Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2012 | Forum dla mam

kinia_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
dziewczyny niestraszcie mnie ja to cykor jestem ze hoho wystarczy ze moj pies czasami tak sie patrzy jakby ducha widzial a moj zawsze mowi`` o moj tata przyszedl `` bo od mojego tata w domu umarl tu gdzie mieszamy a najlepsze ze umarl tam gdzie Amelka ma pokoj 🙂

ja tez zawsze sobie cycki macam ktory pusty bo czasami nie pamietam haha

mama moja byla bo kupila mi sloiczki bo byly w promocji i kupila mi 10 z kazdego rodzaju no i wszystkie od 4miesiecy no i niektore sa z kurczakiem. no i tu moje pytanie te z kurczakiem mozna podac czy to zostawic na sam koniec dopiero bo juz sama niewiem 😞

tosia gdzie ty jestes?

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Agatka ja dziś kupowałam i też widziałam z rybą, kurczakiem i królikiem ale po 5tym miesiącu i stwierdziłam, że mięsko to za jakieś dwa tyg dopiero jak Zojka będzie już trochę więcej po 5tym miesiącu niż jeden dzień.

Kinia a to Jasiu wymyślił, też nie mam pomysłu skąd.

Jutro powinny być wyniki mojej biopsji, a torbieli nie ma 🙂 A już za tydzień w śr Zojka będzie miała swój pierwszy lot samolotem, lecimy do mojego brata. Już myślę jak to ogarnąć 🤔

• Mamusie
wiecie każda może się nie odzywać ale jak nie ma od rana Tośki lub Ani to podejżane na szczęście Ania się pojawia a Tośka...? moze ją zamknęli bo nie ma dowodu nie moze potwierdzić swojej tożsamości ani że Jasiul jej dzidziolem.... 😁 😁 może kryminał napiszemy o Tosi 🤪 😁 😁 😁

• Mamusie
pewnie babcia Jasia porwała, a toska na policji nie może bez dowodu potwierdzić swojej ani małego tożsamości 😁

jezu a mój lezy na macie i marudzi, coś w stylu eeeeeh, ale nudy, poszedłbym na miasto, eeeeeeeeeeeeh, ale kwach w tym domu, trącę se zabawke jednym palcem aaa, eeeeeh, weszła mama, jak ona mi trąci zabawke to będzie fajniej, łeeeeeeeeh, znowu wyszła 😁 😁

najlepiej zeby usiąść koło niego, patrzec sobie w oczy, pogadać i nic więcej nie robić cały dzień, no chyba że zachce mu sie spać to w tedy mama moze łaskawie wstać 😜

• Mamusie
Kasiala napisał(a):
wiecie każda może się nie odzywać ale jak nie ma od rana Tośki lub Ani to podejżane na szczęście Ania się pojawia a Tośka...? moze ją zamknęli bo nie ma dowodu nie moze potwierdzić swojej tożsamości ani że Jasiul jej dzidziolem.... 😁 😁 może kryminał napiszemy o Tosi 🤪 😁 😁 😁

na fb była 😁

Dziewuchy!
Jestem 🙂 a cóż to za intrygi? 😁
Wczoraj po 21 przespacerowałam się na komendę do siebie żeby zgłosić zaginięcie dowodu, bo akty znalazłam ale dowodu nie 😠
Szczerze to już mi się szukać odechciało 🥴
Kupiłam doładowanie, i co zrobiłam? Wpisałam numerki, telefon do kieszeni, a kartę z doładowaniem wypieprzyłam.
Patrzę w domu, a tam ''nieprawidłowy kod doładowania'' 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
Na szczęście to tylko karta za 10zł, gorzej jakbym za 100 kupiła.
Ja nie wiem co to macierzyństwo robi z człowieka 🙂
Dziś kolejny sukces, Jasior przegrzeczny w spacerówie 🤪 i po 10 minutach już spał ☺️

Zojucha doroślaczku sto buziaków od cioci 😘 😘
Amelko kochana dla Ciebie też na dzień trójek 😘
Ej dziewczyny! Czemu Wy się tak spieszycie z rozszerzaniem diety? 🤪 Ja to do pół roku czekam tak jak zalecają dla piersiowych 🙂 chyba, że mój Makaronik nie będzie się najadał, albo źle przybierał 🙂
Kinia, daj buziaczka Jasiowi zębuszkowi, choraskowi 😘
Mój ma katarzycho (w zasadzie to resztki). I zamiast nawilżacza powietrza przynoszę wrzątek w misce i wkraplam 5 kropelek Olbasu 🤪 tak przeczyszcza nocha, że nie używam Fridy 🤪
Czeka mnie dziś spacer po Premiumy i śpiworek do wózla 🤨 A deszcz leje 😠

• Mamusie
Agatka ja pusciłam bo 50 banieczek do wygrania 🙂 oj ale to tylko marzenia 😆 😆 😆

Tosia mi też się nie spieszy co do rozszerzania diety i też zamierzam poczekać 🙂 chyba ze pediatra zaleci inaczej 🙂 a co do przybierania Tosia to Twój Jasiul ma już wagę półroczniaczka 😁 Kajucha śpi w bujaczku wiec mam jakies 30 minut na neta 😁 😁 😁

A Jasiek siedzi u mamy na kolankach i dla odmiany gada z huśtawką 🤪
Dziewczyny czy Wasze Dzidźki też chcą siadać? Mój to wogóle nie posiedzi oparty o mnie, bo sie dźwiga 🤨 a to mnie martwi trochę 🤨

• Mamusie
Tosia napisał(a):
A ja chcę cycoszyć ile wlezie najwyżej wezmę kredyt na silikony hahaha 🙂
a ja chcę cycoszyc do roku nie więcej bo bardzo mi się nie podoba jak mama karmi takie duze dziecko któe podchodzi i ciągnie za dekolt że chce cyca i staje przed mamą i dydoli.... po za tym uważam ze rok to odpowiednio długo a później to juz jakiś fetysz...