Mamusie Carmenn_m Napisano 31 Grudnia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Grudnia 2012 Wiki wstala na mleko i usnęla znowu. Bidok mój. Dany, to nie wina płynu, tylko PRALKI w takim razie, u mnie było to samo, ale wzięłam się na sposób. Kiedy wlewasz płyn do pralki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie Daenerys_m Napisano 31 Grudnia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Grudnia 2012 Na początku do tej przegródki na płyn do płukania. Ale już kiedyś pisałam, że mi się strasznie zajebała ta przegródka i jest taka zapchana i nic nie mogę z tym zrobić, bo nie da się do środka ręki włożyć by wyczyścić. Już moczyłam ten wkład od szufladki, wrzątkiem zalewałam. W ogóle ta pralka dogorywa mi ostatnio 😞 A co mówisz by płukanie robić osobno i wtedy wlewać płyn? Bo mogę ustawić osobno płukanie, a nie cały program. Ej Pinda mi ciągle wyłazi do przedpokoju, bo wie, że nie wolno. Raczkując oczywiście. Już teraz nie mogę wyjść na chwilę z pokoju, bo za mną pójdzie 😉 Teraz napitala w podłogę do sąsiadki klockami. A co tam, u niej ciągle pies szczeka 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie Carmenn_m Napisano 31 Grudnia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Grudnia 2012 Ja mam whirlpoola tego co się z góry wkłada pranie też tak mi sie zajebała ta kieszonka, masakra była, zalałam wrzątkiem i zostawiłam na noc, a to nic nie dało więc rano waliłam tym o brodzik i większość się wykruszyla ze środka 😉 walczyłam z tym do południa wtedy, ale się udało. I np moja pralka dwa razy płucze, jak ustawię na super płukanie, to wtedy 4 razy. Zawsze stopuję ją w połowie płukania i wtedy wlewam płyn. A jak przegapię, to potem osobno ustawiam płukanie + wirowanie i wtedy wlewam. Pojebane są te pralki. Czego ja tam nie wkładałam, w ta kieszonkę 🤢 druciki, nawet szczotkę taką do czyszczenia butelki 🙃 i nic. A teraz myję na bieżąco, co kilka prań hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie Daenerys_m Napisano 31 Grudnia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Grudnia 2012 Ale to się robi tylko tam gdzie płyn do płukania się wlewa, bo tam gdzie proszek i płyn do prania to nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie fikumiku_m Napisano 31 Grudnia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Grudnia 2012 Hejko 🙂 Ja używam na zmiane Lenora/SIlana/E ale Silana już nie będę bo jest dziadowy. Ręczniki też są twarde. Przy starej pralce robiłam tak jak Carmen pisze ale szczerze nie widziałam różnicy :P Coś mi się wydaje że to też kwestia materiału i jego "zużycia". Aaaa nie wiem :P Najlepszego Jaszminko! Obyś zdrowo rosła i dobrze się chowała 🙂 😜 Niedobrze mi dziś i mam srake, nie mogę nawet myśleć o jedzeniu. Super sylwek 🙂))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie Carmenn_m Napisano 31 Grudnia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Grudnia 2012 mnie się to robi wszędzie, a to dlatego,że dla proszku i płynu do prania jest ta sama kieszonka. A ja czarne ciuchy piorę osobno, w perwollu. i są efekty, jak się raz tam leje płyn, a raz sypie proszek 🙃 U mnie super doprane, pachnące i mięciutkie ręczniki są jak ustawiam program na bawełniane, na 60st i wlewam płyn do ostatniego płukania. A nie wszystkie są nówki nieśmigane. Ale naprawdę ile się nawściekałam i nakombinowałam z tą pralką to wiem tylko ja 😠 i ona się zemściła, bo pierścionek zaręczynowy mi wpadł pod bęben. i ja mówię do męża zastopuję ją i jakoś wyjmiemy, no ratuj. A on mówi - wtedy ci kolczyki takie duże wpadły i wyszły filtrem, a pierscionek taki maly to tym bardziej... Boże.. No wyjęłam tym filtrem póżniej...ale nie ma brylantu 🙃 i jest skręcony na bezczela. I lezy bo nigdy nie ma kiedy go podrzucić ciotce- jubilerce 