Skocz do zawartości

Marcóweczki 2012 | Forum dla mam

izunia1986op_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Ale ze mnie durna kretynka. Zjadłam w sobotę karkówkę w sosie, jak już kończyłam ją jeść to teściowa powiedziała, że to sos z kurek 😲 no żesz kurwa!
Mała wczoraj i dzisiaj mało się nie przekręciła 😞 boże jakie mam wyrzuty sumienia, że tego gówna nie wyrzygałam! Moje maleństwo biedne 😞 teraz usypia przy cycuszku ☺️

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ewcia_m

1877

• izunia1986op_m

2844

• kasia_sztuk_m

1738

• sztunia_m

1650

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

foty suppppppeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrr głowa nas boli chłop jakiś taki grzeczny się zrobil mały ogląda tv i zaraz myju a ja w nocy nie spałam bo mnie brzuch napierdalał tak że szok muszę co godzine zmieniać podpaskę bo ze mnie leci ciurkiem 😠 😠 chuj najwyżej się wykrwawię nikt płakać nie będzie 😠 😠 😞
albo nie zrobię wszystkim na złość i nie wykrwawię się 🙃 🙃 🙃

Wlazłam z męża komóry podejrzeć coście nabazgrały, bo ja mam na razie telefon z dupy (szczęście umowa mi się kończy) i nie chciało mi się lapka włączac, ale jak zobaczyłam fotki Sztuni to od razu komputer cyk i jestem 🙂 Fotki PRZEPIĘKNE. Pola wyglądała cudownie. Dziewczęco, słodko, delikatnie. Śliczna sukienucha i opaska przez mamę zrobiona 🙂
My już mamy wszystko załatwione. Był były proboszcz i żadnych problemów nie robił. Może z 5 minut nam zajęła wizyta w kancelarii. Nic nie wymuszał, nie cudował, to w końcu nasze sumienie i że jemu żadnych obietnic składać nie musimy. U nas chrzest tylko 100 kosztuje, także naprawdę ta parafia jest wyjątkowa. Gocha trochę podłamana, bo do spowiedzi iść musi, bo konieczna jest ta karteczka. Trochę mnie zdziwiła, bo tak bardzo zależało jej na ślubie konkordatowym i bierze taki we wrześniu, a tak cuduje z tymi spowiedziami. Nie była nawet przed chrztem swojej siostrzenicy, której była chrzestną i chyba myślała, że przed ślubem też jej się uda. Ale nie oceniam, każdy ma tam jakieś swoje podejście do tych spraw. Sądziłam tylko, że ta spowiedź nie będzie dla niej stanowić problemu skoro tak jej zależało na takim ślubie.
W restauracji menu potwierdzone, zapłacone. Piękne miejsce mama z Łukaszem wybrali. Ja dziś byłam tam po raz pierwszy. Nie tylko sama restauracja fajna ale i okolica ładna, zielona. Będzie można nawet z Nunkiem iść na spacer.

mulant my mamy ciotę w tym samym czasie zawsze. Ja też dziś zdycham, mam wrażenie jakby mi miało dupę urwać, coś jak przed porodem :/ I ja się pytam kiedy te plastry zaczną działać?

Kasia ty jesteś hardcorowiec 🤢

A co do drugiego dziecka, gdyby były warunki to też bym już z chęcią działała nad drugim 🙂 Mam jakieś przeczucie, że jeszcze będę miała syna 🙃

• Mamusie
sztunia napisał(a):
kasia cos ty tego nie czuła
biedna marysieńka

dzieciaki spią aja zearłamtroche cekolady i ideprasować 🙂

No właśnie kuźwa nie czułam. Bo taki delikatny smak miał ten sos, a ci mi dopiero po fakcie powiedzieli. Ale się wkurw....
Misia śpi, mam nadzieję, że jutro będzie Jej lepiej. Już nigdy nie zjem niczego jak nie będę pewna co to jest.
Dobranoc. Mąż w Londynie. Samotne 4 noce 😞

• Mamusie
kasia_sztuk napisał(a):
sztunia napisał(a):
biedna marysieńka

No właśnie kuźwa nie czułam. Bo taki delikatny smak miał ten sos, a ci mi dopiero po fakcie powiedzieli. Ale się wkurw....
Misia śpi, mam nadzieję, że jutro będzie Jej lepiej. Już nigdy nie zjem niczego jak nie będę pewna co to jest.

a tesciowa tez madra jest
chyba wie,ze karmisz to taki sos zaserwowala
albo mogla przed obiadem powiedziec

• Mamusie
izunia1986op napisał(a):
kasia_sztuk napisał(a):
sztunia napisał(a):
biedna marysieńka

a tesciowa tez madra jest
chyba wie,ze karmisz to taki sos zaserwowala
albo mogla przed obiadem powiedziec

No właśnie o to chodzi, że wie...
Ahhh teraz zanim coś u niej zjem to będę pytać co to i z czym. Jej się wydaje, że mała jest na tyle już duża, że trzeba jej wprowadzać powoli wszystko..BZDURA!!! A później biedne dzieciątko cierpi 😞 😞 😠

kasia tobie to sie chyba czesto zdarza dac mani popalic...oj,bo ci ją zabiorę i bede mowic,ze mam blizniaczki hehe a tesciowej kopa 😁
bartek spi od 18, wiki od godziny, ja jestem glodna,ale leze juz w lozku 🙃 walcze. Dobranoc

