Hej bylismy kilka dni u mojej mamy Ksawery znowu ma katar i kaszel w nocy budzil sie co chwile.. Ksawus pobil swoj rekord spal od 18 do 6 rano.. Maruda z niego dzis straszny..
Ej wasze skarby tez maja cos takiego ze jak was nie widza to zaraz krzyk? Normalnie Ksawery jak zobaczy ze mnie nie ma w pokoju to taka rozpacz ze szok..
A ja waze 43 kg loooo
Bo Ty jesteś szkieletor Jaszminka 😉 Moja na szczęście tak nie ma od początku i mogłam ze spokojnym sercem wrócić do pracy. Myślę, że to też kwestia tego, że nie tylko ja non-stop się nią zajmowałam, ale jej tatuś też dużo no i babcia.
Lady no wlasnie Ksawery wczesniej np na widok dziadzia od razu wyciagal raczki zeby go bral a teraz nie dosc ze nie chce isc to jeszcze jak go wezmie to wyrywa sie i placze az go wezme
Astra, masz ochotę na piwo, nikomu nic do tego, no chyba, że się zataczasz pzry bobo
ta
ja nie piję przy dzieciach, piwko dopiero wtedy, gdy spią 🙂
rajstop w biedronie nie widziałam, ale ja mam ich od zajechania
młoda po braciszku jeszcze ma 🙂
astra jak masz ochotę to czemu nie ale uważaj jedno słowo ktos przekreci i po tobie uwazaj u mnie w rodzinie juz pozła fama że jestem wyrodną matką bo powiedziałam niby na swe dziecko bachor
a fame puściła 18letnia suka która jak dorwę w swoje łapska to uduszę
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
Gość
Gość
ta
ja nie piję przy dzieciach, piwko dopiero wtedy, gdy spią 🙂
rajstop w biedronie nie widziałam, ale ja mam ich od zajechania
młoda po braciszku jeszcze ma 🙂
Jaszminka_m
Ej wasze skarby tez maja cos takiego ze jak was nie widza to zaraz krzyk? Normalnie Ksawery jak zobaczy ze mnie nie ma w pokoju to taka rozpacz ze szok..
A ja waze 43 kg loooo
Gość
Moja na szczęście tak nie ma od początku i mogłam ze spokojnym sercem wrócić do pracy. Myślę, że to też kwestia tego, że nie tylko ja non-stop się nią zajmowałam, ale jej tatuś też dużo no i babcia.
Jaszminka_m
Gość
astra jak masz ochotę to czemu nie ale uważaj jedno słowo ktos przekreci i po tobie uwazaj u mnie w rodzinie juz pozła fama że jestem wyrodną matką bo powiedziałam niby na swe dziecko bachor
a fame puściła 18letnia suka która jak dorwę w swoje łapska to uduszę