😁 pewnie jeśli bym tam wstawiala oczko to już cyrkonię, bo kasy by mi było szkoda 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie Jaszminka_m Napisano 31 Grudnia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Grudnia 2012 Hej . Fikumiku dziekuje 🙂 Maly juz jest zdrowy i od rana rozrabia... Ogolnie mam dzis zryty humor Adam dalej lezy wyjdzie dopiero po nowym roku wiec dzis jak maly zasnie to i ja sie klade nie chce mi sie samej siedziec do polnocy wiec tak oto beda wygladac moje urodziny i sylwester w tym roku buu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie Daenerys_m Napisano 31 Grudnia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Grudnia 2012 Dla dziecka pokupowałam takie mięciutkie ręczniczki i stare nie są, a też są już twarde :/ W ogóle przypomniało mi się teraz jak składałam pranie o tej pralce i napisałam do kilku sprzedających hurtowni na allegro, które mają tę samą pralkę czy można osobno dokupić ten zasobnik na proszek. Może ktoś coś mi podpowie. Ostatnie sprawy w starym roku 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie Carmenn_m Napisano 31 Grudnia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Grudnia 2012 Ej Dany można, taki jak do mojej pralki kosztuje 60 zl http://allegro.pl/whirlpool-awt-awe-polar-pwa-zasobnik-na-proszek-i2908707597.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie Daenerys_m Napisano 31 Grudnia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Grudnia 2012 Ja mam Polar PTL819 to nie będzie pasować. Ten wygląda jak mój, ale też nie piszą by był do mojego modelu. Muszę spytać: http://allegro.pl/whirlpool-awe-polar-ptl-zasobnik-na-proszek-i2891138581.html Drogie takie gówienko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie Carmenn_m Napisano 31 Grudnia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Grudnia 2012 300 fotek do wywołania wysłane szukam na allegro jakiegoś ciucha bo mamy osiemnastkę na koniec stycznia 🙃 no, drogi ten badziew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie izunia1986op_m Napisano 31 Grudnia 2012 Autor Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Grudnia 2012 u nas tez z recznikami jest problem duzo zalezy od kakosci materialu ja uzywam Lenor niebieski dla nas Alan ma Kusche...cos tam niemiecki i ma fajnie mieciutkie pranie rosol na jutro sie gotuje a jednak bedzie impreza 😜 kuzynki meza chca do nas przyjsc wujek chce je do nas wywali,bo robia sobie impre w chalupie i chca miec chyba swiety spokoj mi to na reke Niko jest szczesliwy i juz mysli co jak ma byc 🙂 Fiku biedaku Ty....jelitówka Cie dorwałą? Odstawiam Alana od piersi na noc kaszke i cyc i na sniadanko cyc i w dzien jeszcze raz butla jest beee wiec i w dzien tylko raz dostanie na poprawe humoru 🤪 tylko teraz musze go nauczyc pic cos zamowilam kolejny kubek 🙃 mam nadzieje,ze bedzie z niego pic 😠 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie Daenerys_m Napisano 31 Grudnia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Grudnia 2012 To jest to, bo oznaczenia cyfrowe pasują. No to kupię i uroczyście przysięgam dbać o ten zasobnik od nowego roku jak nie wiem 😉 Bo póki nie był zapchany to i pranie bardziej pachniało i właśnie nie były takie szorstkie ręczniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie Carmenn_m Napisano 31 Grudnia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Grudnia 2012 Ja też lubię niebieskiego lenora ale ostatnio uzywam też niemieckich bo tata mi przywiózł i mam jeszcze E Po prostu trzeba by było ręczniki płukać ręcznie, a najlepiej to zamoczyć w gorącej wodzie z płynem do płukania i potem nie wirować, tylko tak wywiesić. Latem to zdaje egzamin, ale zimą lipa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie leliva_m Napisano 31 Grudnia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Grudnia 2012 A, słuchajcie, moja suknia slubna miała rozmiar 34, a byłam w 5 miesiącu ciąży. 