Skocz do zawartości

Marcóweczki 2012 | Forum dla mam

izunia1986op_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
ewcia nakecasz mnie napływanie ja się wody boję,znaczy pływam jakoś tylko ja niecierpie buzi moczyć dlamnie to cośnie do przejścia, alemoze bysmy sobie z mezemzafundowali naukę pływaniamina kregosłup dobrze zrobi,no ifajnie umiecpływać lepiej...
Zuziamojej siostry córkachodzi na pływanie, wszytskich kasuje,jak bylismy na chorwacji i faceci pływaliw morzu toona ich instruowała jak trzeba kraulem czymotylkiem pływac hahaha
ale to pływanie to narazie w zamysle, hmmmm no chyba że jak pojdzie Majka do przedszkola raz w tygodniu, jeszcze trenera trzeba znaleźć 🙂

dobra aaaa i wpadłam na pomysł oryginalnej 30
włoska kuchnia, wchłoch gotuje, albou siebie albo u mnie
podobo nieaż tak drogo wychodzi
a tescie przynajmniej nic nie zjedzą -dziwaki :P

dobranoc tym radosnym akcentem 🙂

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ewcia_m

1877

• izunia1986op_m

2844

• kasia_sztuk_m

1738

• sztunia_m

1650

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
sztunia napisał(a):
ewcia nakecasz mnie napływanie ja się wody boję,znaczy pływam jakoś tylko ja niecierpie buzi moczyć dlamnie to cośnie do przejścia, alemoze bysmy sobie z mezemzafundowali naukę pływaniamina kregosłup dobrze zrobi,no ifajnie umiecpływać lepiej...
Zuziamojej siostry córkachodzi na pływanie, wszytskich kasuje,jak bylismy na chorwacji i faceci pływaliw morzu toona ich instruowała jak trzeba kraulem czymotylkiem pływac hahaha
ale to pływanie to narazie w zamysle, hmmmm no chyba że jak pojdzie Majka do przedszkola raz w tygodniu, jeszcze trenera trzeba znaleźć 🙂

dobra aaaa i wpadłam na pomysł oryginalnej 30
włoska kuchnia, wchłoch gotuje, albou siebie albo u mnie
podobo nieaż tak drogo wychodzi
a tescie przynajmniej nic nie zjedzą -dziwaki :P

dobranoc tym radosnym akcentem 🙂

sztunia mamy wiele wspolnego 🙂
polecam kurs, bo miałam ten sam problem, nienawidze moczyc buzi, a zwłaszca jak sie woda do nosa leje brrrr, ale wczoraj było oswajanie z woda, nurkowanie do dna ( u nas na rodzinnej 1,8m, to sie nie utopisz), instruktorka kija trzymała i sie schodziła rekami trzymajac. ciekawe pzrezycia, a dzis bez deski zapieprzałam, i ajkos powera mi to daje 🙂 i moze kg poleca. daje komp dla meza.

a i kupie sobie jutro zatyczke do nosa, bo maz mnie uswiadomił, ze jest cos takiego, taki jakby spinacz. dzis płynac zabką na plecach notorycznie se zalewałam twarz, i do nosa leciało moooorzzzzeeeee wody. az do gardła poszło, i w domku dalej czułam fuuuuu

• Mamusie
ewcia napisał(a):
swietna ta fota. ja jak zobaczyłam to tylko Dwidka nie poznałam i Zuzi, bo potem Dawidek jakos mi sie pzrypomniał, a Zuzie to wydedukowałam myslac czyjego dziecka nie ma. Meti dawno nie było wiec... a dawidka kojarzyłam jak night wklejała. ale wasze takie fajne foty, a mojej Iguśki takie starowate i zupełnie juz inaczej wyglada. Tu to pucuś nie z tej ziemi... ale Wiki i Mania wymiataja... naprawde prawie jak blizniaczki 🙂 z tymi kudełkami.

a mnie Pani instruktorka znów pochwaliła, i mam w pon isc na dalszy tor. yuuuuupiiiiii moze sie naucze.

