tylko mogę i mam czas to chętnie was odwiedzam 🙂
Mi lekarka powiedziała,że po roku od cesarki czeka na mnie zaś w gabinecie 😁

Elka trzymam kciuki będzie dobrze 🙂

Nikusia cieszę się,że jesteś zadowolona z nowej fryzury 🙂 zawsze to jakaś zmiana i poprawa nastroju 🙂 a to już dużo 🙂

Kinga mam nadzieje,że teraz wyleczą Nikusia i będzie wszystko dobrze. Trzymaj się

Miłej niedzieli wam życzę 🙂

• Mamusie
Hej
U nas noc spoko bo mąż wstawał 😁 😁 😁
Jutro idę z Emilką na kontrolę a Kuba do szkoły. Jestem ciekawa co powie lekarka.
Adzia zobacz za kombinezonami na allegro. Ten różowy z misiem kupiłam Emilce przed urodzeniem za 20zł. Jest śliczny i nie ma śladów użytkowania. Nie powiem bo miałam wtedy czas i szukałam okazji, ale nawet teraz jak dobrze poszukasz po powinnaś coś znaleźć za nieduże pieniądze.
U nas w sklepach też tak drogo i to nie u mnie w miejscowości bo to wcale bym nie kupiła.
A ja muszę kupić Kubie buty, bo z zeszłego roku są za małe. Sobie jakiś płaszczyk lub kurtkę i mężowy też kurtkę. Emilce szalik. To tak na początek zimy.
Ania ładnie je 😉
Kruszyna u nas Emilka też nie pomyślała o zmianie czasu. Wczoraj mi jeszcze teściowa przypominała a dziś rano ja sama zapomniałam. 😉
Włosy cieszę, bo to zawsze coś nowego.

• Mamusie
Nikusia ale przez allegro to nigdy nie wiesz czy rozmiar będzie dobry, bo Ania czasami nosi 68 czasami 74 a jeszcze kiedy indziej 80. Rozmiar rozmiarowi nierówny, i kupię coś co będzie za male albo za duże i znowu będę musiała szukać. Co jak co ale ubrań raczej nie kupuję przez allegro bo to trzeba przymierzyć.
U nas noc nienajgorsza ale Ania chyba była głodna 😉 z tym że ani ja ani mąż jakoś nie umielismy się zwlec z łożka żeby ją nakarmić no i co chwile się wiercila i marudziła. No i my też od 6 na nogach hehe 😉

Nikusia fajnie sie masz z tą kolezanką fryzjerką, tez bym chciała mieć kogoś znajomego kto strzyże bo zawsze można trochę powymyślać a u fyrzjera to ja mam zawsze problem żeby wytłumaczyć dokładnie o co mi chodzi i nigdy nie mam tak jak chcę 😉

Rosołek się gotuje, zaraz obiorę ziemniaczki i zrobię kapustkę zasmażaną a potem wstawie schaba do pieca i niech się piecze. No i planuję ciacho upiec. Mam przepis na ciasto kawowo-orzechowe i tak mnie kusi. Chyba idę je zrobić.
Mąż usypia Anię więc mam (jak co niedziele) poranek dla siebie 🙂

Kruszyna jutro nasze dzieci obudzą się juz "normalnie" 😉 ale powiem Ci że fajnie ujrzeć śnieg za oknem 🙂 najbardziej sie cieszę z tego że zabiorę niedługo Anię na sanki 🙂 🙂 🙂

• Mamusie
Adzia na jedno masz rację, może się okazać że kupisz kombinezon jak ja dla Emilki. Miał być po urodzeniu a będzie na teraz (o ile nie będzie za mały).
A co do fryzjerki to nie jest koleżanka tylko siostra. Koleżanka to by chyba nie miała śmiałości tak do mnie wparować z torbą i powiedzieć, że robimy pasemka bo okropnie już wyglądam 😁 😁 😁

• Mamusie
Hehehe jak byś miała kolezankę, a raczej przyjaciółke zktóra się znasz całe życie to czemu nie ? 🙂
tak czy inaczej fajnie jest mieć kogoś kto się stara. Ja nie mam zbyt milej siostry, przynajmniej nie jest zbyt miła do mnie bo do kolezanek jest inna, a przyjaciołki tez nie mam, liczę na to że kiedyś Ania będzie taką moją przyjaciólką tak jak ja byłam z moją mamą.

Idę ciasto 'nafyrlać' 😉
A u nas zaczął się RYJEK 🙂 ciekawe czy ktoś wie co to jest 🙃