46 kilo ważyłam Wisi u mamy w szafie, wątpię czy trafi się gdzieś taka chuda panna młoda Normalna waga mojej szwagierki - szukała używanej sukni ślubnej, to nigdzie nie umiała znaleźć 😁 A nio i zawsze sie tak ukrywasz, ale piękna z Ciebie dziewczyna. sweet Jakoś tak nie mam w zwyczaju chwalić się swoją facjatą w sieci 😉 Moje dziecko postanowiło wstać dziś o 6 rano, bedę mega wyspana na Sylwestrze 😉 Z mężem zaraz robimy losowanie, kto wstaje w nocy do małej 🙃 Idę pazury malować i kieckę szykować, póki młoda śpi 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Carmenn_m Napisano 31 Grudnia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Grudnia 2012 Ile wzrostu ma szwagierka? Bo przy moim 168 normalnie,a przy wyższych butach, 46 kilo to naprawdę śmierć na chorągwi, 5 miesiąc ciąży - wyglądałam jak nadmuchany pająk 😁 Ja znalazłam kieckę bez problemu. Jakbym nie miała brzucha, byłoby pewnie trudniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie sztunia_m Napisano 31 Grudnia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Grudnia 2012 u mnie w pralce to całe badziewie sięwyjmuje, a potem jeszcze troche rozkłda na części pierwsze i idzie to w miare domyć a ręczniki mam takie se, nie narzekam ja lubie lenora czarnego 🙂 albo złotego chata wysprzatana tylko odkurzyc musze oj astra ból zgubic brylanta ja sie spinam cały czas bo sobie tak zaprojektowałam pierscionek ze jest prawie w powietrzu a moja mama jak w portugalii była to zgubiła w oceanie kolczyka, załamana była bo tam to był niezły brylanciur, śmiali się potem że tak jakby komuś zapłacili za wakacje ale z nimi nie pojechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Carmenn_m Napisano 31 Grudnia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Grudnia 2012 No ból, przecież normalnie żałobę miałam 😁 4 lata po ślubie skonczył w szambie, zły omen 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Carmenn_m Napisano 31 Grudnia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Grudnia 2012 Dany 😜 [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/580/61463327023092308825319.jpg/][IMG]http://img580.imageshack.us/img580/1747/61463327023092308825319.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Daenerys_m Napisano 31 Grudnia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Grudnia 2012 Cudne 🙂 Niestety wyobrażałam sobie Dany troszkę inaczej i jak zobaczyłam fotki na filmwebie to już tylko widzę ją tak jak w filmie. (Ale tylko ją podejrzałam, innych nie). Tak więc Cersei to dla mnie Charlize Theron, Jaime to w mojej wyobraźni taki aktor z Seksu w Wielkim Mieście co grał młodego faceta Samanthy, Sansa to Olsenka w wersji z kasztanowymi włosami (one czasem takie miały, szczególnie Mary Kate 😉), a resztę już sobie wyobraziłam sama bez podobieństw do aktorów. Widzę szczegółowo Tyriona i Tywina też. No i jestem pewna, że jak zobaczę ich wszystkich w serialu to będę zawiedziona 🙃 Dlatego póki co nie oglądam. Może uda mi się dotrwać aż pisarz napisze wszystkie części i wtedy dopiero obejrzeć. Niestety wątpię czy tyle wytrzymam. A Łukasz widzi mnie w roli Melisandre, którą lada moment poznasz, bo chyba w drugim tomie już jest 🙃 A ty sobie nie spoileruj zdjęciami, bo naprawdę mogą wiele zdradzić! Już się ostatnio w język ugryzłam by Ci jednej rzeczy nie zdradzić jak pisałaś o Nedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Carmenn_m Napisano 31 Grudnia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Grudnia 2012 szukałam Tyriona, bo mnie się zawsze karły kojarzą z tym takim małym, co w Kiepskich się pojawia 🙃 powiem Ci,ze z fot, które