Skocz do zawartości

Marcóweczki 2012 | Forum dla mam

izunia1986op_m

Rekomendowane odpowiedzi

dobra mój synuś zasypia tak :P
dwie pieluchy i dyduch a jak wyleci to trzeba włożyć do paszczy czasami robi sobie ze mnie jaja i wkładam go z 50 razy bo mu się na śmianie akurat ma
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/407/dsc00635qd.jpg/][IMG]http://img407.imageshack.us/img407/7808/dsc00635qd.jpg[/IMG][/URL]
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/835/dsc00634vi.jpg/][IMG]http://img835.imageshack.us/img835/9178/dsc00634vi.jpg[/IMG][/URL]

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ewcia_m

1877

• izunia1986op_m

2844

• kasia_sztuk_m

1738

• sztunia_m

1650

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
fikumiku napisał(a):
Ja pierdole ale się wściekłam 😠
K poszedł na impreze odwiedzić znajomych bo to taka pożegnalna po sesji a tam mieszka parka z miesięczną niunią. Też miałam iść wcześniej w ramach spaceru ale pogoda do dupy bo wieje więc zostałam. A oni? Siedzą kurwa do teraz z tym dzieckiem, oboje już najebani bo impra od 18.. Nosz kurwa mać! Ja wiem, że to każdego brocha jak dziecko chowa, ale mierzi mnie takie zachowanie..

Ehh. Wnerwa mam.

A apropo spania to ciężki orzech ten moj niuniek bo sam nie uśnie, na rekach do niedawna a teraz
głównie cycuś. Nawet jak uśnie to musi go miec w buzi ciapek. Ale bede dzielna ;]

Fiku dawaj mu dyda bo inaczej nie dasz sobie z nim później rady. Moja się nauczyła i całe szczęście. W dzień jak śpi i zaczyna kwękać to mymek w dzioba i śpi dalej 🙂 dzisiaj aktywna była noże ze 3 godziny, a tak to cały dzień spała moja księżniczka najpiękniejsza 🙂

• Mamusie
fiku majne libe
rada cioci stasi
jak bachor na cycu uśnie wyjmij i poczekaj niech ochłonie na ręcach, dosłownie z minutkę
potem wrzuć niepostzreżenie do łóżeczka
jak bedzie ryk podnies i utul
dosyc szybko-nie dopusc do sytuacji,, aby dzidzior zanosił się szlochem
po uspokojeniu odłoż
z autopsji wiem żes ytuacje powtarzac się mogą do usranej śmierci
ale wkońcu mały podciep zrozumie że nie tegy droga i usnie
w ekstremalnych sytuacjach cycem mozna jakoś się podratowywać, ale jak jestes pewna ze najedzony to nie ma co.
jednoi drugie tą metoda nauczyłam spania samotnego
ja jeszcze uzywam pozytywki-karuzelki,której tylko uzywam do spania nocnego niech wie że trzeba zamknać slepia

lady opowieść przednia
ja nie wiem skąd czasem się biorą takie uciski na palnik
a miałam kilka sytuacji mega ostrych tylko to ciezko opisać

ja miałam sytuację
stałam kolejce po kiełbachę no i latał taki chłopczyk i był rudy ale to jak rudy
no i lata i lata i dyskusja się utworzyła że ładny że taki i taki nie wiedziałam która to jest matka no walłam że rude to fałszywe piegowate i nie ładne bo taki był i jeszcze dodałam że uszy ma jak diabeł pitola a matka mnie zjebała że obrażam jej dziecko po prostu źle wybrałam kobitkę do obgadywania :P

• Mamusie
haha ja kiedyś w mcdonaldzie z kumplem stanelismy w kolejce
i tez wiazanke ostra pusicłam na laske przed nami
i widze ze sadus sie smieje
zapytałam się go czy to słyszał
odparł że chyba wsyztcy słyszeli
byłam przekonana że ja sobie to tylko pomyslałam
efekt ziołolecznictwa 🙂

Moja wydoiła 160 na noc, a 4 godziny wcześniej 200 😮 Wczoraj za to wydudlała 200 przed snem, ale i tak o 5 już była strrrrrrrasznie głodna 😁 W czwartek szczepienie i mam nadzieję, że lekarz da zielone światło na coś nowego do jedzenia.

