Skocz do zawartości

Wrzesnióweczki 2012 | Forum dla mam

Doti_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Karolka, my też poprosimy 🙂 Wojtek zasnął spokojnie przy kolejnej porcji muzyki bobasa, tym razem na wrzuta.pl znalazłam więcej, ale lepiej mieć na kompie 🙂
[email protected]

Mój w łóżeczku leży spokojnie, czasem chwyta karuzelę i do niej gada jak ma nastrój... Także latka Twój ma mega energię i ochotę do zabawy w łóżeczku 😉

• Odpowiedzi 18,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos_m

1712

• karolka84_m

1970

• Doti_m

2393

• latka_m

1749

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
a ja sie wlasnie na czekolade rzucilam i zjadlam pol 😮 a wczoraj na wieczor cala pake ciasteczek wciagnelam 😮 mam parcie na slodkie, ze szok 😲

Ja Uli nie klade w ciagu dnia do lozeczka, tylko ewentualnie do kojca w duzym pokoju, zeby wiedziala, ze w lozeczku to sen ma byc nocny i dluuugi 😁 ale najczesciej to za dnia drzemie sobie na kanapie obok mnie 😉
efek - wyslane 🙂

• Mamusie
Hej laseczki,
dzisiaj miałam was nadrobić w czytaniu ale tyle tego że nie daje rady 😁 bo i w domu trzeba tez coś zrobić a Gabrys dał mi dziś popalić.
Wczoraj dziadek odkupił od takiego znajomego huśtawkę- bujaczek dla Gabrysia 🙂 i o dziwo lubi się w tym bujać, dzisiaj go zostawiłam na dłuższą chwile na tym bujaczku, poźniej patrzę a Gabryś śpi 😁

Jeśli chodzi o muzykę bobasa to ja ją odkryłam jeszcze w ciąży i pokazywałam wam na brzuszku piosenkę "muzyka bobasa pierwszy raz słyszę morze" ale w ogole nie zróciłyście uwagi na mój post 😜

Karolka ja też proszę jakbyś mogła 🙂)) [email protected] 😉

• Mamusie
Ja kojca nie mam a wsadzam go tam gdy musze cos zrobic a nie mam jak go zostawic a spac w dzien tez w nim nie spi, mamy sypialnie na gorze, salon na dole i czasem latam ...a boje sie go na lozku zostaeic bo wyczynia cuda nawrt z maty" wywedruje" 🙂))) ale dobrze niech sie siluje 😁 bedzie nosil laski na rekach w koncu hehe

• Mamusie
a mój ani w dzień ani w nocy w łóżeczku spać nie chce... taki to wybredny chłop mi się trafił 😉 ale już postanowiłam, po powrocie z Zakopanego choćby nie wiem co przyzwyczajam malucha do łózeczka i będę próbowała jakoś wydłużyć jego sen.... może się uda, choć pewnie naiwna jestem jak młoda gąska 🤢

• Mamusie
Isa fajnie chłopaki ze sobą rozmawiają 😁

Dziewczyny, u mnie jak Sandra była mała też miała myszki ale te domowe, pouciekały z klatki i rozmnażały się w mieszkaniu za meblami 😮 W końcu jakoś je wyłapaliśmy 🤔 Ale tych dzikich się boję, mam nadzieję, że nie wlezą do łóżeczka 🤢

Kasia
fajnie, że już powoli ogarniasz temat dziecko-praca, mnie to czeka dopiero we wrześniu ale już teraz jak o tym myślę, to mnie skręca 🤢

Marylu Sandra współczuję chorych dzieciaczków 😞

Sandra ja też polecam maszynę do chleba 🙂 My również mieliśmy parowar i sprzedaliśmy na allegro, bo stał nie używany 🤨

• Mamusie
Pati mój spał tylko raz i to z 20min max, więc i tak masz dobrze :P
a z reguły to 5 min mu wystarcza i to jest jego jedyna drzemka dopołudniowa. Popołudniową ma trochę dłuższa bo spacer itp, ale ogólnie bez rewelacji... no i tylko te dwa razy dziennie śpi 😉
Tusia odpisałam Ci na mamusiach 😉 i zaraz Ci wyślę jeszcze na maila fotkę w czpie którą my mamy.