przejrzałam to właściwie dużo się od moich wyobrażeń nie różnią 🙂 Drugi tom zacznę dziś 🙂 serialu nie obejrzę, póki nie skończe całości. Tzn taki mam zamiar haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Daenerys_m Napisano 31 Grudnia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Grudnia 2012 Serial ma dopiero 2 sezony, więc skończysz 2 tom i będziesz na bieżąco. Oczywiście serial nie wyprzedzi pisarza, a ja bym chciała dotrwać i nie oglądać nawet początku póki do końca samego nie przeczytam. Ale to się chyba nie uda. Zależy ile Martinowi zejdzie na pisaniu. Ale sądzę, że ze 2 lata i to kicha, bo nie wytrzymam jak skończę czytać to co już jest wydane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Carmenn_m Napisano 31 Grudnia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Grudnia 2012 Kurde, no miałaś rację, jak to cholernie wciąga. Na poczatku nie mogłam się skupić, ciągle gubiłam wątek, mówię masakra, co za syf. A teraz jak usiądę do książki to nie mogę się oderwać i walczymy z chłopem o nią 😜 poddał się i ma na telefonie 😁 włosy mi wyschły dzidzia się bawi Bartek został zwerbowany przez babkę i czeka z nimi na księdza 🙃 idę grzać niuni obiadek i pomyślę, co dobrego zrobić na wieczór 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Daenerys_m Napisano 31 Grudnia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Grudnia 2012 Nie każdemu się podoba. Moja kumpela z pracy po pierwszym tomie się nie wciągnęła, ale jeszcze walczy z drugim. Za to ona kocha Władcę Pierścieni, a ja nie dzierżę. Można pierdzielnąć przy tych opisach przyrody, albo jak śpiewają 🙃 Nie przetrwałam, dla mnie nuda. Choć Hobbit mi się podobał książka oczywiście. Ale jest krótka i taka bardziej dla dzieci 😉 Filmu nie zamierzam oglądać, bo już wiem, że będzie naciąganą kichą. Nie da się tak krótkiej książki zekranizować by nie była nudna. Małe śpi, a ja się zbieram by tą pizzę zacząć robić. I mi tyłek do fotela przyrósł 😉 Znowu nakupowałam dla Nuny trochę rzeczy. I mi już wysłali ten zasobnik, bo dostałam maila. Nieźle szybko działają w Sylwestra 😉 No to w środę zrobię po pracy piękne pranie 😉 Chyba wszystkie ręczniki wyciągnę i upiorę jeszcze raz, bo już mnie wkurza robienie peelingu ciała ręcznikiem 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie fikumiku_m Napisano 31 Grudnia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Grudnia 2012 Kurwa no niedobrze mi 😞 I łeb do tego cmic zaczyna ;/ Leliva innym nie musisz ale nam mozesz pokazac hehe 😜 Nawet ja tu swoj ryj pokazalam a dopiero dzikus jestem 🙂 Obecnie mam Lenora tropic i autentycznie mi sie mega podoba. Czarny tez jest fajny, tez go uzywalam ale sie znudzil 🙂 Jasiek mnie masakruje, uzaleznił się od cycka na maksaaaaaa. Jak jestem w domu z nim to co chwile podłazi i jęczy, jak spac to tylko przy cycu, w nocy smokiem go nie oszukam. A w złobku i jak jest z Karolem to ponoć normalnie.. Eh :P Mam wnerwa na maksa od chwili, napracowałam się nad jedną fotą i nie zapisałam jej w dużej rozdzielczości tylko do sieci, szlak no :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 Dalej Strona 670 z 716 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Udostępnij to More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Użytkownicy online Brak użytkowników do pokazania Najnowsze odpowiedzi Łożysko w ścianie tylnej | Forum o ciąży Przez Beta24 · Napisano 6 Marca Hej dziewczyny! 