No Twoich fotek to sie naszukałam więc proszę mi tu nie narzekać, hihi 😉 Ale Sztunia sprzedała fajny pomysł, trochę podrosną i będzie powtórka 😁

• Mamusie
ewcia ale ty umiałas jakoś pływać czy uczyć się pływac dobra spadam 🙂
no dlamnie wodaw nosie przefuj
ale kiedys na krecie bylismy w perku wodnym
po pierwszej wywrotce na dupnym kole Michał jakzobaczył mojamine to był penien ze dlugo tu miejsca nie zagrzejemy
a ja tak sie wkreciłam ze pokonałam wtedy wiele swoich słabosci
a wieczorem jak wracalismy z kolacji to byłam tak nakrecona i michał i powiedział zę od nowa wemnie sie zakochał bo w zyciu mnie takiej nie widział....

• Mamusie
ewcia ale ty umiałas jakoś pływać czy uczyć się pływac dobra spadam 🙂
no dlamnie wodaw nosie przefuj
ale kiedys na krecie bylismy w perku wodnym
po pierwszej wywrotce na dupnym kole Michał jakzobaczył mojamine to był penien ze dlugo tu miejsca nie zagrzejemy
a ja tak sie wkreciłam ze pokonałam wtedy wiele swoich słabosci
a wieczorem jak wracalismy z kolacji to byłam tak nakrecona i michał i powiedział zę od nowa wemnie sie zakochał bo w zyciu mnie takiej nie widział....

• Mamusie
Fiku super 😘
A moja koleżanka ma w głowie fiu bzdziu, ale mimo tego faceci na nią lecą, niestety szybko się nudzą.
Mówicie, że nie macie ochoty, a u mnie mój nie ma. 🙃 Kiedyś miał wielką, a teraz widzę, że go już nie kręcę tak jak kiedyś. Chyba sobie znajdę kochanka. 🙃 Mulant to kiedy idziemy na chłopy? 😁

• Mamusie
Fiku niestety zawsze miałam dużą ochotę i ciąża mi tego nie zmieniła. Nawet jak jestem strasznie zmęczona i tak mam ochotę. Marzę o tym, żeby on mnie prosił o seks. 🤢
Zmęczony jest, ale jak ma siłę i energię na ćwiczenia siłowe i bieganie, to czemu nie miałby na seks? 😜 Inaczej reaguje na moją że tak powiem nagość, no cóż bywa 😉

• Mamusie
A mówiłaś mu o swoich podejrzeniach?
Ja się nie patyczkuje i mówię wprost. Wtedy po reakcji wnioskuje o co cho. I chyba jednak zmęczenie bo bidok odpuszcza sobie siłkę coraz częściej, usypia wcześnie na sofie a potem na półśpiąco idzie się kąpać i dalej w kime :P
Kurwa co za związek 🙃 SDM.

Bry 🙂
aj te seksy 😜 usnęłam wczoraj hahahha

ide rosół gotować.

a właśnie, kiedy dzieciowi można taki swojski rosołek podać? muszę poszukać, pewnie kolo 7 miesiąca,co?

• Mamusie
Fiku gadałam nieraz i to jest temat drażliwy. 😁 Nie no on ma ochotę co 2, czasem co 3 dzień i dla mnie to od razu jest mało, bo kiedyś to codziennie było. Ja też trochę wyolbrzymiam. Ale z tą reakcją na ciało to serio tak czuję, ale to chyba normalnie po porodzie. On mówi, że nie, że nawet bardziej mu się podobam, może po prostu przyzwyczaił się do mnie na tyle, że już tak się nie jara. 🙃
Astra krejzol 😜

• Mamusie
ggulek to moze musisz zaczacstosowac gadzety
astra ja wsałam 7.40 i dalej spie 🙂

ale sprzatamostro, krupnior gotuje
polkaspi
majka z zuzia siebawi
mam plan bzykania tylko łeb musze oczyscic z obowiazkow domowych bo ostatnio dałam dupy podczas bzykania i niestety nie dosłownie 🤪 🙃
potem ja na zakupy do biedrony a laski na plac zabaw 🙂

aaaaa Pola wychlała butelke mleka odemnie tylko wypiła 120 i i tak cyca musiałam jej dać
wiec moze w niedziele zrobieodciagansko i michał jej poda zobaczymy jak to wyjdzie
najgorzej to wytrzymac te 5 minut jak mleko sie podgrzewa :P