• Mamusie
Próbuję ze smokiem, ale dziadyga poznaje od razu. Jest na tyle kumaty, że wie kiedy noc i jak uśnie sobie przy cycu po codziennym rytuale to odkładam Go normalnie do łóżeczka i śpi do rana. A w dzień masakra, włącza mu się czujka i nic mu nie odpowiada tylko układ buzia-cycek. Do tego podnosi powiekę od czasu do czasu żeby sprawdzić czy jestem ;] Ale co, mamusia tez mało konsekwentna przyznaję bez bicia ;/ Czas i pora wdrożyć wszystkie te chwyty w standard.. Czasami sie udawało to pospał góra pół godziny a potem skamlał bo niewyspany ;] Muszę być twardsza. Już wymiękałam, ale Wasze rady utwierdziły mnie w przekonaniu że się da 🙂 Dzięki!

Mulant szydero jedna okropna jesteś :P Ale za to klocuś Ci sie udał, miny wali przesłodkie 🙂

Ahahaha Sztunia po zielsku to mam dużo historii. Taka z wtopą publiczną była np. w ZOO, jak poszłyśmy z Dorotą oglądać hipopotama i głośno komentowałyśmy przy ludziach i tych wszystkich dzieciach jaki ten WIELORYB jest wielki i jak zaczęłyśmy piszczeć i uciekać gdy otworzył gębę, bo pewnie ziewał 🙃

lady_m4ryjane napisał(a):
Ahahaha Sztunia po zielsku to mam dużo historii. Taka z wtopą publiczną była np. w ZOO, jak poszłyśmy z Dorotą oglądać hipopotama i głośno komentowałyśmy przy ludziach i tych wszystkich dzieciach jaki ten WIELORYB jest wielki i jak zaczęłyśmy piszczeć i uciekać gdy otworzył gębę, bo pewnie ziewał 🙃

a do mnie się ziemniaczki śmiały ha ha ha boże co za piękne czasy były 😁

• Mamusie
kasia_sztuk napisał(a):
Izu a Ty dajesz olejek waniliowy? Ile tego dajesz? Ja nie miałam i dałam budyń śmietankowy zamiast ekstraktu waniliowego 😉
A i trzymasz je równe 45 minut? Bo moje troszkę za suche wyszło bo właśnie tyle siedziało w piekarniku 🙂

Troche mniej niz lyzeczke.Tak 45 i wychodzi pycha.Nawet z truskawkami jest genialne.Wlasnie wcinam 😜

mulant napisał(a):
ja miałam sytuację
stałam kolejce po kiełbachę no i latał taki chłopczyk i był rudy ale to jak rudy
no i lata i lata i dyskusja się utworzyła że ładny że taki i taki nie wiedziałam która to jest matka no walłam że rude to fałszywe piegowate i nie ładne bo taki był i jeszcze dodałam że uszy ma jak diabeł pitola a matka mnie zjebała że obrażam jej dziecko po prostu źle wybrałam kobitkę do obgadywania :P

padłam z rana 😁 mulant, oklaski, kocham Cię 😁 😁 😁
ja po zielsku się do niczego nie nadawałam nigdy, bo miałam tak serdeczny wylew ze wszystkiego, ze poliki i szczena mnie pózniej tylko bolały. A no i raz kumpela za mną szła i schizowała mnie dzwoniąc kluczami za glową, ze zjawa z kulą i lancuchem u nogi z nami idzie, a ja najpierw się wystraszyłam, potem nie moglam ze smiechu się uspokoić, a na koncu juz mi się wydawało, ze tez to widze i chciałam ognia pozyczyc 🙃
a mam znajomą co po zielonym jest tak agresywna, ze szok, męża mi chciała pobić 😁