😊 Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕 @Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy Problemy z osiągnięciem erekcji | Forum o ciąży Przez pavla pavla · Napisano 22 Marca 2024 czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał). Problemy z osiągnięciem erekcji | Forum o ciąży Przez pavla pavla · Napisano 21 Marca 2024 Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat. Nasze kluby Czerwcóweczki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Majóweczki 2021 Klub otwarty · 43 klubowiczów Kwietniówki 2021 Klub otwarty · 24 klubowiczów Marcóweczki 2021 Klub otwarty · 22 klubowiczów Lutówki 2021 Klub otwarty · 3 klubowiczów Lipcówki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Sierpniówki 2021 Klub otwarty · 17 klubowiczów Wrześnióweczki 2021 Klub otwarty · 9 klubowiczów Październikowe mamy 2021 Klub otwarty · 4 klubowiczów Najnowsze dyskusje 10738 Majóweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Angella Napisano 12 Września 2020 3332 Kwietnióweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Mynia98 Napisano 18 Sierpnia 2020 1830 Czerwcówki🤰 | Forum o ciąży Przez Lilla Napisano 24 Września 2020 3 Czy poród był dla was bardzo bolesny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Życzę wszystkim zdrowia :) Pozdrawiam wszystkie mamy :) | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Dobry ginekolog.Polecicie dziewczyny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 Co nowego na forum o ciąży? Cała aktywność Strona główna Dyskusja ogólna Forum dla mam - dzieci z rocznika 2008 - 2021 Mamusie 2012 Marcóweczki 2012 | Forum dla mam
Mamusie Carmenn_m Napisano 31 Grudnia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Grudnia 2012 Ile wzrostu ma szwagierka? Bo przy moim 168 normalnie,a przy wyższych butach, 46 kilo to naprawdę śmierć na chorągwi, 5 miesiąc ciąży - wyglądałam jak nadmuchany pająk 😁 Ja znalazłam kieckę bez problemu. Jakbym nie miała brzucha, byłoby pewnie trudniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie sztunia_m Napisano 31 Grudnia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Grudnia 2012 u mnie w pralce to całe badziewie sięwyjmuje, a potem jeszcze troche rozkłda na części pierwsze i idzie to w miare domyć a ręczniki mam takie se, nie narzekam ja lubie lenora czarnego 🙂 albo złotego chata wysprzatana tylko odkurzyc musze oj astra ból zgubic brylanta ja sie spinam cały czas bo sobie tak zaprojektowałam pierscionek ze jest prawie w powietrzu a moja mama jak w portugalii była to zgubiła w oceanie kolczyka, załamana była bo tam to był niezły brylanciur, śmiali się potem że tak jakby komuś zapłacili za wakacje ale z nimi nie pojechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie Carmenn_m Napisano 31 Grudnia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Grudnia 2012 No ból, przecież normalnie żałobę miałam 😁 4 lata po ślubie skonczył w szambie, zły omen 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie Carmenn_m Napisano 31 Grudnia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Grudnia 2012 Dany 😜 [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/580/61463327023092308825319.jpg/][IMG]http://img580.imageshack.us/img580/1747/61463327023092308825319.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie Daenerys_m Napisano 31 Grudnia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Grudnia 2012 Cudne 🙂 Niestety wyobrażałam sobie Dany troszkę inaczej i jak zobaczyłam fotki na filmwebie to już tylko widzę ją tak jak w filmie. (Ale tylko ją podejrzałam, innych nie). Tak więc Cersei to dla mnie Charlize Theron, Jaime to w mojej wyobraźni taki aktor z Seksu w Wielkim Mieście co grał młodego faceta Samanthy, Sansa to Olsenka w wersji z kasztanowymi włosami (one czasem takie miały, szczególnie Mary Kate 😉), a resztę już sobie wyobraziłam sama bez podobieństw do aktorów. Widzę szczegółowo Tyriona i Tywina też. No i jestem pewna, że jak zobaczę ich wszystkich w serialu to będę zawiedziona 🙃 Dlatego póki co nie oglądam. Może uda mi się dotrwać aż pisarz napisze wszystkie części