Skocz do zawartości

Wrzesnióweczki 2012 | Forum dla mam

Doti_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos_m

1712

• karolka84_m

1970

• Doti_m

2393

• latka_m

1749

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
madzia1988 napisał(a):
Malgosia, fajna kurteczka i za dobre pieniążki.
Ja mam na wiosnę z Zary pikowaną granatową, taką bardziej dorosłą :P

Madzia- no ja jeszcze chciałam taką dzieciącą-taka słodziutką 😜 Starszego synka szybko zaczełam "dorośle" ubierać- a teraz chyba mi się odmieniło 😉

• Mamusie
Dzień dobry 🙂

Biedne te nasze dzieciaczki, sezon zachorowań i ciągle coś paskudnego się przypałęta 😞

Małgosiu oby Tymuś jak najszybciej wyzdrowiał!!!
No i gratulacje z okazji rocznicy ślubu i wszystkiego najlepszego!!!
Ja kupiłam kilka tygodni temu Majeczce tę kurtkę 😁 Lubię robić zakupy u tego sprzedawcy i się skusiłam. Założę "dziewczęcą" czapkę, żeby z chłopakiem jej nie mylili i będzie ok 😁

A moja starsza córka się dzisiaj popłakała, młodsza zobaczyła, że ta płacze i też w ryk 😮 I tak płakały obie a ja nie wiedziałam, którą uspokajać i przytulać 😮 W końcu młodsza z tego wszystkiego zasnęła zalana łzami i śpi od 1,5 godziny pochlipując przez sen 😞 Starsza w międzyczasie też się uspokoiła 🤔 Pierwszy raz miałam taką sytuację 😮
Pojechałabym na jakieś zakupy ale też boję się tych tłumów w marketach, bo co któryś kaszle, kicha 🤢 Nie chcę, żeby Maja coś ze sobą przywiozła...
Ze spaceru też nici, bo wieje, że mało głowy nie urwie 🤢

• Mamusie
Agn nieźle to miałaś dylemat ,którą przytulać.
Moja starsza bidulka całymi dniami u siebie w pokoju bo chora w nocy nie może spać zasypia nad ranem i jeszcze do teraz śpi. 🙂
Mieliśmy jechać na lagunę ,żeby Wiki dużą wannę zobaczyła ,ale nici z tego 😞
No cóż jeszcze drugi tydzień ferii przed nami może do tej pory wyzdrowieje. 🙂
Dzisiaj mój M ma kupić dla Wiki marcheweczke wiec jutro będziemy próbować ,aż się boje bo jak je kaszkę to wszystko jest ubabrane ,a co dopiero marchewkę. 🤪

• Mamusie
Dzień dobry.
Medlujemy powrot po szpitalu. Wyszliśmy już we wtorek ale tak nas tam wymęczyli, że do dziś odsypiamy... ja tam spałam może z godzinę, Marcinek niewiele więcej - co chwilę coś-jak nie jego meczyli to inne dzieci, no i spać się nei dało...a drzwi w drzwi jakieś mega chore dziecko-tak kaszlące że masakra..ciekawe czy Marcinek nie zarażony, bo jakiś taki inny po tym szpitalu..no ale nie wiem czy to z powodu ogólnie szpitala, czy pochorowany..
dziś mamy mieć szczepienie, więc jak lekarz go zbada to się okaże...
wyników jeszcze nie mamy-czekamy do poniedziąłku co najmniej :/

Widzę, ze Wasze dziciaczki też się pochorowały. Dużo zdrówka dla Tymusia i Szymonka.

Latka Marcinek dziękuje za życzenia z okazji miesięcznicy :* co prawda spędził ją Biedaczek w szpitalu, ale stwierdziliśmy, że z okazji 5 miesięcy pójdziemy im udowodnić, że jesteśmy okazem zdrowia 😁

miłgo popołudnia!

• Mamusie
Sandra moja starsza ma 15 lat, choć rocznikowo już 16 😁 Pyskowała i powiedziałam, że za karę nie pojedzie z chłopakiem na basen no i zaczął się dramat 😮 A, że ja nie jestem konsekwentna wobec niej to ją w końcu puściłam...

Małgosia
kurteczka jest bardzo cieniutka, tak na ciepłą wiosnę 🤔

Mixi a w Lagunie będziecie z Wiki pływać czy tylko starsza ?

Buffy super, że jesteście już w domku 🙂

Maja oprócz dnia przytulania ma dzisiaj dzień płaczu 😮 Mój M jak kichnął to nie mogłam dziecka uspokoić 😮 Nawt jak chwilę leży sama i się bawi to zaraz taki ryk, jakby coś ją bolało 😮 No i kaszle mi od dwóch czy trzech dni, myślałam że to od jej pisków ale chyba będę musiała wybrać się do pediatry 🤔