Skocz do zawartości

Wrzesnióweczki 2012 | Forum dla mam

Doti_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos_m

1712

• karolka84_m

1970

• Doti_m

2393

• latka_m

1749

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Sandra współczuję Ci tego zamieszania z mieszkaniem... Gość jakiś popieprzony...
Hawier jest bardzo silny! Trzymamy mocno kciuki!
Karolka z zabawą włosami walcz bo ja tak Starszemu pozwoliłam i potem nie zasnął bez moich włosów!
My byliśmy rano na placu zabaw - cała jestem w piasku... Teraz tak grzeje że Mati nawet na chwilę nie chce wyjść z domu 😁 Siedzimy więc w chłodnym pokoju i odpoczywamy.

• Mamusie
My po kontroli....Dół na maxa....A wiec czeka nas kolejna najgorsza operacja.Maja będzie miała jednak te protezy i będą wymieniać je co 2 lata do tego czasu gdy serduszko nie przestanie rosnąć. Jutro będzie wiadomo czy decyzja o operacji będzie czy narazie nie,ale jest tak z tymi zastawkami tak jak by nigdy nie były operowane czyli cały czas jest duża niedomykalność i mitralnej i trójdzielnej. Nic się nie zmienia a nawet troszke pogorszyło. Więc tylko czekam na decyzje profesora,bo jutro mają kominek i moze juz jutro lub w czwartek będę wiedzieć czy jest zakwalfikowana do operacji czy nie... 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞

• Mamusie
Stresy podwojne...bo wspomnienia złe,bo moja babcia po operacji wlasnie zastawek miala te protezy tez wstawiane zmarła bo wszystkie narządy przestały działać,ale wiadomo organizm starszy wiec słabszy...Ja mam taką nadzieje,że z Mają bedzie ok tym bardziej,że tamte też przeżyła i wygrała walkę 🙂
Dzięki dziewczyny!!!

• Mamusie
cześć dziewczyny 🙂

Sandra współczuję Wam z tym mieszkaniem, co za ludzie !!! powodzenia dla Was
Titi słodka 🙂
Super wiadomość ! Hawier mega silny !

Natalia trzymajcie się ! 😞:* mussi być dobrze! trzymam kciuki !!!

u nas gorączka ustąpiła... w nocy spał do po 3 zrobił sobie pobudkę jak to czasem się zdarza, bo głodny a mleka nie weźmie;/ więc około godzinki naciągania i śpi dalej do 7;30. sprawdzam co chwilę temp, ale jest ok, więc nie wiem co to miało oznaczać , ale mam nadzieję, że już będzie spokój....
teraz właśnie zasnął na drugą drzemkę. ciekawe ile pośpi bo akurat powinien jeść obiadek...

pogoda nienajlepsz, ale przynajmniej nie pada, to mogłam chociaż dwa prania zrobić, bo nam się nazbierało tyle, że z kosza się wysypuje. Jutro ma być ciepełko to zajmę się porządkami, bo M ma wolne to weźmie Tymka w swoje ręce. 🙂

jeeej jak ja się nie mogę doczekać już wakacji w Polsce !!!! najprawdopodobniej polecimy 19 sierpnia , a ja zostanę, aż do 23 września 🙂 🙂 🙂 przyz okazji trochę od siebie odpoczniemy 😁, bo M musi wracać 9 września. Moja mama akurat przylatuje do Polski 9 września minie się z M, ale będę miała z kim wracać, bo samej na lotnisku to nie lubię być z małym.

Planujemy zrobić roczek dla rodziny w Polsce, ale będzie to musiało być oczywiście wcześniej, z racji na nasze terminy biletów, jeszcze zobaczymy dokładnie którego, ale niestety mojej mamy nie będzie. Bo mija sie z M , no a tata musi być na urodzinkach. Ale pewnie i tak tu będzie druga 'impreza' bo i tak pewnie znajomi odwiedzą nas z racji Tymka urodzin więc trzeba będzie i tak coś przygotować, więc babcia poświętuje pewnie z nami tutaj.