i wtedy dopiero obejrzeć. Niestety wątpię czy tyle wytrzymam. A Łukasz widzi mnie w roli Melisandre, którą lada moment poznasz, bo chyba w drugim tomie już jest 🙃 A ty sobie nie spoileruj zdjęciami, bo naprawdę mogą wiele zdradzić! Już się ostatnio w język ugryzłam by Ci jednej rzeczy nie zdradzić jak pisałaś o Nedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie Carmenn_m Napisano 31 Grudnia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Grudnia 2012 szukałam Tyriona, bo mnie się zawsze karły kojarzą z tym takim małym, co w Kiepskich się pojawia 🙃 powiem Ci,ze z fot, które przejrzałam to właściwie dużo się od moich wyobrażeń nie różnią 🙂 Drugi tom zacznę dziś 🙂 serialu nie obejrzę, póki nie skończe całości. Tzn taki mam zamiar haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie Daenerys_m Napisano 31 Grudnia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Grudnia 2012 Serial ma dopiero 2 sezony, więc skończysz 2 tom i będziesz na bieżąco. Oczywiście serial nie wyprzedzi pisarza, a ja bym chciała dotrwać i nie oglądać nawet początku póki do końca samego nie przeczytam. Ale to się chyba nie uda. Zależy ile Martinowi zejdzie na pisaniu. Ale sądzę, że ze 2 lata i to kicha, bo nie wytrzymam jak skończę czytać to co już jest wydane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie Carmenn_m Napisano 31 Grudnia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Grudnia 2012 Kurde, no miałaś rację, jak to cholernie wciąga. Na poczatku nie mogłam się skupić, ciągle gubiłam wątek, mówię masakra, co za syf. A teraz jak usiądę do książki to nie mogę się oderwać i walczymy z chłopem o nią 😜 poddał się i ma na telefonie 😁 włosy mi wyschły dzidzia się bawi Bartek został zwerbowany przez babkę i czeka z nimi na księdza 🙃 idę grzać niuni obiadek i pomyślę, co dobrego zrobić na wieczór 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie Daenerys_m Napisano 31 Grudnia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Grudnia 2012 Nie każdemu się podoba. Moja kumpela z pracy po pierwszym tomie się nie wciągnęła, ale jeszcze walczy z drugim. Za to ona kocha Władcę Pierścieni, a ja nie dzierżę. Można pierdzielnąć przy tych opisach przyrody, albo jak śpiewają 🙃 Nie przetrwałam, dla mnie nuda. Choć Hobbit mi się podobał książka oczywiście. Ale jest krótka i taka bardziej dla dzieci 😉 Filmu nie zamierzam oglądać, bo już wiem, że będzie naciąganą kichą. Nie da się tak krótkiej książki zekranizować by nie była nudna. Małe śpi, a ja się zbieram by tą pizzę zacząć robić. I mi tyłek do fotela przyrósł 😉 Znowu nakupowałam dla Nuny trochę rzeczy. I mi już wysłali ten zasobnik, bo dostałam maila. Nieźle szybko działają w Sylwestra 😉 No to w środę zrobię po pracy piękne pranie 😉 Chyba wszystkie ręczniki wyciągnę i upiorę jeszcze raz, bo już mnie wkurza robienie peelingu ciała ręcznikiem 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie fikumiku_m Napisano 31 Grudnia 2012 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Grudnia 2012 Kurwa no niedobrze mi 😞 I łeb do tego cmic zaczyna ;/ Leliva innym nie musisz ale nam mozesz pokazac hehe 😜 Nawet ja tu swoj ryj pokazalam a dopiero dzikus jestem 🙂 Obecnie mam Lenora tropic i autentycznie mi sie mega podoba. Czarny tez jest fajny, tez go uzywalam ale sie znudzil 🙂 Jasiek mnie masakruje, uzaleznił się od cycka na maksaaaaaa. Jak jestem w domu z nim to co chwile podłazi i jęczy, jak spac to tylko przy cycu, w nocy smokiem go nie oszukam. A w złobku i jak jest z Karolem to ponoć normalnie.. Eh :P Mam wnerwa na maksa od chwili, napracowałam się nad jedną fotą i nie zapisałam jej w dużej rozdzielczości tylko do sieci, szlak no :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Społeczność
Ciąża i poród
Dziecko
Aktywność