Skocz do zawartości

Marcóweczki 2012 | Forum dla mam

izunia1986op_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ewcia_m

1877

• izunia1986op_m

2844

• kasia_sztuk_m

1738

• sztunia_m

1650

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Sztunia tu masz zalecane:
http://czarownicujaco.blogspot.com/2012/07/odzywki-do-wosow-z-proteinami.html
http://kascysko.blogspot.com/2012/09/spis-odzywek-proteinowych-rozszerzony.html
Jest jakiś Garnier Nutri też.
Dostałam urlopowe. Ale niespodzianka. Nikt nie powiedział aż poszłam zapytać skąd tyle kasy mi sypnęli 🙃 No to chyba czas na zakupy 🙂

Śpi wredota moja mała
ale mleko wytrąbiła i tak

ile wasze wytrzymują na słoiku? moja nawet nie jest w stanie 2h się wstrzymać z bólami i mleko i tak musi być mimo,ze duży słoik zjadła i 90ml herbatki wypiła...

aha wczoraj dałam kaszkę truskawkową nestle, bo taką mężu kupił
i kupa ok
w ogóle wszystko ok 🙂

• Mamusie
Hahaha Astra dobre, ulałam się 😁

Cześć Meti!!!!! 🙂)

My po lekarzu, Jasiol zaflegmiony totalnie, gardło czerwone, gorączka, oko zaropiałe, chuj mnie już strzela i podminowana łaże bo jeszcze ciote dostałam.
A u mnie niby ok ale ja czuje co wieczór jak mi ropisko podłazi :/ Więc jeszcze dwa zastrzyki a jak po tym nie przejdzie to badanie krwi i na kontrole :]
Więc jest cudownie 🙂 Uwielbiam jesienio-zimę!!!! 🙂))

Ciekawe jak tam Ewcia w pracy :P Ja niby za tydzień ;] Ale się okaze..

astraaa napisał(a):
mulant napisał(a):
astra tez dodałam filmik

no widziałam 🙂
jaki on jest wielki, szok, nigdy bym nie pomyślała,że 8-miesięczniak może być taki wielki. jak Ty go nosisz? ja bym zgarbiała 😁

a wy mi nie wierzycie 😮 😮 😮

astraaa napisał(a):
przecież jaką on ma nogę, to moje to chuchro podług Hubiego
ba, nawet Bartek to podług niego chuchro 🙃

wczoraj w sklepie dostałam śpioszki na 92 i są idealne 🙂
a zakupy boże nie pytajcie mnie ile straciłam bo do dnia dzisiejszego się na mnie chłopsko obraziło bo ma w portwelu zero złoty ha ha ha małemu kupiłam dużo wszystkiego z hipp
a byłam dziś na bioderkach i lekarz mi nie wierzył że on ma 7 miesięcy dostaliśmy pozwolenie na chodzik :0
czyli musimy go kupić

• Mamusie
mulant ja nigdy nie mówiłam że nie wierze, mówiłam tylko czy np. lekarz widząc 7mieięczniaka ważacego 15kg nie pierdolnął szczeną o mpodłogę 🙂 i czy to normalne, bo ja rozumiem że może być taki po rodzicach ale wy chyba po dwa metry nie macie 🙂

no ciekawe jak tam ewcia 🙂

Sztunia
a propos
ja ostatnio znalazłam u siebie w papierach swoją książeczkę zdrowia czerwoną i niebieską mojego brata
on się urodzil z wagą 4800g i 60cm długi i jak miał 8 miesięcy miał 14kg
więc jednak jest to możliwe i naprawdę się zdarza 😁
ale dopóki tego nie znalazłam to też mi ciężko było sobie Hubcia wielkoluda wyobrazić hehe

mulancik lepiej kupcie mu pchacza 😉
ja już też oglądałam ale nie mogę się zdecydować

• Mamusie
Ale ja wam zazdroszczę tych powrotów do pracy. Ja czekam na mój pierwszy zasiłek. Nawet jakbym chciała iść do pracy to ciężko, bo u nas nie ma takich luksusów jak żłobek, a moja mama już nie jest pierwszej młodości... Jak by się coś na pół etatu trafiło to pewnie bym się skusiła, a tak ie ma szans... 🤔
Co do zubek moja po dużym słoiku najdłużej wytrzymuje do godziny... I cwaniara nie chce jeść tych przeze mnie zrobionych. A naprawdę wychodziły pyszne i niewiele smak się różnił. Co oni do tych słoików dosypują?? 😜

meti84 napisał(a):
Ale ja wam zazdroszczę tych powrotów do pracy. Ja czekam na mój pierwszy zasiłek. Nawet jakbym chciała iść do pracy to ciężko, bo u nas nie ma takich luksusów jak żłobek, a moja mama już nie jest pierwszej młodości... Jak by się coś na pół etatu trafiło to pewnie bym się skusiła, a tak ie ma szans... 🤔
Co do zubek moja po dużym słoiku najdłużej wytrzymuje do godziny... I cwaniara nie chce jeść tych przeze mnie zrobionych. A naprawdę wychodziły pyszne i niewiele smak się różnił. Co oni do tych słoików dosypują?? 😜

ooooo 🤪 🤪 🤪 🤪

mulant napisał(a):
meti84 napisał(a):

ooooo 🤪 🤪 🤪 🤪

gdzie byłaś jak cie nie było 🙂

meti84 napisał(a):

Moja tam pozera wszystko, co jej dam 😁
Ej, włacha! ja też bym poszła na pół etatu!
meti 😁 ze też ja wcześniej na to nie wpadłam 😁
jak coś znajdę to idę, choćby jutro 😜

Haha Astra Twoja tak wcina, bo w końcu narzeczona Huberta jest to musi trochę nadgonić 🙃 Idę do chaty. Co tak będę siedzieć 😉
edit:
Ewcia się odezwała. Na razie pada na buzię, bo jej zarzucili spraw z terminem na dzisiaj :/ Potem się odezwie.
A ja idęęęę.