Ciekawe jak nam pogoda dopisze 🤨 mam nadzieje, że już będzie duuużo słońca od połowy sierpnia do końca września 😁 bo muszę zeszły rok jeszcze nadrobić 😜

• Mamusie
A ja po raz kolejny farbuje włosy 😜 😜 Ale już ostatni 😉
Moja Wiki dzisiaj dużo śpi rano niby 30 min ,ale potem prawie 2,5 i teraz znowu 😲 😮
Mam nadzieje ,że to ciśnienie ,a nie jakieś choróbsko 🤨
Latka to super długo będziesz w PL.No i tak jak piszesz odpoczniesz od M.
Ja się dzisiaj popsztykałam z M ,aż idąc do następnej pracy pizdnął drzwiami ,aż miło 😉 😁
Ale już dzwonił i jakby nigdy nic i takie to my mamy kłótnie 😁 😁 😁

• Mamusie
Cześć Mamuśki 😉
Mixi ale męczysz włosy :P Dobrze że jesteś zadowolona a teraz pokaż efekty!
Latka dlugo będziesz w PL 😉 w jakie rejony przyjeżdżasz?
Tak po cichu liczę że któraś z Was może będzie przejazdem w Krakowie żeby sie spotkać 😁

U nas dziś pustynia! Nawet nie patrzyłam na termometr koło domu, ale na tych przydrożnych pokazywało, że przy nawierzchni było 54stopnie! Dzień spędziliśmy wspaniale - rano plac zabaw, przed obiadem pluskanie w basenie (ja z dziećmi), po obiedzie drzemka 1,5 godzinki. Później dzieci bawiły się z babcią a ja z M zwoziliśmy siano.

• Mamusie
Hej 🙂
Natala śmiga już po pokoju, że nie nadążam za nią 😁 No i bardzo jej się spodobało robienie "papa", więc macha ciągle rączką i non stop gada "papapapa" 🤪
A ja dziś umówiłam się już do fryzjera na sobotę, w czwartek do księdza obgadać szczegóły i w sobotę chrzest i ślub kościelny 🙂 Prawdę powiedziawszy wolałabym, żeby było już po 😉

Sandra, super, że Hawier tak szybko dochodzi do zdrowia 🙂 A z tym mieszkaniem to ciągle macie pod górkę. Oby jak najszybciej udało się Wam tam przeprowadzić.
Natalia, tak wiele już przeszliście i strasznie mi przykro, że los Was tak ciągle doświadcza 😞 Podziwiam i nie mogę uwierzyć, ile macie w sobie siły. A Majeczce należy się wielki order dla małego bohatera 🙂 Z pewnością po raz kolejny pokaże, że nie ma dzielniejszej od niej dziewczynki 🙂
Tusia, fajnie, że zajrzałaś na forum 🙂 Co słychać? Jak żyjecie?
Doti, jak wszystko pójdzie po naszej myśli i nic nam planów nie pokrzyżuje, to w drugiej połowie sierpnia będziemy jechać do Zakopca i pewnie Krakówek odwiedzimy 🙂

• Mamusie
Uf w końcu moje dziecko zjadlo mleko, bo dziś znów był padnięty j zasnął bez kaszki. Niestety nakarmienie go mlekiemnir należy do łatwych i przyjemnych, czasem zdarza się wyjątek i je ładnie. Spi juz 2h a ja musiałam czekać żeby zechciał jeść a zasypialam razem z Nim, ale juz mi się odechcialo. 🤢

Doti juz sie kiedys umawialysmy jak jechalam w kwietniu , bo planowaliśmy odwiedzić znajomych, bo mieszkaliśmy przez jakiś czas w Krakowie, blisko Ciebie bo na Prokocimiu 🙂
Ale niestety w kwietniu nie zdążyłam nawet do dentysty pójść 🤢
Teraz tez juz bardziej realnie planujemy wybrać sie do Krakowa i mam nadzieję ze sie uda na jakieś dwa dni ! 🙂 lecimy 19 sierpnia wiec pewnie w okolicach 25 byśmy się wybrali 🙂
a ja lecę w moje ukochane Bieszczady 🙂