• Mamusie
Astra napisał(a):
kasia tobie to sie chyba czesto zdarza dac mani popalic...oj,bo ci ją zabiorę i bede mowic,ze mam blizniaczki hehe a tesciowej kopa 😁
bartek spi od 18, wiki od godziny, ja jestem glodna,ale leze juz w lozku 🙃 walcze. Dobranoc

Nie, nie tak często. Ona ma taki delikatny brzunio, że ja boję się cokolwiek jeść. Dlatego jem to co na początku jadłam, a więc indyczek, kurczaczek i krupniczek.
A one faktycznie jak bliźniaczki 🙂 kudłacze dwa małe 🙂

• Mamusie
Dobry dzien!

Noc ok.
Mały pod stojakiem sie wygina.
Ja pije kawusie.

U nas pogoda do czterech liter 😠Pada,pada i jeszcze raz pada.

U mnie tez tesciowa wychodzi z zalozenia,ze jak mlody ma tylko wysypki to mam jesc ser zolty,brzoskwinie 😠
Przeciez to wszystko sie gdzies zbiera i pozniej dziecko choruje.
Tak jak Nikos mial.........co rusz zapalenie oskrzeli,pluc.
Ja juz na dobre odstawilam zolty ser.Na 100% po nim młody ma te suche plamy na ciele.Najwiecej w zgieciach i policzkach.

Dzisiaj mam w planie przegladac worki z ciuchami,bo w szafie sie robia pustki 🥴
Wyciagam ciuch i idzie na dol do torby ,bo wiekszosc za mala.Teraz 74 chyba juz musze ubierac,albo duzo 68.

Jutro chce isc do tego komisu,bo potrzebuje pizamki dla Alana.Wszystkie juz mam za male.Chyba 2 sa dobre.

Kurde Kasia jak już zjadłaś to mogłaś odciągnąć ten pokarm i go wywalić. Dorośli się często po grzybach źle czują, a małym dzieciom nie daje się wcale, nawet takim co już jedzą wszystko :/ Teściowa bezmyślna strasznie...

Dzień dybry. Szaro, zimno i ponuro :/ Zrobię dziś wypasiony obiad. Tą pierś w płatkach migdałów co kiedyś dałam przepis.

U nas też się powoli robią pustki w Wikusiowej szafce. Już wyrasta z 68, bo ona ma takie jakieś nogi długie. i w ogóle jakies bluzy by się przydały. moze za tydzień na jakieś zakupki wyrusze 😉

lady_m4ryjane napisał(a):
Kurde Kasia jak już zjadłaś to mogłaś odciągnąć ten pokarm i go wywalić. Dorośli się często po grzybach źle czują, a małym dzieciom nie daje się wcale, nawet takim co już jedzą wszystko :/ Teściowa bezmyślna strasznie...

Dzień dybry. Szaro, zimno i ponuro :/ Zrobię dziś wypasiony obiad. Tą pierś w płatkach migdałów co kiedyś dałam przepis.

No tak, bo grzyby nie mają zadnych substancji odżywczych, a są cholernie ciężkostrawne. Ja nawet Bartkowi nie daję, chociaż to duży chłopak. Ale po co mu? dla walorów smakowych? E tam. Jedyne co, to mogą zaszkodzić.

A u mnie co na obiad będzie? Hahaha bardzo śmieszne, bardzo. Mamy kiełbasę swojej roboty i proszę ją zjeść zanim zakwitnie. No, ewentualnie jakiś żurek ugotuję.

• Mamusie

Lady właśnie nie mogłam odciągnąć bo byliśmy na wsi, a laktatora nie brałam bo stwierdziłam, że nie będzie potrzebny, ale na drugi raz wezmę 🙃

kasia_sztuk napisał(a):

Lady właśnie nie mogłam odciągnąć bo byliśmy na wsi, a laktatora nie brałam bo stwierdziłam, że nie będzie potrzebny, ale na drugi raz wezmę 🙃

Grunt,ze juz jest ok 😉

Wercik nosi już tylko 68, chyba, że jakieś sukienki czy bluzeczki na 62. Body, czy śpiochy, czy półśpiochy za krótkie na 62. Prawie niczego nie mam na 72, muszę zacząć kupować 🙂 Za to na 68 najwięcej goście kupowali i szafa dziecka aż się nie domyka tyle tego 🙂

• Mamusie
izunia1986op napisał(a):
Duzo zalezy od firmy.
Bo czasami ubieram 80 i sa akurat.
Denerwuje mnie to,bo za kazdym razem musze patrzec na oko czy bedzie pasowac.

Dobrze,ze nam dzieciaki rosna 🙂

No właśnie. Mnie najwardziej wkur... jak jest bodzio np na 74, szeroki w cholerę a na długość sięga do pępka. No błagam, jak to się ma do takiego rozmiaru?

A Jan nosi już większość 74, których mam mało i troszkę większych 68. Albo ja mam jakieś dziwne ciuszki albo on wcale nie ma 65 :P