Skocz do zawartości

Marcóweczki 2012 | Forum dla mam

izunia1986op_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
No dokładnie, Lady zawsze pozbiera wszystko do kupy tak ze az dobrze sie czyta haha 😁 Polonistka :P
Ewcia mnie to jeszcze zastanawia jedno. Jak Twoj maz tak bardzo tego seksu pragnie to czemu nie zagai jakos? Chce spontan a jebie Cie za kurz na ciemnej półce, na której zreszta zawsze widac (sama mam hehehe). Ehhh, za dziewuchami powiem - rozmowa, rozmowa, rozmowa albo bunt :P Albo strój pokojówki z sexszopu :P

No. Teraz mam pytanie - na dupie Janka, w sensie w rowie i przy dziurce wyrosło mu pryszczy jak grzybów po deszczu. To nie jest odparzenie - to typowe prychole, takie czerwone z białymi kropami. Jakies potówy czy co? No szlak mnie trafia bo pieluch pilnuję jak zawsze a tu takie coś i woooooooooolno schodzi. Miałyście z czymś takim doczynienia?

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ewcia_m

1877

• izunia1986op_m

2844

• kasia_sztuk_m

1738

• sztunia_m

1650

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
astra napisał(a):

Lady, kocham Cię, Ty tak ładnie zawsze wszystko umiesz ogarnąć. Ach. Ożeń się ze mną 🤪 Będę Twoim mężem 😁

Astra odpowiedź brzmi: TAK. Tylko teraz musisz mi dostarczyć pierścionek w pączku wiedeńskim 😁 Albo w innym czymś słodkim 🙃 🙃 🙃
Heheh fiku ja tu takie kostropoły wypisuje jeśli chodzi o styl, że aż wstyd. To jest bardziej pisane strumieniem świadomości bym powiedziała. Co myślę to leci i nie poprawiam stylistycznie 🙃 Potem jak przeczytam to się za głowę łapię. Ale to rozmowa luźna w końcu, a nie wypracowanie 😉
NAJLEPSZEGO DLA HUBIEGO!
Alanek wracaj do zdrowia. Jasiolowi życzę natomiast zniknięcia pryszczy z dupci 🙃

• Mamusie
hej!
Fiku, pryszczyki najpenwiej od antybiotyku.

Naj dla Hubcia

Izuś, lewatywa nie taka straszna, ale szkoda Alanka 😞 😞 a nie dawali najpierw jakichś czopków???

Nocka przespana pięknie, ale pbudka o 7 😠 😠 Zaraz Zuza wybierze się na drzemkę, mama chyba teŻ 😜 😜

Kasia moja też w nocy nadaje, ale ja jej pieluchę koło buzi kładę i śpi dale. Czasami popłakuje, ale nie wyciągam jej z łóżka tylko otulam kołderką i coś tam jej szeptem mówię i usypia.
Na pewno zęby, bynajmniej u nas, bo ja widzę i górne i dolne dwójki na wylocie 🙃

nie chce mleka pić ta gnidka, chętnie pije tylko po nocy i przed spaniem, tak to walczy ze mną.
Dlatego grzeję jej słoik i idziemy na dwór bo pogoda cudna jest 🙂

• Mamusie
Kurde grzyyyyb? Nie chyba nie, oby nie :P To takie tradycyjne pryszcze które az mnie kuszą żeby je wydusić ale nie nie 😉 Tylko w rowku 😁 Może faktycznie po anty albo z ogólnego osłabienia organizmu. No będziemy walczyć 😁

Kasia Jasiek tez ostatnio jest tak marudny, że masakra. Potrafi zrobić larmo w nocy ale na szczęście w końcu usypia. Taki los :P

Kasia a dawałaś jej to zwykęł bebiko czy to 2R?
Bo moja po zwykłym czasami też się porzygała, chciala odbić, a tu chlust. A 2R zjada mniej, bo tylko 180ml, ale jeszcze ani razu hafta po tym nie było

• Mamusie
Czekam na meza,bo poleciał do masarni.Młody spi.Kurwa jakie kupsko bylo po lewatywie.Musialam go kapac.Ale mam nadzieje,ze nasz problem z kupami sie skończy.Mam podawac syrop,osłonę i zobaczymy.Kupilam malemu tran.Ktoś pisał o rota w szpitalu.U nas tez panowal wirus.Chyba wszedzie to swinstwo jest.
Kupiłam zajebista książkę w lidlu z dzwiekami zwierzat.

