Skocz do zawartości

Wrzesnióweczki 2012 | Forum dla mam

Doti_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos_m

1712

• karolka84_m

1970

• Doti_m

2393

• latka_m

1749

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • Mamusie
Hej Dziewczyny może ktoś z forum skorzysta

Sprzedam
matę edukacyjną Fisher Price RAINFOREST, aukcja od 1zł
do tego gratisy:
-krem Nivea Baby
-termometr do wody
-śpioszki z napisem " trochę z taty, trochę z mamy, cudny dzieciak ukochany"
http://allegro.pl/mata-edukacyjna-fisher-price-rainforest-gratisy-i2681126432.html

w tym tygodniu wystawię jeszcze ubranka więc zapraszam do dodania mnie do ulubionych.
oraz do obejrzenia moje biżuterii:

http://www.garnek.pl/agabary/a

Zapraszam

• Mamusie
czesc kochane 🙂 jeeeej juz prawie wszystkie jestesmy mamusiami 🙂 jak Deira w koncu urodzi, to bedziemy w komplecie 😁

Moja Ula stala sie nocna terrorystką 😮 w dzien kochana jak nie wiem, w nocy non stop chce cyca, marudzi, miauczy, wierzga nóżkami, oczka otwarte na maksa i sie lampi 😁 zeby w dzien taka aktywna byla, to nie...ja w ciagu dnia nie potrafie sie zdrzemnac, wiec nocami chodze jak lunatyk...
Dzis jej odpadl kikutek 🙂 sama sie zdziwilam, ze tak szybko, no ale przynajmniej problem z glowy 😁

• Mamusie
Witam się Wami 🙂 jestem po ciężkim dniu i marzę tylko o tym żeby już był wieczór. Rano M coś naszło i seksu mu się chciało ale po gumki do sklepu się nie wybrał... normalnie gwałtem mnie straszył hehehehe 🤪 A w południe pojechałam z dziećmi na wyprawę bo ze Starszym musiałam jechać do chirurga (ma stulejkę niestety) - miał jechać ze mną M ale nie zwlókł się z łóżka po nocnej zmianie. Z dwójką dzieci to nie lada wyzwanie ale dałam radę bo Lusia grzecznie spała. Nawet do Tesco po pampersy zajechałam i do Biedronki po zakupy 🙂
Jutro kolejna wyprawa, tym razem z Lusią na USG bioderek 🙂 Za to za tydzień pierwsze szczepienia... 🤨

Deira gratulacje!!!! Też dostałam smska ale byliśmy w czasie wyprawy akurat 😉

Kochane zaczął się październik... dopiero czekałyśmy na początek września i akcję rozpakowywania brzuszków a tu już wszystkie jesteśmy Mamusiami 🤪 A za chwilę pierwsza Gwiazdka z naszymi Maleństwami 🤪