Skocz do zawartości

Wrzesnióweczki 2012 | Forum dla mam

Doti_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos_m

1712

• karolka84_m

1970

• Doti_m

2393

• latka_m

1749

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Buziaki dla Wojtka 😘 😘 😘

Ja na solar jak chodze to tylko na stojacy i normalnie w staniku, zeby mi piersi nie wywialo i nie przegrzalo 😁 😁

U nas wszystkie rachunki wzrosly, najbardziej jestem ciekawa tego za ogrzewanie jak pozniej bedzie rozliczenie, bo zawsze do zwrotu mielismy sporo, ze przez 3-4 miechy czynszu nie musielismy placic. No a teraz hajcujemy na maksa 😮 oby tylko doplaty nie bylo 😲

Puscialm Uli muzyczke i od razu zasnela 🙂 chetnie bym do niej dolaczyla, ale kolezanka zapowiedziala sie z wizyta no wiec czekam 🙂 Kumpela jest w 19 tyg ciazy, wiec pewnie bedziemy o tym nawijac 😜

• Mamusie
A dzięki za życzonka 🙂 Rónież dla Tymka wszystkiego naj 😘

To ja jakieś zwidy mam ząbkowe 😉 U nas na obiad zupka z mrożonki, jakaś wiosenna czy coś 😁 A co mi tam, zaszaleje zimą 😁 A ten schab z szynką to jak się robi? Takie zawijane roladki?
Małgosiu trzymaj się kobieto 😉

• Mamusie
Ja mam misz masz na obiad 😁

Zupa owocowa 🙂 moze stary zje, bo ja nie lubie ,a Nadia tez nie sadze zeby zjadla 🙂 chyba ze wkrece jej, ze to kisiel 🙂)
Szkoda, ze nie mam kaszy mannej bym dorzucila 😉

I piersi z kuraka wymazalam musztarda i czosnkiem,wrzice z ziemniakami i marchwia do parowaru i zobaczymy co z tego bedzie 🙂

• Mamusie
Efek, ja rozbijam schab,przyprawiam,kładę na niego plaster sera i plaster szynki, składam na pół, zamaczam w cieście naleśnikowym i smażę w trochę większej ilości oleju, przepis od mojej ś.p. babci,która prowadziła kiedyś restaurację i nazywała to "schab po cygańsku" 🙂
My dzisiaj na spacerek chyba nie pójdziemy,bo mlody ma cały czas stan podgorączkowy po tym wczorajszym szczepieniu.
Powiem wam,że byłam wczoraj w szoku,że Kuba tyle waży, z takiego mini chłopczyka 2 kilogramowego zrobił się 7,5 kilowy klopsik 🙂 ale wszyscy mówią,że w cale po nim tego nie widać, pewnie ma ciężkie kości po mamusi 😉

• Mamusie
Madzia dzięki, mam akurat schab w zamrażarce to może w sobotę zrobie 🙂 Fajny pomysł, takiego jeszcze nie jadłam 🙂 A zupy owocowej też nie lubię 😞 U nas pada śnieg, wg twojapogoda.pl o 13 ma przestać 😁 To może na spacer wyjdziemy 😁

• Mamusie
Oj, zjadałbym sobie takiego schabowego, jak Madziu piszesz, ale ani sera żółtego nie mogę ani ciasta naleśnikowego 😞
Efek, Latka, 100 lat dla Waszych maluszków 😘

A ja rano byłam u pediatry. Mam na ten śladowy refluks kupić Nutrition i podawać łyżeczkę po każdym karmieniu.

Ja mam dziś na obiad makaron z pesto bazyliowym i piersią z kurczaka. Mam nadzieję, że nie zaszkodzi to Małej... 🤢

• Mamusie
karolka84 napisał(a):
Sandra jak ta zupka z lanymi kluchami to ja przyjezdzam ! 😁

Uli nie smakuje kaszka. Z ciekawosci dalam jej dzis troszke, waniliowa, ale krzywila sie i wszystko wypluwala 😲 no to ja z checia zjadlam za nia 😁 😁 😁

nauczy sie ją jesc, pozna co to i bedzie chciala, zobaczysz 😉

zupy owocowej tez nie lubie... 😜

Mixi u nas tez ferie sie zaczynaja i jedziemy do zakopca... M dp pracy, a ja z małym wakacyjnie... choc mieszane mam uczucia... boje sie podróży, tym bardziej, ze M nie bedzie z nami jechał w aucie 😞 i jeszcze mnie dzis pakowanie czeka...... 😮 😮 😮