Ja dzwoniłam do lekarki
bo mnie niepokoją te zmiany u Wikusi
dziewczyny to jest okropne, ona się obiera ze skóry 😞
To wygląda mniej więcej tak (zdjęcie z neta):

tylko u nas jest o wiele większe, na lewym boczku, całe żebra ma obrane i już to schodzi na pośladek dziadostwo, a zaczyna się to od małych niepozornych kropeczek.
Jezus, skąd ona to ma....nie chcę być chamska i podejrzliwa, ale była u mnie koleżanka z 2-letnią coreczką, która chodzi do żłobka i mam podejrzenie, że to od niej, bo razem lezały na łóżku,a Wikusia była w samym pampie...Jak ja jej mam to powiedziec, żeby focha nie zajebała?
Płakać mi się chce, bo widzę nowe kropki na łopatkach, szyi i lewym pośladku.
Nie będę kupowała tej maści ze sterydami, mnie się wydaje,że tu musi być maść z antybiotykiem, miejscowa.
póki co kazała mi smarować alantanem, bo zapytałam czy mogę, żeby jej ulżyć trochę...
co za dziadostwo.
Fiku uważaj na Jasia, bo to żłobkowa choroba jest przede wszystkim...

na 14:30 jutro dopiero wizyta 😞 a to się powiększa w takim tempie ze msasakra
ca za gówno 😠

• Mamusie
Kuźwa wygląda to masakrycznie 🤢 Mojej koleżanki z pracy córka ma teraz grypę skórną. Kuźwa wiedziałyście o istnieniu takiego choróbska? Inaczej to wygląda. W każdym razie tyle tych chorób paskudnych jest teraz, że przerażenie mnie ogarnia.
Wercia dostała książeczkę z odgłosami zwierząt od jednej swojej cioci. Na początku się bała tego, ale teraz bardzo jej się podoba 🙂 I takie krótkie wierszyki-zagadki o zwierzętach są 🙂

Lady my też mamy taka książeczkę
Wiki robi podkówkę na odglos małpy 😮 😁

martwię się o tego mojego małego robala no
babcia powiedziała,że mi ją "ociotowali"
tzn że jakiś zazdrośnik ją pochwalił i teraz takie rzeczy jej się wywalają
paskudne to jest i widzę,że ją swędzi jak cholera
może dlatego ona taka jest ostatnio

• Mamusie
astra napisał(a):
Ja dzwoniłam do lekarki
bo mnie niepokoją te zmiany u Wikusi
dziewczyny to jest okropne, ona się obiera ze skóry 😞
To wygląda mniej więcej tak (zdjęcie z neta):

tylko u nas jest o wiele większe, na lewym boczku, całe żebra ma obrane i już to schodzi na pośladek dziadostwo, a zaczyna się to od małych niepozornych kropeczek.
Jezus, skąd ona to ma....nie chcę być chamska i podejrzliwa, ale była u mnie koleżanka z 2-letnią coreczką, która chodzi do żłobka i mam podejrzenie, że to od niej, bo razem lezały na łóżku,a Wikusia była w samym pampie...Jak ja jej mam to powiedziec, żeby focha nie zajebała?
Płakać mi się chce, bo widzę nowe kropki na łopatkach, szyi i lewym pośladku.
Nie będę kupowała tej maści ze sterydami, mnie się wydaje,że tu musi być maść z antybiotykiem, miejscowa.
póki co kazała mi smarować alantanem, bo zapytałam czy mogę, żeby jej ulżyć trochę...
co za dziadostwo.
Fiku uważaj na Jasia, bo to żłobkowa choroba jest przede wszystkim...

na 14:30 jutro dopiero wizyta 😞 a to się powiększa w takim tempie ze msasakra
ca za gówno 😠

astra a moze to wirus bostonski?

• Mamusie
astra napisał(a):
Kasia a dawałaś jej to zwykęł bebiko czy to 2R?
Bo moja po zwykłym czasami też się porzygała, chciala odbić, a tu chlust. A 2R zjada mniej, bo tylko 180ml, ale jeszcze ani razu hafta po tym nie było

Astra po zwyklym, ona nie umie pic z tego smoczka z ta wieksza dziurka, krztusi sie i dlawi 😞