ggulek napisał(a):
Fiku gadałam nieraz i to jest temat drażliwy. 😁 Nie no on ma ochotę co 2, czasem co 3 dzień i dla mnie to od razu jest mało, bo kiedyś to codziennie było. Ja też trochę wyolbrzymiam. Ale z tą reakcją na ciało to serio tak czuję, ale to chyba normalnie po porodzie. On mówi, że nie, że nawet bardziej mu się podobam, może po prostu przyzwyczaił się do mnie na tyle, że już tak się nie jara. 🙃
Astra krejzol 😜

Ej gulek, to cho zamienimy naszym chłopom temperamenty 😜
Też bym tak się chciała temu mojemu znudzic, to chodzi i smęci. Rano się obraził, za to,że wczoraj go nakręciłam, a usnęłam 😜 to mu tak nadokuczałam przy sniadaniu,że zaczęliśmy się wygłupiać, Bartek patrzyl jak na czubkow, Dawid za mną, a ja dzida na podwórko, na boso, w koszulce od spania, w deszczu, a teściu idzie i tak sobie pod nosem: "No mówiłem, bedzie trzecie, jak nic" 😁 jaka siara, wiem co sobie pomyślał 😁 Synuś sytuację uratował, bo wyszedł i krzyczał "atak na mamę", wróciliśmy cali mokrzy i w błocie 😁
Wczoraj byliśmy na spacerze, a potem na podwórku teściu się śmieje,że mu się śniło,że mieliśmy jedną corkę i trzech synow 🙃 i teraz tak chodzi i się podśmiewa 😉

Mężu kosi trawę, córka śpi, syn z dziadkami pojechał do castoramy...gruszki jem.

W szpitalu lekarz pyta się zmartwionej matki:
- Czym się pani tak martwi? Przecież urodziła pani ślicznego, zdrowego synka.
- Ale panie doktorze on jest rudy, mój mąż od razu pozna się, że to nie jego syn.
- Spokojnie, ja to załatwie.
Lekarz wychodzi na korytarz gdzie czeka ojciec dziecka:
- Niech pan mi powie jak często uprawia pan seks z żoną?
- Co tydzień.
- Proszę nie żartować!
- No dobrze, co miesiąc.
- Proszę pana, ja jestem lekarzem i znam się na takich rzeczach, proszę powiedzieć prawdę.
- No dobrze, raz na pół roku.
- To pan idź teraz do żony i zobacz co żeś zardzewiałym narządem zmajstrował!!!

• Mamusie
astraaa napisał(a):
W szpitalu lekarz pyta się zmartwionej matki:
- Czym się pani tak martwi? Przecież urodziła pani ślicznego, zdrowego synka.
- Ale panie doktorze on jest rudy, mój mąż od razu pozna się, że to nie jego syn.
- Spokojnie, ja to załatwie.
Lekarz wychodzi na korytarz gdzie czeka ojciec dziecka:
- Niech pan mi powie jak często uprawia pan seks z żoną?
- Co tydzień.
- Proszę nie żartować!
- No dobrze, co miesiąc.
- Proszę pana, ja jestem lekarzem i znam się na takich rzeczach, proszę powiedzieć prawdę.
- No dobrze, raz na pół roku.
- To pan idź teraz do żony i zobacz co żeś zardzewiałym narządem zmajstrował!!!

Hahahahha umarłam nie no padnę 🙂

izunia1986op napisał(a):

Ide zaraz kuraka mordowac na jutrzejszy obiad 😁

O jacie pierdzielę jednak się cieszę, że nie mieszkam na wsi, bo mi to ciężko nawet osę gazetą zamordować 🤢
Astra widzę humorek dopisuje z rana 😉 Ja wyspana jako tako, pazurki zrobione, zaraz się biorę za włosy. Mąż wstawał do małej ale i tak wszystko słyszałam. Coś się święci, że tak niespokojnie teraz sypia. Albo zęby albo jeszcze po szczepionce.
Ciekawe do której dziś wyrobię na tym panieńskim 🙃